ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה ליום טיול נוסף במסלול בין אית'קה לוושינגטון

פורום צפון אמריקה
    וושינגטון הבירה מרילנד בולטימור אית'קה
    6
    25
    764
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bigfoot
      bigfoot @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים מסכים איתך ומקבל את ההמלצה. תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני @bigfoot נערך לאחרונה על ידי מוני

@bigfoot

הי יאיר

כן כעיקרון אני תמיד בעד קיצור זמן הגה ביום הנחיתה

ואז נשאלת השאלה היכן תהיה הלינה אני מנית שבפאתי העיר יש

הרבה אפשרויות ,והאם יוותרו לכם כוחות לטייל בעיר עצמה כניסה בעיית חניה? וכו'

גילוי נאות לא נכנסנו לעיר הזאת ואין לנו צילום מזכרת מהקפיטול של אולבני

מצרף לך נקודות עניין על פי הגולש DHZ שכתב -אולבני היא בחירה טובה למקום לינה. אני לנתי ליד שדה התעופה שלהם, בפרבר Latham. למרות שיש שדה תעופה, שקט שם בלילה והגישה לכביש המהיר היא קלה ומהירה. כאשר אתם שם, אני ממליץ לכם לבקר בבוקר למחרת ב- Empire State Plaza, שם נמצא ה - state house המפואר של מדינת ניו יורק כמו גם דברים אחרים (למשל, עליה לתצפית על העיר, נהר ההדסון והסביבה).

נתגובה אחרת רשם-לגבי אולבני, אני מבין שאתם שם מסיבות כלשהן שאינן קשורות לתיור. לחלק התיורי אני ממליץ על ביקור ב- Empire State Plaza. יש חניית מבקרים באתר (בתשלום). במסגרת הביקור תוכלו לעלות, ללא תשלום, לתצפית מבנין גבוה ("מגדל") במתחם עם תצפיות לכל האיזור, כולל העיר עצמה. אני ממליץ כם על ביקור ב- New York State House, אבל אינני בטוח אם זה אפשרי עם תינוקת בת שנתיים. לא מזיק לשאול אם אתם כבר שם.

מוני

bigfoot תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שאלה של כפירה - שקלתם שינוי מסלול? כיוון או שינוי אחר?

כמו שאני רואה את זה יש כמה אילוצים בימים הראשונים שפחות מסתדרים לכם. הרצון לקצר טווח ביום הראשון מחד, יחד עם הרצון להספיק להגיע צפונה לפני תחרות איש הברזל מאידך, ויחד עם הרצון לשלב את ורמונט מצד שלישי, גורם לכך שהימים הראשונים לא אידאליים. אז אולי שינוי רציני יותר יעזור?

למשל: להפוך את כיוון הטיול כך שיהיה עם כיוון השעון במקום נגד כיוון השעון. כלומר מתחילים בוושינגטון ומסיימים בעמק ההאדסון. אפשר גם לקחת רכבת מניו ארק לוושינגטון, וכך גם לוותר על יומיים אוטו. עם רכב תוכלו להיות כבר ב-12 בצהריים במלון בוושינגטון.

אפשרות אחרת - לטוס מניוארק לבאפולו (לא זול), ומשם לבנות מסלול - אין לי הצעה קונקרטית שמשלבת את היעדים שרציתם אבל אולי

אפשרות - מניוארק לטוס לברלינגטון. גם זה לא זול, אבל חסכתם יום של נסיעה (במחיר ויתור על עמק ההאדסון) ועכשיו תראו איזה טיול תתפרו.

אפשרות - אותו טיול בדיוק אבל ניו יורק בהתחלה במקום בסוף.

אפשרות - שינוי גדול הרבה יותר במסלול. למשל ויתור על וושינגטון ופנסילבניה והוספת בוסטון וניו אנגלנד (קונטיקט / הרים לבנים / משהו אחר). ואז בתחילת הטיול נוסעים צפון מזרח, ומגיעים לאדינרונדק מאוחר יותר בטיול

אני לא טוען שההצעות האלה (או אחרות) יותר טובות ממה שיש לכם. אני גם לא טוען שהמסלול שלכם לא טוב. אני רק מזכיר את זה כאפשרויות.

bigfoot תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • bigfoot
            bigfoot @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני תודה רבה מוני.

אתגבש קצת בתוכניותי ואשמח לשמוע את חוות דעתך.

יאיר

• bigfoot
              bigfoot @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

אכן היו מחשבות שונות על שינוי כזה או אחר במסלול, אבל החלטנו לדבוק במתווה הזה. חוץ מצמצום אפשרויות הלינה ליד לייק פלאסיד, תחרות איש הברז פחות תפריע כי היא תתקיים כשנהיה כבר צפונה יותר. בנוסף, מניסיון מטיולים קודמים האנרגיה מתאימה יותר להתחיל בנסיעות ואת הערים הגדולות עצמן (וושינגטון ניו יורק) להשאיר לסוף.

נתגבש עוד עם תוכנית הטיול ואשמח לשמוע את תובנותיך.

תודה רבה על כל הסיוע והעצות,

יאיר

• 1
              • 2
              • 2 / 2
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון