ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו יורק בוסטון

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק
    8
    47
    7764
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נעמי1220
      נעמי1220 @דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים 

שוב שואל על בוסטון, באיזה יום הכי כדאי להגיע?

01/09 02/09 זה רביעי חמישי אנחנו בניו יורק. את הרכבת לבוסטון, שמגיע בדרך כלל לשם באחת מה שאומר שמתחילים לטייל במקרה הטוב בשתיים, נוכל לקחת או בשישי או בשבת.

מזכיר לבוסטון מוקצבים חוץ מהיום הזה עוד יומיים – אחד לעיר ואחד לקיימברידג, והרכבת חזור לניו יורק בבוקר למחרת.

ביום הראשון (שישי או שבת) – אפשר להספיק אקווריום שפתוח עד שש, לעשות חלק מהפרידום טרייל כמו שהצעת או רק להסתובב בעיר ובבוסטון קומון.

ביום השני (שבת או ראשון) – עוד פרידום טרייל, אקווריום, מוזיאון בית גיבסון

ביום השלישי (ראשון או שני) – קיימברידג

באיזה יום כדאי לצאת ואיך היית מסדר את הימים? אולי קיימברידג ביום השני? לוותר על האקווריום ביום הראשון?

כשיהיה לי את זה אוכל לתכנן את ניו יורק

נעמי1220 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נעמי1220
        נעמי1220 @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים  

@דוקטור דו ליטל 

אשמח לעזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

איבדתי אותך. אוצה לפרט מהתחלה את המסלול כמו שידוע עכשיו?

למה מגיעים לבוסטון מניו יורק וחוזרים לניו יורק? אם אני הבנתי נכון הטיול שולל בוסטון, וושינגטון וניו יורק. אני לא רואה סיבה לכניסה כפולה לניו יורק

ואם הטיסה חזרה מניוארק אז אני מניח שעדיף מוושינגטון לקחת רכבת ישר לשדה ולכן הסדר הוא ניו יורק, בוסטון, וושינגטון

לא היילי בקיימבריג אז אין לי דעה. בכל מקרה אני מניח לא מדובר על מהלך הסימסטר אז תנועת סטודנטים אין. האם מרכזי המבקרים פתוחים בכל יום? מה חוץ מזה יש לעשות שם?

ראשון משעות הצהריים זה זמן נהדר לשוטט באיזור הפרידום טרייל. אני חושב שלאורך השבוע זה הכי הרבה “אקשן”.  ראשון על הבוקר לעומת זאת שקט. אז אם האקווריום פתוח זה יכול להיות נהדר על הבוקר

מצד שני מדובר על סוף השבוע של לייבור דיי אז דברים קצת שונים

שוב, כל המידע שלי מבוסס על טרום קורונה

• נעמי1220
            נעמי1220 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי נעמי1220

@אנשיםטובים

את החלק של וושינגטון אני עושה לבד ולכן צריך לחזור לניו יורק – לשם מגיע ב30/08 בערב. למחרת אני מטייל לבד (צריך להחליט מה אני עושה, כנראה שקצת קניות) ובערב מגיעה השותפה שלי לטיול.

צריך לחזור לניו יורק מבוסטון בגלל הבדיקת קורונה, שם עושים אותה בחינם

המסלול הוא 27-30/08 בוושינגטון, הגעה בסביבות עשר בבוקר, טיסת חזור בשמונה וחצי בערב.

חוץ מהיום שלי לבד ה 31, יש לנו 11 ימים – עד ה 11/09 אז הטיסה בלילה. החלוקה, כולל הנסיעות (חצי יום לכל כיוון) היא 3 ימים לבוסטון, 7 לניו יורק, ועוד יום בחירה, שנחליט בהמשך מה לעשות איתו, כנראה משהו מחוץ לניו יורק. יכול להיות שגם שישה ימים בניו יורק יספיקו, ויהיה עוד יום לעשות משהו אחר.

השאלה מתי לנסוע לבוסטון, שישי או שבת (3 או 4/09) – שזה יוצא שישי עד ראשון, או שבת עד שני. משם חוזרים לניו יורק להמשך הטיול.

לפי הצעתך –

יום שבת – רכבת, אקווריום

יום ראשון – שיט לוויתנים, פרידום טרייל, מוזיאון בית גיבסון

יום שני – קיימברידג

או – שישי רכבת ואקווריום, שבת קיימברידג, ראשון שיט ופרידום טרייל

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • אנשיםטובים
              אנשיםטובים @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@נעמי1220 אמר:

צריך לחזור לניו יורק מבוסטון בגלל הבדיקת קורונה, שם עושים אותה בחינם

אין לי מושג לגבי מחירים ואיפה, אבל  כמו שהזכרתי כמה פעמים – זמן זה כסף. אז השיקול של לחזור בגלל בדירה חינם נראה לי לא דרמטי. תלוי כמובן באלטרנטיבה.

• נעמי1220
                נעמי1220 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

בדיקה יכולה להגיע גם למאות דולרים כשזה לא בחינם, ובניו יורק זה יותר טוב כי יש עמדות בכל העיר

בכל מקרה את הנסיעה הלוך חזור נצטרך לעשות, אז זה לא משנה

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@נעמי1220

ממה שאני מבין יש בדיקות בחינם בחלקים גדולים של ארה”ב ובתשלום סמלי יחסית במקומות רבים נוספים. אז גם אם יש בדיקות שעולות מאות דולרים, אני חושב שיש גם בדיקות שעולות 10 או 20 דולר. לא חייבים ללכת למקום הכי יקר.

אם אתם חוזרים לניו יורק כדי לטייל בה בכל מקרה זה דבר אחד. אבל אם חוזרים לניו יורק רק כדי לטוס זה דבר אחר. לחזור לניו יורק כדי לטוס אומר שלמשל אפשר לקחת רכבת מבוסטון ישר לשדה בניו ארק, או אפילו טיסה.

כל החלפת מלון, כל נסיעה בין עירונית עם ההתניידות שלה, ואם הלוגיסטיקה של מזוודות (גם בהתחשב בשעות צ’ק אאוט וצ’ק אין) ומעבר במלון להשאיר חפצים – כל אלה עולים זמן וכסף. אם אני מבין נכון בטיול שלך פיצלת את ניו יורק לשניים שזה אומר פעמיים כל הלוגיסטיקה והזמן.

אם יש סיבה טובה (כי למשל חשוב לכם להיות בבוסטון דווקא בסופ”ש, או כי יש משהו בתאריך מסויים) – אז אין בעיה. אבל אם לא – אז למה לפצל?

אתה זה שכתב ש”צריך” לחזור בגלל הבדיקה בחינם ומזה חשבתי שאין סיבה טובה אחרת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • 1
                  • 2
                  • 3
                  • 3 / 3
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון