פראג
-
ניראה שהגשם בזלצבורג הרתיע אותי. חושב על פראג המוכרת (החלום לבקר באלפים יידחה)
יש תו ירוק באטרקציות באוסטריה.?
אני מחוסן מעל חצי שנה. זה יגביל אותי במרחצאות, בתתי קפה וכו'מה המצב שם כרגע?
-
וואדים היקר, בתור מדריך טיולים לעתיד, גשם זה חלק מהחיים.
כמו שאתה בוודאי יודע, פראג היא עיר, צפופה והאטרקציות המרכזיות בה הן בחלקן indoor. מחוסנים בפז”ם שלך נדבקים לא מעט, כך שהסיכון לבלאגן בעיר גדול משמעותית מאשר במקומות מחוץ לעיר.
אני לא יודע על כמה ימי טיול אתה מתכנן, אבל במקומך, הייתי דוחה דווקא את פראג ונוסע דווקא לאיזורי טבע
אגב, מחשבה “מחוץ לקופסא” – אם אתה חושש להגיע למקומות “גבוהים”, מציע לך עוד אופציה – שמורת גן העדן הצ’כי והרי הענקים שבצ’כיה. נמוכים יותר מאשר איזור זלצבורג אבל יפים מאוד
ראה למשל כאן (שים לב שיש באתר זה חלק מרכזי/מערבי/מזרחי) – ובעיקר ראה את זה
-
חשבתי על טיולים מחוץ לעיר בשילוב קצת בעיר עצמה.
קרלבי ווארי, גן עדן צ'כי, צ'סקי קרומלוב.
אבל לא אוותר על המרחצאות אקווה פארק (אם םתוח), ספא בירה ברנרד ו- מוזיאון אחד.
-
בכל אופן תודה רבה.
השאלה בכל זאת אם מכניסים מחוסנים מעל חצי שנה לאטרקציות או שלא בודקים כלל
-
קרלובי ווארי וצ’סקי קרומלוב נמצאים במרחק של שלוש שעות נסיעה מפראג לכיוון
גן העדן הצ’כי – כשעתיים פלוס.
רוצה מרחצאות (יודע שאתה בקטע) – תגיע אליהם באחד הימים (ראשון / אחרון).
המלצתי לך – לוותר לחלוטין על פראג (פרט למרחצאות) וגם על קרלובי ווארי (overrated מאוד לטעמי) ותתמקד בגן העדן הצ’כי והרי הענקים.
שמור את פראג לזמן שבו תוכל להנות ממנה בלי מסיכה
בהצלחה
-
אם אתה נוסע לכל אלו באוטובוס אז זה לא מעט זמן בחלל סגור עם זרים. בעיניי דווקא רוב הזמן בפראג הייתי בחוץ ולא בפנים, הארכיטקטורה היא האטרקציה המרכזית, אבל בימים ללא קורונה העיר צפופה מאוד בקיץ.
לגבי אם מכניסים מחוסנים עדיף לבדוק באתרים רשמיים או מול השגרירות כי לך תדע אם מי שעונה לך מעודכן ועל מה הוא מסתמך.
-
תקח בוסטר חיסון, אומרים שזה מעלה את רמת הנוגדנים בתוך כמה ימים לשיא. ופתרת לך את הבעיה, גם הגנה, וגם תו ירוק מלא מעודכן.
-
אי אפשר לקחת בוסטר אם אתה לא בגיל המתאים, וללא אישור והמלצה מרופא.
וואדים גם מטייל עם בת זוג.
הצעה לא רלוונטית
-
שכנעתם. זלצבורג שבוע שלישי עד שלישי -
נסיעה טובה. ללא ספק הישראלים יפגשו אותך באזור, לפי כמות הדילים לאוסטריה קוינה, פראג ובודפשט.
מזל שלא בחרת בוינה.
-
תעשה חיים
-
גם אוסטריה וצכיה כבר לא עומדות בסטנרטים הישראלים. ובקרוב החוזרים ממדינות אלו ידרשו לבידוד.
קחו זאת לתשומת ליבכם בבקשה.
בימים הקרובים תתקבל ההחלטה הברורה מראש.
-
רואים בברור במפה של האיחוד באפליקציה בעדכון מהיום שכל גרמניה וכל אוסטריה הפכו מירוק עד לצהוב צועק...

-
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!