ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לאורן היקר לי מאוד...

פורום טיולי משפחות
    40
    60
    13615
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noa Xscotland
      noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
      המון ברכות, המון שמחה, המון נחת מהחיים, המון תכנונים מעמיקים וגם גיחות ספונטניות, המון..... המון כיף!
      מזל טוב ענקי!!!

נעה
      • יומולדת שמח
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ארנון א
        ארנון א נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
        אורן, מזל טוב

עד 120

ארנון
        HandShake אם זה אפשרי
        HandShake(גודל:3.44KB)אם זה אפשרי(גודל:3.02KB)

• מזמין אותך לריקוד בלונדון
        אם זה אפשריHandShake
        • lora2
          lora2 נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
          מ ז ל ט ו ב !!!

מצטרפת לכל הברכות והאיחולים.....

לורה
          • .tian
            .tian נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
            הפצעתי םה בדיוק בזמן לאיחולים ...

מזל טוב !

אני עוברת לסקור מהר מה השתנה בפורום, לפני שזמני יפוג

טיאן
            • jenn
              jenn נערך לאחרונה על ידי

לאיש והתופעה
              היום זהו יום הולדתך

ולא חשוב בן כמה אתה

תמיד צעיר בנפשך, מצחיק, שנון מקסים אתה!!!

כל מגילה שלך כאן אושר

וכל ריגשון פה הוא שלך

והעיקר שרק תמשיך עוד ועוד בדרכך

והכי חשוב אל תיקח את עצמך ברצינות Laughing Laughing Laughing

בריאות , אושר והטוב ביותר עוד יגיע

ג'ני
              • ענת. 0
                ענת. 0 נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                אורן יקר,

מזל טוב מכל הלב לרגל יום הולדתך.
                מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם,
                נחת מהילדים, הרבה אהבה,
                שתמיד תדע רק שמחות וימים מאושרים.
                וכמובן בריאות טובה.

ענת
                מזל טוב
                מזל טוב(גודל:6.78KB)

מזל טוב
                • yoel_gil
                  yoel_gil נערך לאחרונה על ידי

לאורן קשישא ...
                  מה אפשר לומר למישהו שאוצר המילים שלו גדול משלי ?
                  רק מזל טוב ענק - ענק.
                  שהבריאות תופיע במקום הראשון
                  האהבה במקום השני
                  המשפחה במקום השלישי

ורק אז יופיע הכסף

אחי , מזל טוב

יואל
                  • נירית
                    נירית נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                    אורן יקר,
                    מצטרפת לברכות.
                    מזל טוב ענק,
                    איחולי אושר, הצלחה ובריאות,
                    בילויים יחד עם המשפחה,
                    והעיקר, תמשיך להיות-אתה Smile .

• or100
                      or100 נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                      לאורן היקר,

המון המון מזל טוב!!! Smile

הרבה בריאות, שמחה, הנאה, הצלחה, אושר וגם עושר.

שיתגשמו כל משאלותיך וכל החלומות שעדיין אתה לא יודע שהם שלך, שתמיד תאהב ותהיה נאהב, ושיהיה לך הכי טוב בעולם!!!

אור
                      • zivit17
                        zivit17 נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                        לאורן היקר,

מזל טוב ויום הולדת שמח!

מאחלת לך בריאות טובה, הצלחה ואושר רב!

שיהיה לך רק טוב והרבה!

זיוית

מזל טוב
                        מזל טוב(גודל:4.25KB)

מזל טוב
                        • הגר
                          הגר נערך לאחרונה על ידי

לאורן
                          לאורן ,

אחרי שכל היום שמעתי " "אורן, היה(קר) לי מאוד..." Wink כבר רציתי לברך על קריירת החזאי החדשה אבל לא הצלחתי למצוא את מזג האוויר החורפי והקר Sad Crying or Very Sad ... ואז הבנתי שאולי אני לא בכיוון ובאיחור די גדול נפל לי האסימון Rolling Eyes Confused Confused ....

אז....הנה הגרסא הנכונה,

לאורן היקר לי מאוד,

בזמן שאתה בטח בעוד טיול ספונטאני לצפון/דרום/מערב/המזרח הקדום/תחילת היקום/המפץ הגדול/בטן האדמה Shocked Shocked Laughing (רק עשה טובה ותסיים לפני הסיפור החדש את סיפורי רודוס ופורטוגל Laughing Laughing ) אני מצטרפת לכל המברכים שכבר ברכו פה אותך Smile ,

מאחלת לך מזל טוב ליום ההולדת, בריאות ,אושר ואת כל היאדה יאדה יאדה שבעולם .... ..

מצרפת גם שי צנוע של מאגר אותיות לכתיבת הודעותיך הארוכווווווווותתתתתתתת ... העיקר שלא תחסר .... Laughing Very Happy Cool Laughing ...

זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןם
                          סבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטון
                          בהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפס
                          הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםב
                          נמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזס
                          מצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב
                          זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןם
                          סבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטו
                          בהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפז
                          הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ
                          נמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב
                          מצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסבנ
                          צתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסבהנמ
                          זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטון
                          סבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ
                          בהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפז
                          הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזס
                          נמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב
                          מצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסבה
                          צתץףךלחיעכגדשקראטוןםפ זסבהנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסב הנמצתץףךלחיעכגדשקראטוןםפזסבהנ

ולכבוד החגיגה , קבל ריקוד עם עוגה ממעריצה Laughing Very Happy Cool Laughing ,

http://www.youtube.com/watch?v=KR3O4tkMoiQ

שיהיה המון מזל טוב,

הגר.
                          • נטע. 0
                            נטע. 0 נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                            יומולדת שמח!!!

המון המון מזל טוב
                            אושר,אושר,אושר
                            בריאות ,אהבה,הנאה והצלחה בכל!!!

שתזכה לעוד הרבה טיולים כייפים זוגיים ומשפחתיים, ספונטנים ומתוכננים...

נטע
                            • אורנה1
                              אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                              אורן,

המון מזל טוב ליום ההולדת.
                              שיהיו לך המון ימים נהדרים, מאושרים ובריאים לך ולסובבים אותך.
                              שיהיו טיסות מוצלחות וחזרות עוד יותר, ושיהיו ימי שגרה מוצלחים וטובים.

אורנה
                              • שירלי
                                שירלי נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                                לאורן המקסים!

המון, המון מזל טוב
                                הרבה שמחה והמון חיוכים,
                                אושר וחיים מאושרים.
                                שתמשיך תמיד להצחיק ולשמח
                                לכתוב הרבה ולהתבדח...
                                שתמשיך להנות מהחיים הטובים,
                                וכמובן בכל העולם לעשות טיולים!
                                Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
                                • נורית ש
                                  נורית ש נערך לאחרונה על ידי

לאורן היקר לי מאוד...
                                  אורן!!!!

קצרה היריעה ונאלמו המילים...

כולם כבר אמרו הכל!!!

ולנו נשאר לשלוח לך תודה ענקית על היותך אתה!

ושתמיד תישאר כזה!!!

שולחים לך את מלוא אהבתנו Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

מזל טוב!

נורית ואילון Cool

• אורן מרום
                                    אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

43 שנה הוא חופר ומדבר והעולם שותק... זה צדק??
                                    איזה מן גיל זה 43?? מה עושים עם זה?? מותר לאכול לפני? לשתות? זה כואב? צריך הרדמה? יש תופעות לוואי?? איך זה קורה Shocked Confused Surprised ?? כאילו, זה לא סקסי ופראי כמו 40, לא בשל וחושני כמו 50, לא בוגר ומנוסה כמו 60 ואפילו לא צעיר ומבטיח כמו 30 Rolling Eyes Shocked Cool ... איך חוגגים את זה?? איך בכלל לגשת לענין?? מה עושים? איך חוגגים? מה מברכים? מה מביאים מתנה? צריך בכלל להביא מתנה?? Laughing Laughing

נכון שעם קצת חידודי לשון וגימטריה כל בר דעת יגלה מיד שגיל 43 זה זה בעצם "מג" שנים ומג זה אומנם קוסם ומכשף אך מאידך, מג זה גם משהו שנמס ונהיה רך עם השנים ולמרות שליבי רך ונמס כאילו היה שוקולד מריר בתוך סיר קטן עם חמאה או שמנת מתוקה Cool , בטני הפכה להרבה יותר מגית עם השנית ולא בגלל שהיא קוסמת ומקסימה, יותר בקטע של רכה ונמסה.. כן, כן, אותן קוביות שחומות בבטני יחד עם המרירות הטבעית שבאופיי הומסו עם השנים, ריבוי המתכונים והמחסור באימונים Rolling Eyes Laughing ...

למה בכלל נזכרתי בזה עכשיו?? טוב, אני כבר בן 43 ויום ובגילי המופלג מתחילים לשכוח דברים ויותר חשוב, מפסיקים לזכור חלק מהדברים שבאמת היה כדאי לשכוח ולהשאיר מאחור כבר בגיל 34...

אה, נזכרתי מדוע נזכרתי בזה Rolling Eyes Very Happy ...

בשישי בבוקר, אחרי שסיימנו את סבב פיזורי הבוקר למוסדות החינוך השונים ואפשר היה להתפנות סוף סוף לכמה שעות זוגיות שקטות (עאלק) ונעימות (למי?? Rolling Eyes Shocked Laughing ) וגם ליהנות לאט מהקפה השני של הבוקר, הפעם בישיבה בסלון ולא בעמידה במטבח, אלה פתאום אומרת לי: אז מה אתה רוצה שנעשה ביום ההולדת שלך ביום ראשון Shocked Surprised ?? שקט השתרר בסלון, העיתון צנח לי מהיד, קנקן הקפה פלט אדים בקצב מואץ, מהלחץ... אני ידעתי שהשאלה הזו תגיע, רק קיוויתי שזה יקרה במוצ"ש בתשע בערב ולא בשישי בתשע בבוקר Rolling Eyes Shocked ... לא חראם לדפוק את שישי בבוקר ולריב? לא עדיף להשאיר את זה לשבת בתשע בערב? ממילא בתשע וחצי עשר בלילה מתחילים להרדים את הילדים, באחת עשרה הילדים מצליחים להרדים את אלה ושבים לסלון, מה שמותיר זמן נטו של 30 דקות למריבה סבירה בלילה Very Happy Smile ... סביר, אפשר לעמוד בזה, אבל כבר משישי בבוקר Shocked Cool ? כשהילדים לא בבית והבית ריק ועומד כולו לרשותנו ואין שום תוכניות, פגישות, קניות, סידורים וכדומה Smile ??? אני אולי לא חכם גדול כמו שאני חושב, אולם מאידך, אני גם לא כזה אידיוט גדול כמו שיש כמה שבטוחים בכך Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Cool Laughing Laughing ... ולכן, אחרי שניה של תהייה ובהייה בחלל החדר ובתקרה שזקוקה לצביעה נוספת אמרתי לאלה: "אני פתוח להצעות, מה שבא לך נעשה. תפתיעי אותי, מבטיח לא להתנגד יותר מדי, רק שלא יכאב לי Smile ...."

"אה, אני תמיד מתכננת ומארגנת וחושבת ואתה בא עם פרצוף איכה ועושה טובה שאתה חי Rolling Eyes Shocked ...", אמרה בטון מבין עניין, רווי עימותים ולמוד ניסיון ואז מזגה עוד כוס מקנקן הקפה שהיה על השולחן ושמח שירד עוד נטל ממשקלו. אוי, הקפה באמת היה מצוין, חזק, מר, טעים, לא משהו מתוחכם או יומרני מדי, סתם שילוב טחון גס של פולי קפה קולומביאני עם רובוסטה שנלחצו בפרקולטור ידני או איך שלא קוראים לקנקן הזכוכית הידני הזה. קפה טוב וחזק מספיק להשאיר אותי ערני ועדיין בתמונה. "בואי, תנסי אותי Surprised Cool ...". "לנסות אותך? שוב? למה, יש משהו חדש??" ראיתי לפי המבט שלה, העיניים התוהות שלה שהביטו בעיניים הטועות שלי ששנינו הולכים כנראה להקדים את המאוחר אבל התעשתנו וחזרנו לנושא העיקרי: לנסות לריב Rolling Eyes Laughing .. את הנסיונות האחרים נשאיר ליותר מאוחר Cool Very Happy ... יש זמן, יש לנו 3 שעות עד שהילדים חוזרים Rolling Eyes Razz Very Happy Cool Laughing ... "אין לי שום רעיון ואני באמת אשמח לכל רעיון".

כל שנה, בימי הולדת של שנינו ובימי נישואין, היומן סגור. זה יום חופש של שנינו, לטיול ובילוי זוגי משותף. בימי הולדת הילדים מצטרפים אחה"צ ובערב לחגיגה המשפחתית, אבל הבוקר הצהריים זוגיים לגמרי. אין דבר יותר מקסים וכייפי מלטייל בזוג בפסגת הר תבור, במפל התנור ושמורת עיון, באזור החולה, ברכיבה זוגית על סוסים ביערות מנשה בגשם של נובמבר (היה פה פעם גשם בנובמבר), לצפות בכנרת בהר האושר ובשקיעה ממצפה אופיר, בשיטוט עירוני בתל אביב, אפילו סתם סרט צהריים וארוחת בוקר וצהריים זוגית...

או.קיי, תזכור, אתה שמח לכל רעיון... אמרה, קמה, לקחה את הסלולרי שלה, הלכה לנוטבוק שלי, שלפה משם מספר וחייגה. "שלום, אני רוצה להזמין שני מקומות לסיור סגווי ביום ראשון בבוקר בטיילת ארמון הנציב". נשים, תוך שניה כרטיס האשראי נשלף, מספרים ותאריכי תוקף הוחלפו והופ, הענין סגור... עוד טלפון, הפעם אני שומע: "זוני? שלום, האם צריך להזמין שולחן זוגי לראשון בצהריים?"... Rolling Eyes Shocked Cool Smile

• אורן מרום

שקית המשאלות, הג'ל, הקסדה ועיר הקודש
                                      אלה?? מה זוני? מה זוגי? מה סגווי? איזה נציב? מה קורה כאן? לפני שתי דקות הייתי עסוק בלהתכונן לריב, לא עברו שתי דקות, עברו שלוש ואני כבר בעיר הקודש ירושלים, המוכרת יותר במחוזותינו, כעיר של אוסי ותמי Cool Smile ... אלה הרגיעה אותי, בקשה שאשכב לאחור, אקח נשימות עמוקות ואסדיר את הדופק Shocked ... וכך היא שחה לי: לפני שלוש שנים רציתי לארגן לך טיול סגווי בירושלים ליום ההולדת אבל היה מבול ביום ההולדת שלך ובמקום זה נסענו לסרט צהריים בתל-אביב ואח"כ להחליק על הקרח ליד הלונה פארק בתל-אביב. זוכר? האמת שלא זכרתי שדובר על סגווי, מצד שני, אני כבר בן 43 ולא זוכר הכל Cool ... ואלה המשיכה: נו, יומולדת 40, כשחזרנו הביתה והיתה לך מסיבת הפתעה עם כל המשפחה?? אלוהים, הטראומה שבה, הזכרונות החלו לצוף Shocked ... אני זוכר שהיינו בסרט אקשן טוב מסדרת זהות בדויה של מאט דיימון בימים כשעוד היה קולנוע בעזריאלי (ביקורי היחיד בעזריאלי, מאז ולתמיד Razz ), לאחר שהסברתי אז לאלה באותו בוקר שבימי ההולדת שלה אנחנו נמשיך לראות סרטי איכות עמוקים, מרגשים, חווייתיים ונוגעים ללב, כאוות נפשה (מגרמניה, פינלנד, איראן, שבדיה, צרפת, סין, קוריאה וכדומה Laughing Laughing ), אבל למען האיזון, ימי ההולדת שלי חייבים להיות בסימן סרטי אקשן רדודים ועתירי אקשן מרגש ועמוק (האמת שהא גם נהנית מהאקשן, רק שיש לה עוד צד איכותי, עמוק, חושב ורגיש ואני?? אני יש לי את הצד העמוק, האיכותי, החושב והרגיש שלה Rolling Eyes Laughing .. מספיק לי, אני צנוע.. Very Happy ). וכן, חווית ההחלקה האמנותית שלי על הקרח הקר של צפון תל-אביב חקוקה בליבי לנצח, לא בשל העובדה שיצאתי עם חבורות קפואות וכחולות בישבן הגדול שלי ועם כתם על המצח, גם לא בשל הידיעה שלאחר השיעור איתי המדריך הצעיר והמבטיח להחלקה על הקרח ירד מהמסלול ופרש מההדרכה לנצח Rolling Eyes Shocked ...חווית ההחלקה שלי שהונצחה בסרטון וידאו גרמה לי אז להבין ולעכל, אחת ולתמיד, שיש פער גדול בין איך שאני תופס את יכולותיי המוטוריות ואת כישורי הריקוד והקואורדינציה שלי לבין מה שקורה בפועל Evil or Very Mad Twisted Evil Laughing ... בעוד שחשבתי שאני מחליק על הקרח כמיטב רקדני ההחלקה האמנותית ב"אגם הברבורים", זה נראה קרוב הרבה יותר לסיפור הברווזון המכוער Laughing ...

זאת התוכנית: יום ראשון בעשר בבוקר אנחנו מתייצבים ביער השלום, משם מתחיל סיור של שעתיים על סגווי, אח"כ נטייל בנחלת שבעה ונאכל צהריים במסעדת Zuni. אחה"צ נאסוף את הילדים, נלך כולם לבאולינג ונסיים בארוחת ערב במסעדת מו-ומו או בסזאר ברחובות. מקובל? מקובל... היא שלפה טופס מודפס בשלושה העתקים, תחתום לי כאן וכאן וגם כאן, על טופס ויתור סודיות, טופס ויתור על תביעות עתידיות ועוגמת נפש, הצהרת בריאות נפשית ובוא נחזור לעניינינו Rolling Eyes Cool ... הקפה נגמר וגם העוגיות הטעימות והחמות שלצידו... פייר, הלך מהר הפעם. ככה זה כשלא מפריעים לנשים, 10-15 דקות והכל סגור, תפור, מוזמן ומתוכנן Rolling Eyes Very Happy Smile ... איזה באסה, יש לנו עוד כמעט שלוש שעות לבד בבית ריק ואין לי מושג מה לעשות עכשיו Rolling Eyes Embarassed Razz Shocked Laughing Laughing ... חיב למצוא נושא למריבה...

בשבת בצהריים עמית שאלה אותי אם אני מתרגש מזה שמחר יש לי יום הולדת, אמרתי לה שלא והיא מאוד התפלאה ונראתה מאוכזבת מהתשובה הישרה והישירה שלי. בלילה, שראיתי את כל ההתלחשויות,ההתרחשויות, המדפסת שמשמיעה קולות של הדפסת איחולים וברכות התחלתי קצת להתרגש.. בכל זאת, פעם בשנה, יום הולדת Very Happy Smile .
                                      עמית ניסתה שוב בלילה, לפני השינה. מה, אתה באמת לא מתרגש? לא סיפרתי לה, אבל רבע שעה לפני שבאתי לכסות ולנשק אותה נשיקת לילה טובה, עברתי בחדר עבודה לראות אם היו דברים דחופים בסופשבוע (אני מנסה לא להתקרב למחשב בשישי שבת ולא מטעמי דת, יותר מטעמי מצפון וכדי לא לאבד את הצפון Rolling Eyes Cool ...) ובמקרה ראיתי גרסה פתוחה של אחת הברכות שלה על מסך המחשב שלי שהיא שלחה להדפסה ושכחה לסגור. ראיתי את זה במקרה והברכה ומה שהיא כתבה והתמונות שצירפה, הכל מאוד ריגש אותי, שימח אותי. בקיצור, כשהיא שאלה אותי שוב אם אני לא מתרגש, אמרתי לה שאני דווקא כן מתרגש, מאוד, ככל שהשעות מתקרבות לחצות ולהחלפת המודל ואמרתי לה שאני מחכה למחר בבוקר, "לטקס קבלת המתנות והברכות". ראיתי שהיא מבסוטית מהתשובה ודעתה נחה עליה, עכשיו היא יכלה לישון רגועה Very Happy .

בראשון בשבע בבוקר כל השכונה התעוררה משירי יום ההולדת של הילדים ושל אלה שהגיעו למיטה, העירו אותי, יותר נכון, עלו עליי והביאו לי מתנות וברכות... הברכות היו מרגשות (גם זו שכבר קראתי בטעות אמש), המתנות מקסימות ורק עפרי הקטנה התעקשה לקחת כל פעם בחזרה את המתנה שהביאה לי. הקונספט של הנתינה והנדיבות עדיין לא ברור לה, טוב, הבת שלי, לא?? Laughing Laughing כל פעם נתנה לי מתנה ואמרה "תודה" ואחרי דקה לקחה בחזרה ואמרה " גם אני, שלי"... ויתרתי לה, בכל זאת, אני הבוגר האחראי בין שנינו, לא? מה, אני אעמוד ואריב עם פעוטה בת פחות משנתיים ועם אופי עקשן כמו של אמא שלה ונדיבות לב מוגבלת כמו של אבא שלה??... אלה נתנה לי מתנה מקורית, בתוך שקית בד קטנה ויפה מאריג בורדו היו כתובות 43 משאלות שונות ומגוונות על פתקי נייר... היא אמרה שכל פעם שארצה שהיא תגשים את המשאלה שכתובה על אותו פתק, כל מה שצריך זה לתת לה את הפתק והיא תדאג למימוש המשאלה Rolling Eyes Cool Very Happy ... ראיתי ששני הגדולים חייכו לעצמם במבט ערמומי, הם ראו יותר מדי סרטים Razz Laughing ... בזמן שהתארגנו לבית הספר הם עברו על כל הפתקים וחיפשו ראיות מפלילות ופתקאות חשודות... הסתכלתי על אלה בלי לומר מילה והיא חייכה, "נראה לך??? ידעתי שהילדים הרי יעברו על כל פתק ופתק ויקראו ויחפשו משאלות עסיסיות Shocked ...". מאוכזבים הם הלכו לבית ספר, לא מצאו את "האקדח המעשן" והם בטוחים שיש רשימת משאלות אלטרנטיבית, אי שם בבית... אני?? אני מתכוון לשלוף פתקים כבר בימים הקרובים Very Happy Smile
                                      זה לא הנחת תפילין, למרות הידיים.jpg שיט, נדפק הג
                                      זה לא הנחת תפילין, למרות הידיים.jpg(גודל:24.03KB)שיט, נדפק הג'ל בשיער מהקסדה המעצבנת.jpg(גודל:22.59KB)

זה לא הנחת תפילין, למרות הידיים.jpgשיט, נדפק הג'ל בשיער מהקסדה המעצבנת.jpg
                                      • אורן מרום

על פייסבוק, קירות, פורום טיולי משפחות ורכינוע
                                        חשבנו להספיק לקנות מאפים לפני הנסיעה לירושלים, לא טוב לנסוע על בטן ריקה. השעון חשב אחרת ובתשע ועשרה צעק לנו שאם לא נצא עכשיו מהבית, אין סיכוי בעולם שנגיע עד עשר לירושלים ביום ראשון בבוקר. Shocked Twisted Evil הספקתי עוד לזרוק לתיק בקבוק מים, בירה קרה, חבילת קרקר לחמית שומשום וסילאן וכמה בננות, שיהיה צידה לדרך Very Happy .

לא היה לי שמץ של מושג לאן צריך להגיע, כיצד ומהיכן לנסוע ושיחקתי אותה "ראש קטן", יש לי יום הולדת, לא?? מותר לי... GPSELLA לקחה את העניינים לידיים, בתגבור ה-WASE שיש לה באייפון... היה נחמד לראות את העימותים לאורך הנסיעה בין ה- GPS האנושי והנשי שלי לבין ה- GPS הממוכן והעקשן שלה Cool Laughing ... הוא צועק שמאלה, היא אומרת לי תתעלם, הוא דפוק. הוא זועק במונוטוניות, עוד 200 מטר פנה ימינה והיא אומרת לי בנון-שלנטיות, עזוב, תמשיך ישר ובפניה שאחרי, רק אז תיקח ימינה Shocked Cool Laughing . אני מודה שזה היה משעשע ואין לי ספק שהאיש שבמכונה ניצח, סליחה, האישה עם המכונה ניצחה את האיש הקטן בתוך המכונה Very Happy ... בדרך עוד תדלקנו כי הדבר האחרון שבא לך לעשות זאת לעלות את העליות לירושלים עם נורית דלק צהובה דולקת...

בעשר ועשרה נכנסנו בשערי יער השלום ואני רואה שלט מעליב: סיורי רכינוע, נא לפנות ימינה... מה זה רכינוע? למה להעליב? איזו מין מילה זו? מי רכיכה ומי זה נוע?? הבחור בקופה שהבחין בעצביי ובכך שנפגעתי אמר לי שבעברית Segway זה רכינוע Rolling Eyes Shocked Cool ... פלא שאף אחד לא רוצה לקנות את זה בארץ?? בערך כמו השטרודל של האימייל שנקרא בעברית כרוכית... מה נשמע יותר טעים? שטרודל של Apple (שטרודל תפוחי עץ) או כרוכית?? ואני מנסה לחשוב מה כתובת האימייל של מפעילי הסגווי בירושלים ונזכר בכרוכית וברכינוע, פייר, הופך אותי לרכרוכי עד אימה Cool Laughing ...

לאחר מספר דקות יכולנו לצאת לדרך, אבל על זה בהמשך.... ויהיה המשך, עוד היום. הבטחה של בן 43!!! כשהייתי בן 42, הבטחתי לסיים בהקדם את סיפורי רודוס ופורטוגל ולא עמדתי (עדיין) במלוא מילתי והבטחתי, אבל עכשיו, כשאני בן 43, בוגר, בשל, שקול ואמין הרבה יותר, אני מבטיח!!

תודה ענקית שוב לכולם ונשתמע בערב!!

אה כן, עוד משהו קטן Rolling Eyes Cool ...

בראשון בוקר, כשהילדים קראו את הברכות והעניקו לי את כל המתנות היפות, עמית אמרה לעמרי ולעידו, מעניין איזה ברכות יכתבו לאבא על הקיר שלו?? עמית, צעקתי, אני רק בן 43, למה לכתוב לי דברים על הקיר, מה, אני מת? Twisted Evil Evil or Very Mad Shocked כותבים לי דברים על המצבה... מה זה, קיר המוות??? הייתי מזועזע Rolling Eyes Razz Laughing Laughing .. לא, אבא, הקיר של פייסבוק, מעניין מה יכתבו לך על הקיר בפייסבוק, החברים שלך... צחקתי, אמרתי לה שיש לי חברים טובים שמתקשרים ומאחלים יום הולדת שמח, גם מחו"ל, ויש לי חברים טובים שמברכים אותי במקום מיוחד שנקרא "פורום טיולי משפחות", אבל אני בטוח שאף אחד לא יברך אותי בפייסבוק, הקיר שלי שם ערום ומשעמם Confused Cool ... בפייסבוק זה לא חברים אמיתיים, זה יותר קשרים וירטואליים, הזמנות שנענות, לא חברויות וקשרים חברתיים וידידותיים אמיתיים, גם אם וירטואליים Rolling Eyes Shocked Cool ...

בואו, אמרתי להם בטון של בן 100, בואו ואכיר לכם את "הקיר של עפרה", אני בטוח שהיא פתחה קיר חדש ליום הולדתי (בינינו, הנחתי שייפתח אשכול ברכות כי עם מזכירת פורום כה מדהימה ויעילה כמו עפרה, אין פספוסים ואין טעויות Very Happy Smile Razz )...

הם באו, ראו ונהנו. אמש, בלילה מאוחר הם הציצו וחייכו ואהבו ונהנו... אבא, איזה קיר שווה זה, הרבה יותר טוב ויפה מהפייסבוק, הם אמרו... תגיד, אבא, מה, גם מבוגרים מצרפים תמונות, סרטונים, שירים ואיורים משעשעים? גם מבוגרים יודעים להעלות לינקים ליוטיוב??? הם היו בהלם, רק שלא יספרו את זה בפייסבוק לכולם, בסוף גם הילדים שלכם יגלו שאתם כאלה Rolling Eyes Razz Laughing ..

בלילה, מאוחר, כשכולם כבר ישנו קראתי ברכה ברכה, משפט משפט, הקשבתי לשירים, צפיתי באיורים ובסרטונים וחזרתי וקראתי להנאתי את כל האיחולים ונהניתי לי מכל המילים, מתחילת האשכול ועד סופו Rolling Eyes Cool Embarassed Shocked Smile . קראתי בעיון רב ועם המון התרגשות את כל המילים החמות והיפות, כל הברכות האישיות המדהימות Embarassed Embarassed Shocked , כל האיחולים הכנים והיצירתיים ובעיקר, נהניתי לספג, להרגיש את כל החום והאהבה של כולכם. Very Happy Smile אז גם אם לא הופתעתי והנחתי שייפתח אשכול, הרי שמאוד (מאוד) התרגשתי וכן, גם מאוד (מאוד) שמחתי. זה כיף ענקי, כמעט כמו "לטוס" עם סגוויי בכל הפיתולים של טיילת ארמון הנציב, טיילת שרובר וטיילת גולדמן וטיילת האז Laughing ....

רציתי כבר לענות אמש, אחרי חצות, ולכתוב לכם איזה כיף לי שבורכתי בחברות וחברים מדהימים כאלה, ידידות וידידים נפלאים, מכרות ומכרים מקסימים מהפורום, אז אולי אין לי מאות חברות וחברים בפייסבוק, אבל יש לי אתכם וזה המון וזה שווה הכל, אבל העייפות ניצחה אותי ובישרה לי שבגיל 43 כדאי לישון לפחות 5 שעות בלילה...

אז הנה, עכשיו, אני רוצה להודות באופן אישי לכל אחת ואחד מכם ומכן ולומר תודה ענקית מקרב לכולם על כל הברכות, המילים, האיחולים, האנימציות, הסרטונים,השירים ובעיקר, על הכוונה הטובה ועל הטוב שגרמתם לי אתמול והיום Very Happy Smile Cool
                                        היה אביך,קצתנדוש ועדיין.. תמיד מדהים  ומרגש.jpg ירושלים של.. ושל... ושל... .jpg
                                        היה אביך,קצתנדוש ועדיין.. תמיד מדהים ומרגש.jpg(גודל:22.48KB)ירושלים של.. ושל... ושל... .jpg(גודל:22.42KB)

ירושלים של.. ושל... ושל... .jpgהיה אביך,קצתנדוש ועדיין.. תמיד מדהים  ומרגש.jpg
                                        • אורן מרום

למי תודה ולמי ברכה... 🙂
                                          עפרה, תודה על זה שאת זוכרת ותודה לך על מי שאת ומה שאת. את מזכירה לכולנו כאן פעם בשנה עד כמה זה כיף להיות מוקפים בחום, אהבה וחברים טובים. את עושה כל כך טוב לכל כך הרבה אנשים כאן ואני מאחל לך שתזכי לקבל בחזרה את הטוב הזה וליהנות ממנו. תודה על הכל, על מי שאת ומה שאת Very Happy !

ברנדי, תודה על הברכה ועל העכבר ששלחת. שמח תמיד לפגוש אותך כאן ושולח לך גם המון זרי ברכות! אגב, מה שכתבת עם עד מאוד? זה הדדי Smile ..

אילן, תודה יקירי על הברכות ובאמת, רק בשורות טובות לכולם. שמח שקפצת לבקר, ראיתי בדו"חות הנוכחות שלך חיסורים רבים לאחרונה Rolling Eyes ... אגב, המכונית האדומה שבתמונה שלך, למכירה? Laughing

אורה, תודה. אני מכיר כמה אנשים שלא היה אכפת להם שתיגמרנה לי לעיתים המילים, לשעה לפחות, בלילה לפחות Laughing ... מאחל גם לך שתגיעי לכל מקום שתרצי, בעולם החיצוני וגם בעולמות הפנימיים (אני בטוח שמרתק אצלך Very Happy ) ושגם את תזכי לאהבה ולטוב, לפחות בכמויות שאת מרעיפה עלינו כאן Cool .

גלי, גלי. שיר כזה עוד לא כתבו לי, מקסים, אישי, רגיש ומשמח Shocked Very Happy . פעם ביקשתי ממך שתגלי לנו מה הסוד שלך בחריזה, היום אני יודע שזה היה מיותר Cool ..גלי, אל תגלי לנו את סודותייך, ענגי אותנו במילותייך ובחרוזייך Smile .. זה יותר חשוב ויותר כיף. תודה! Cool

רחל, תודה על השיר שהקדש לי עם האנימציות המשעשעות ותודה על האיחולים והברכות. שתדעי לך שבאחת מתגובותייך בסיפור פורטוגל כתבת שאת שמחה שאני ממשיך עם הסיפור וביקשת אם אפשר בלי הפסקות גדולות בין הימים, אז תדעי לך שהפנמתי את מה שביקשת והפסקתי Rolling Eyes ... סתם, סתם Laughing . אני באמת מסכים איתך ובעקבות בקשתך החלטתי אז להפסיק על ההעלאה המקוטעת של הדברים ולהעלות את הסיפורים רק כשיהיו כתובים וגמורים, במקשה אחת... וכך אכן אעשה, בקרוב.. תודה ובריאות רבה גם לך ולמשפחתך Cool .

ליאור, כשהילדים שלי קלטו את השיר שצירפת, עשית להם את היום Cool .... הם היו כל כך משועשעים מהשיר שצירפת... שיחקת אותה, עמית אמרה לי, מה? מבוגרים גם שומעים את זה? הסברתי לה שמה לעשות, גם ההורים נחשפים לכך.. ליאור, לא רציתי לספר לה שאני יודע שיש לך את הדיסק של דץ ודצה צרוב ברכב ושאתה שומע את טיף וטף ופים-פם-פום בפקקים Shocked Laughing Laughing (בגלל עפרי, אני נאלץ לשמוע את כל ה... הזה שוב... מזל שיש את דיג דיג דוג ואת סבתא בישלה דיסה הנהדרת). אגב, עמרי אמר שעדיף לראות את דץ מחלק עוגה לילדים מאשר שותה בירה גולדסטאר בפאב עם חברים, יותר אמין, מסתדר לו יותר טוב בראש Rolling Eyes ... תודה על האיחולים ושרק נצחק, נאכל עוגות, נשתה בירה ונזכור שאין גיל להיות צעיר, זה בראש, לא בתעודת הזהות Cool ..

איריס, האישה היחידה בחיי שבפניה אני מוכן לפתוח את פי מבלי להוציא מילה אחת ולבטוח בה אני יכול בעיניים רדומות Rolling Eyes Shocked Laughing Very Happy .... תודה על נשיקת יום ההולדת ועל הברכה המרגשת ועל כל מה שכתבת, כל האיחולים והמילים Smile .

נילי, תודה ענקית על הכל. את מאלה שמגיחים אחת לכמה זמן אבל כשאת מגיעה, היכן שאת לא נמצאת, יש הילה של אור וטוב לב אמיתי ונקי Very Happy . תודה על מי שאת ומה שאת. וכן, שתמיד נמצא סיבות לצחוק, גם בדרך אל הבנק אבל גם בדרכים האחרות שבהן אנו מנווטים את חיינו מדי יום ביומו.. את החיבוקים תקבלי בקרוב Rolling Eyes ..

רבקה, תודה רבה לך על התמונה, תודה על השמים, על המילים והמון תודה והערכה על האמונה בי. את אישה יקרה ומרגשת Smile ! לפעמים גם אני לא צריך הרבה מילים כדי לדעת Cool ..

איילת, תודה, תודה... את יודעת מה זה עושה לדימוי העצמי שלי, לתדמית שלי כשמגיעה אישה מרשימה כמוך ומודיעה בריש גלי בפני כל העולם ואחותו שהיא נהנית מהטוריפליי שלי?? Rolling Eyes Shocked Laughing Laughing Laughing רק בשביל זה היה שווה לקום בבוקר ולהקים את טוריפליי Cool ....43 שנים ובחיים לא אמרו לי זאת (גם גברים אגב, לא רק נשים Rolling Eyes Shocked Laughing ...), עד שהגחת לתוך חיי ובגאווה ובבטחון אמרת זאת. תבורכי Very Happy Smile ... עם טוב ליבך, חוכמתך, ישירותך וההומור שלך, אין ספק שמגיע לך ליהנות גם, ובגדול, אז התודה הגדולה היא לך ואני שמח שיכולתי לתרום קלות לענין Smile . אגב, כדי שלא יחשדו בי שאני חלילה גולש למין גסות ולבוטות, אני חייב להבהיר שאני עדיין בענייני גלישה ואינטרנט וטיולים ולא שום דבר אחר Rolling Eyes Laughing Laughing ... תודה על הכל ומבטיח לגמור את כל הרגשונים הטובים בשוק Shocked Surprised Cool ...

אלונה, לקבל כזו מחמאה מאשת מילה כמוך גרמה לי אמש לקנא בך על יכולתך. ולא, זה לא קשור לפרויד, גם לא ליונג ואפילו לא לחרדות מברית מילה, זה קשור למילה, ליכולת השימוש בה Cool Rolling Eyes Very Happy ... קטונתי מלהתמודד עם המחמאות ואומר רק תודה גדולה. תודה על השיר ומילותיו, תודה על האיחולים ועל האהבה ואני מאחל לכולנו שתאוות החיים תפעם בנו לנצח... אגב מינימליזם ספרותי, לא מצאתי את ההגדרה במילון ולא הצלחתי לאתר דוגמאות לכך בספרות הזולה לה אני נחשף Very Happy ..

יעל, מאחר והודלף לי שאת אחראית לאותו משפט מנצח בתעודת ההערכה שהענקתם לי, תודתי, הערכתי ואהבתי נתונות לך לעד Very Happy Cool ... הג'ינס עדיין לא עולה, כלומר, עולה, אבל לא נסגר, כלומר, גם הריץ' רץ לא נסגר, כלומר, עולה רק בשכיבה, כשהבטן מוכנסת בדחיסה, אבל יש למה לשאוף לקראת השנה הבאה, יש בשביל מה לחיות Rolling Eyes .. תודה על השיר המקסים והמיוחד ותודה לערן צור שהוא ערן צור וקטונתי להודות לך על כל המילים החמות והמחמאות שכתבת בברכתך. תודה ענקית על כל אות וכל מילה שכתבת. תודה לאישה יקרה Cool Very Happy .

סיגל, תודה רבה על הברכות. הכל חוזר עלייך ואלייך Very Happy .
                                          • אורן מרום

למי תודה ולמי ברכה... 🙂
                                            ג'מוס, או שמא, אייר-ג'מוס. תודה! התרשמתי מהברכה השיווקית שלך ויותר מזה, שמחתי לראות שסוף סוף מישהו כאן לוקח אותי ברצינות ועושה משהו עם העצות שלי Rolling Eyes Laughing . מברוק על היוזמה להקמת חברת תעופה חדשה, אייר ג'מוס. שלא יהיה לך ספק, כשתיכנס לשוק טיסות הלוא-קוסט, אין לי ספק שאיזיג'ט ואייר ברלין יפגעו דרמטית מפעילותך המבורכת בתחום, הם בטח ילכלכו עליך וישמיצו אותך כדרכם של מתחרים שלא יודעים לפרגן למתחרה חדש, אבל תדע שאנחנו מאחוריך וביום פקודה, נמלא את מטוסיך. אני מתחייב לרכוש את זוג כרטיסי הטיסה הראשונים של חברת Air Gamoos וגם אם חלק מהמטוסים יהיו אמפיביים, אני איתך, באוויר, בים וביבשה Very Happy Cool ... רק אל תשכח שטרם קיבלתי את החולצה Rolling Eyes Shocked Razz Laughing ....

אוסי, אוסי. האישה שירושלים בלעדיה היא כמו עיר ללא בירה ובירה ללא טעם Rolling Eyes Razz . האישה שגם ביום הולדתי נסעתי כדי להיות קרוב לביתה (זה כבר על גבול ההטרדה, לא??...) Rolling Eyes Laughing Laughing . תודה לך על תוספת 4 שעות ליממה. זה מעולה, עכשיו אוכל לעבוד 24 שעות ביממה, תרתי משמע Cool ... ואולי אמצא זמן לסיים את רודוס ופורטוגל. לכבוד הוא לי להימצא בחייך, אני מכיר כמה שהיו שמחים שאצא מחייהם Laughing Laughing ... אני מאחל לך גם רק בריאות, דברים טובים והנאות גדולות ואם כבר מדברים על הנאות, אני חושב שהסלוגן של "תימני ותיהני" הוא גאוני, לא פחות מזה, גאוני ועוזר בשיווק העצמי, אבל בינינו, קצת מדע בדיוני ואפילו גזור מעולם דמיוני Rolling Eyes Shocked Laughing Laughing ... תודה על השיר של אלן פרסונס פרוג'קט, שיר באמת יפה והחזרת אותי לדעתי בערך 25 שנים אחורה, לימים שהייתי צעיר יפה, חכם, רזה, מבטיח ובעיקר, צנוע Rolling Eyes Laughing . עוד שנה תקדישי לי את OId & Wise? מאידך, סייג לחוכמה שתיקה, כלומר, אין מצב שהסטטוס שלי בפייסבוק ובכלל יהיה Old & Wise, נכון?

שלומית, תודה רבה. מאחל לכם גם שנה מלאת חוויות ונסיעות טובות Very Happy .

עדי, תודה רבה! תמיד כשיש לך תחושת בטן ולא ברור לך מדוע, תבקרי בפורום.. תודה על כל האיחולים ושתהיה לך שנה קסומה, מקסימה ומלאת קסמים טובים Very Happy .

דנה, תודה. אהבתי את הברכה שלך ואשמח לאמץ אותה. מאחר שכך, מדוע שלא אאחל זאת גם לך?? שתזכי לעוד המון גלידות אוסטרליות בערים הולנדיות ולהמון טיולים נפלאים (שלך, שלך! Very Happy Cool ). רק בשמחות ומבטיח להמשיך עם ההודעות הלא קצרות Laughing ....

מירב. תודה רבה על על הברכות והמילים החמות. מאחר ויום הולדתך עדיין בתוקף מאחל לך שוב המון מזל טוב, חוויות טובות, טיולים מהנים וכמובן, איך לא, שתצליחי בכל מעשה ידייך Cool ... עוגות, מאפים, בלוג מדהים, הכל ובעיקר, שיהיה טוב ומתוק בחיים Very Happy .

נעה, תודה רבה. מאחל לך גם רק דברים טובים ושמחים. אהבתי את "המון תכנונים מעמיקים וגם גיחות ספונטניות".... נראה לי שילוב מנצח ויש לי בכלל מתכון נהדר שעלה לי כרגע בראש: המון תכנונים ספונטניים וגיחות מעמיקות" Very Happy Laughing .

ארנון, תודה על המוזיקה והריקוד שצירפת. איך אתה יודע כיצד אני רוקד??? תודה גם על הברכה Cool ...אגב, שמעתי שזה אפשרי להגיע עד 120, אבל מחקרים העלו שעדיף לפרוש בשיא, בגיל 100, ולחיות אותם כמו גיל 20 Cool ....

לורה, תודה רבה גם לך. אני עדיין במתח מה נסגר עם סוף השבוע הזוגי ההוא? אם יצא לפועל או לא... אם צריכה סיוע בשכנוע, אני כאן Very Happy Cool ..

טיאן, תודה. סמכי עליי, אין מצב שזמנך יפוג, לא כל כך מהר Cool Smile ...

ג'ני, תודה רבה על המילים החמות. תאמיני לי שאני ממש לא לוקח את עצמי ברצינות, זה מזיק לבריאות Rolling Eyes Laughing .. תודה על הפרגון הענק שלך ועל כל האיחולים. את מלכה Very Happy !

ענת, חסרת לי פה לאחרונה ואם הגחת ולו לרגע לכבוד יום הולדתי, לכבוד הוא לי הדבר ולעונג Very Happy . תודה. מאחל לך בחזרה רק מהטוב שיש בחיים Cool .
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון