מלון בלונדון
-
בעזרת אלוהי הקורונה אני סוגר טיסה ללונדון לכריסמס לשבוע.
אני רוצה להזמין מלון לזוג .
לא הייתי בלונדון ולא מכיר כלום, סביר להניח שארכוש מדריך טיולים ללונדון ואלמד על מבנה העיר ואבנה מסלולי טיול .
מהיכרותכם רוצה המלצה למלון 5 כוכבים במקום הכי טוב בלונדון . עלות לא מעניינת.
חשוב לי מלון ברמה גבוהה, קרוב למרכזים החשובים, סמיכות לתחנת מטרו.
תודה מראש
-
ללא ספק מלון הריץ׳: The Ritz London
-
התארחת במלון ?
-
אני צריך נימוק טוב לאשתי למה אני הולך לשלם 800 יורו ללילה כפול 7 רק בשביל לישון.
במקום לבזבז אותם בסיילים……
אשתי הרבה יותר הגיונית ממני.
אני משוגע, לא רואה בעניים כשאני אוהב משהו.
-
ריץ Ritz של הביוקר.
ליד גרין פארק.
או הייתי לוקח דירה ממש-אקסלוסיבית של הביוקר - ממול לריץ - ארלינגטון דירות- טופ קלאס. כנס לבוקינג יש דירות 2 ושלושה חדרים עם הכלללל.
או מלון אמבה, במרבל ארץ'- מיקום מצוין.
יש עוד יותר יקרים זה כבר לא לפורום.
-
תגיד לאישתך, זה בתקציב, במקום השכרת רכב.

נתפנק במלון הכי הכי.
שים לב מלון בחורף זה באמת חייב להיות מלון טופ של הביוקר, בחוץ קר מאוד, זה לא קיץ.
תצטרך כנראה להזמין מוניות יוקרה לכל תזוזה מהמלון, מה שבקיץ קרוב, בחורף זה רחוק.
-
לך על The Savoy, פחות קיטש מהריץ.
*לא לבוא עם ג׳ינס/טרנינג וכפכפים(ושקיות מפריימרק), היום אפשר לעשות קניות אונליין.
- לפני ההזמנה בדוק ביקורות בבוקינג(Sort- Lowest scores).
-
נראה לך שבדצמבר בלונדון אפשר לבוא עם ג'ינס טרנינג וכפכפים?
הכי חשוב שיקנו מעילים ארוכים מאוד, יוקרתיים ומחממים, במעבר מהמלון -למונית- לחנות.
כובע פרווה כולל כיסוי אוזניים, וגם פה ואף.
מטריות גדולות טובות חזקות.
מגפיים מעולים נגד מים, בוץ ועלים נושרים.
כפפות עור טובות.
צריך מזוודה אקסטרה רק לבגדי חורף.
לכן אני אישית מעדיף את לונדון בקיץ.
עם סוודר דק לערב- וז'קט קל, ומטריה מתקפלת לכיס למקרה של טיפטוף קיצי.
אבל,
לונדון בכל מצב היא פסגת ערי הבירה בעולם, זו בירה שרשומים בה קווי המתאר של עיר בירה של אימפריה, שלא ניתנים למחיקה.
-
אנשים גדולים יכולים להחליט בעצמם מה ללבוש(אלא אם במלון פירסמו קוד לבוש).
*סליחה על הסטיה מנושא השירשור, אבל ניכר שלא ביקרת בגרמניה:

-
-
צודקת בנושא . הייתי במשלחת מסויימת בשיקאגו ובמלון שהתארחנו כמובן על חשבון הדוד סאם היה תלוי שלט בכניסה "מכאן והלאה כניסה עם חליפה" ובאמת היה שם שרת שתפקידו לתת זקט למי שלא הביא איתו. מעבר לכל שהשרותים הציבוריים של המלון היו ברמה של ברזים מצופים זהב ובשמים לשימוש חופשי.
כל אחד קיבל סוויטה עם מיטה ענקית שיכולתי להכניס את כל הפורום והיה נשאר מקום גם לחתול וכלב בינוני.
אין על האמריקאים... ואיזה אירוח ומסעדות יוקרה ואפילו טיסה על חשבונם.
-
רוקו היא צוחקת .. היא מכירה את הטיפוס (אני) ומאיפה באתי .... אני לבריכה במלון הולך עם נעליים וחליפה.
לא פעם ראשונה מתארח במחון 5 כוכבים באירופה ומכיר את כללי ההתנהגות המקובלים באירופה.
-
@Roco אמר:
תגיד לאישתך, זה בתקציב, במקום השכרת רכב.

נתפנק במלון הכי הכי.
שים לב מלון בחורף זה באמת חייב להיות מלון טופ של הביוקר, בחוץ קר מאוד, זה לא קיץ.
תצטרך כנראה להזמין מוניות יוקרה לכל תזוזה מהמלון, מה שבקיץ קרוב, בחורף זה רחוק.
הבנתי שבלונדון לא כדאי מוניות .. כי גם ככה התנועה עומדת כל הזמן בגלל הפקקים. יותר גרוע ממנהטן... אולי רק בשעות הלילה אבל אז החנויות סגורטת ואפשר מקסימום להזמין לימוזינה ליציאה למסעדה או לפאב לונדוני עם איזה 2 ליטר גינס ... אוףףףף .. טוב שלא צריך לנהוג בלונדון ועוד הפוך . הייתי מגיע ללפלנד עם מרצדס שדומה יותר לקאיה פיקנטו מעוכה.
-
@aljaje אמר:
לך על The Savoy, פחות קיטש מהריץ.
*לא לבוא עם ג׳ינס/טרנינג וכפכפים(ושקיות מפריימרק), היום אפשר לעשות קניות אונליין.
- לפני ההזמנה בדוק ביקורות בבוקינג(Sort- Lowest scores).
הסובוי נראה מעולה אבל בואי.. אני כולה עובד מדינה.. הסבוי יותר יקר מהריץ... הסבוי זה בשביל אנשים עצמאיים שעשו השנה הון...

-
אני לא באמת חושב שאתה צריך את הריץ או סבוי, יש מלונות של רשת הילטון ומריוט ואחרים, שהם מצוינים בפחות מ800 אירו לילה, וצמודים לאוקספורד.
תסתכל על מלונות באזור שבין טוטנאהם רודקורט, למארבל ארץ'. שם מרוכזות כל החניות הגדולות, לשופינג של אישתך ושלך.
יש אזור מצוין איכותי ביותר, שזה אזור חניות ליד תחנת נייטסברידג', שם נמצאת חנות הרודס, ולידה חניות מצוינות איכותיות פחות המוני ורמה מאוד גבוהה של חווית קניה.
מי שאוהב שקט ליד הפארק, במרחק נסיעה עם הקו האדום.
יש את הילטון ליד בייס וואטר, צמוד להייד פארק, לידו חניות בוטיק גם מעדניות אוכל יווני ואחר.
עדין- זו המלצתי-לך:
למי שמחפש ללכת ברגל ולחזור כמה פעמים למלון היום עם שקיות, ההעדפה זה בין תחנת טיוב טוטנהאם רודקורט, לאוקספורד סירקוס. כדאי לך להתמקד בחיפוש שם.
בהצלחה,
הערה חשובה.
מלון טוב בטוח תמצא, בשלב זה בגלל ריבוי האטרקציות והאתרים וגודלה של לונדון, לטעמי כדאי להשקיע הרבה זמן ללימוד העיר, מסלולים הגעה לאתרים וכו. לפעם ראשונה זה עניין לא פשוט בכלל.
הכלל למקד פעילות באזור מסוים לאותו יום, במפה זה נראה שהכל קרוב, רק שזה לא. לכן משנה תוקף ללמוד מסודר של האתרים לביקור לפי אזורים.
למזלך, חובב המוזיאונים, יש אזור מסוים עם 4 מזויאונים ליום שלם. קריית המוזיאונים.
-
התנועה לא עומדת ואין פקקים. המוניות נוסעות מצוין.
-
קודם כל תודה על ההמלצות, אכן ארכוש ספר מדריך ללונדון ואלמד את העיר.
בהחלט אבחן שוב את המלונות בהיבט מיקום מול רמת דירוג הכוכבים .
חלף הזמן שרצים עם שקיות, היום הולכים לחנות מזוודות בלונדון וקונים מזוודה ואז הולכים איתה לחנויות וממלאים וחוזרים למלון ושוב חוזר הגלגל כי היום המזוודות על גלגלים ולא צריך להתאמץ … כמו שעשינו באוטלטים בפלורידה רק ששם רכשתי 8 מזוודות חדשות וזרקתי את הישנות כי היינו ארבעה.
-
להעמיס להעמיס.

כשתגיע תבין שהשופינג זה בכל מקום בלונדון.
הגודל וכמות האתרים לביקור, לא מספיק גם חודש בשביל להתחיל לגעת בבסיס של מה שנקרא לונדון.
זה סדר גודל בלתי מוכר לאדם ממוצע.
הביקור הראשון, יוצר בעיקר הלם מוחלט, מבחינת חווית הגודל ההתמצאות וההגעה ממקום למקום.
עיר שלא נגמרת.
שתגיע תתפוס.
בהצלחה.
-
אלו לא ימים קלים, ימי קניות זה דבר מתיש .
זה 8 שעות על הרגליים כמעט בלי הפסקות וללכת אחרי האישה שלה אין בעיות וזה לא נמאס.
הסיוט הזה בפלורידה ובואס משאיר צלקות בנפש, והנה חוזר הניגון….
טוב שזה רק כמה ימים….

-
בלונדון זה חווית קניות שונה.
למשל בהרודס- יש בחנות אגפים. היא תסתובב באגף האופנה תמרוקים ואתה בקצה הקומה תשב במסעדת הבשרים והגריל היוקרתית על הבר עם 24 מוסלמים עשירים, תטרוף עם איזה מנת עוף בגריל עם ציפס.
ואז תעברו קומה תקנה משהו.
ושם תשתו קפה טוב עם עוגה צרפתית ב40 פאונד.
זו חווית קניה אחרת מארה"ב.
הרודס, זה של הביוקר, באמת.
דיסנילנד למולטימיליונרים.