ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומא עם תינוק

פורום אירופה
    רומא
    4
    7
    535
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • roni z
      roni z נערך לאחרונה על ידי

אנחנו צפויים לטוס לרומא ל 4 ימים בסוף החודש, עם תינוק בן 5 חודשים, ומתלבטים מה לעשות בעניין העגלה. האם לקחת רק מנשא או גם עגלה, מאחר והבנתי שקשה מאוד להתיינד ברחובות רומא עם עגלות. לא רואה איך אסתדר בלי עגלה אך חוששת שלא יהיה נח. אשמח להמלצה,עצה או כל דבר שיכול לעזור.

תודה

dinz אנשיםטובים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dinz
        dinz @roni z נערך לאחרונה על ידי dinz

@roni-z

אנחנו התניידנו עם עגלה ולא זכורה לי בעיה מיוחדת. אם כי יש לציין שזו היתה עגלה עם גלגלים גדולים ולא טיולון פשוט.

roni z תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • roni z
          roni z @dinz נערך לאחרונה על ידי

@dinz

תודה, זה בהחלט מרגיע אותי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים @roni z נערך לאחרונה על ידי

@roni-z

לא הייתי ברומא עם תינוק. אבל הייתי ברומא בלי והייתי במקומות אחרים עם.

כן, זו יכולה להיות בעיה. לא בהכרח, ולא בהכרח בעיה חמורה, אבל כן בעיה.

בגדול אפשר לחלק את האתגר לשלושה חלקים:

רחובות מרוצפים או חסומים – בחלק ניכר מרומא התיירותית הכביש/מדרכה לא סלולים אלא מרוצפי אבנים. זה אולי יפה, ו”רומנטי” אבל זה יכול להוות אתגר לעגלה, בייחוד לכזו עם גלגלים קטנים. אפשר להסתכל בגוגל סטריט ויו לדוגמאות. אתם מכירים את העגלה שלכם – בעיר העתיקה בירושלים היא תתמודד בלי בעיה? בנוסף בחלק לא קטן מהמקרים יש מכוניות חונות או שולחנות של בתי קפה, ערמות ארגזים ושאר מכשולים שמקשים על המעבר עם עגלה

מקומות לא נגישים / מקומות שאסור – לא כל מקום נגיש לעגלה. אתרים היסטוריים כמו הקולוסיאום בוודאי שלא. אבל גם מקומות אחרים לא תמיד נגישים, ובאחרים פשוט אסור מכל מיני סיבות. ברוב המקרים תוכלו בקלות יחסית להעביר את התינוק למנשא ולהשאיר את העגלה בצד  או בשמירת חפצים

תחבורה ציבורית – סביר שברומא תרצו להשתמש בתחבורה ציבורית (אוטובוסים או תחתית). אני לא יודע אם בארץ אתם מתניידים עם עגלה באוטובוסים אבל זה אתגר. ככלל באוטובוסים צריך לקפל את העגלה. ברכבת תחתית לא כל הכניסות נגישות וכו’

שום דבר מהדברים הללו הם לא אסון. בהנחה שאתם זוג עם ילד אחד, ואפשרות למנשא אז תמיד אפשר שאחד מכם ייקח את התינוק במנשא והשני יתמודד עם העגלה (יקפל, יניף וכו’). זה לא אומר לא לקחת עגלה.

אבל כן כדאי להיות מודעים לאתגרים, אולי לעשות טיפה שיעורי בית. חיפושים בגוגל של rome with stroller יעלו כמה וכמה מאמרים בנושא

roni z תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

אולי זה יעזור לכם

• roni z
                roni z @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

תודה רבה על התשובה המפורטת! בהחלט עוזר מאוד!

dinz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • dinz
                  dinz @roni z נערך לאחרונה על ידי

@roni-z

אנחנו כן נכנסנו לקולוסאום עם עגלה, אך יש לציין שזה היה ב – 2015, ואולי מאז השתנו הכללים.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון