wizz air
-
שלום,
פעם ראשונה שהזמנתי טיסה חזור בוויז אייר.
דבר משונה - אני מקבל חינם תיק קטן. ואם אני רוצה טרולי זה עולה 37 יורו.
אם אני עושה פריוריטי אז לכאורה מקבלים תיק קטן+ טרולי (+ראשוניות בתור וכו').
הפריוריטי עולה פעם אחת 27 יורו ופעם אחרת 9 יורו. לכאורה אין הבדל בין הפעמים. האם מדובר במחיר שהתעדכן ופשוט ירד/עלה?
כמו כן כתוב שהתיק חינם אבל לא כתוב שהטרולי חינם כתוב בפיוריטי: תהיה בין הראשונים שיעלו לטיסה; תיק לנשיאה בחינם לתא הנוסעים; מזוודת טרולי לתא הנוסעים. דלפק צ'ק אין ללקוחות עם עדיפות.
. האם הטרולי לא חינם? מה הולך כאן?
-
בוויז אייר מי שעושה פריוריטי יכול להעלות תיק גב + טרולי למטוס (כלול במחיר הפריוריטי). מספר מקומות הפריוריטי במטוס מוגבל, וכאשר נגמרים המקומות מי שרוצה לקחת טרולי צריך לשלם מחיר מלא של טרולי.
-
תודה.
כלומר:
- לשאלתי הראשונה - אין הבדל בין ה-27 יורו ל-9 יורו? זה פשוט לפעמים יותר יקר ולפעמים יותר זול?
- אם לא אהיה בין הראשונים, האם התיק יישלח לבטן המטוס בתשלום או בחינם?
-
לגבי המחיר - לא יודע לענות. אני רוכש פריוריטי במעמד רכישת כרטיס הטיסה.
אם רכשת טרולי (בין אם בפריוריטי או בנפרד) אתה יכול לקחת אותו איתך בלי תשלום למטוס. גם אם יהיה עומס במטוס ויהיו חייבים לקחת את הטרולי למטען (בגייט או בדלת המטוס), זה יהיה בלי תשלום.
-
אם אני זוכר נכון- מחיר הראשון זה מחיר שניתן לסט שירותים בעת בחירת סוג הכרטיס. בשלבים מאוחרים יותר הם מציעים חלק מהשירותים בנפרד, ובהתאם- אתה משלם רק על םריוריטי.
-
תודה. הכרטיס לא הוזמן דרך ויוז אלא דרך סוכנות. בכל מקרה זה היה בוודאות אותו דבר, רגע אחד ב-27 יורו ורגע אחד ב-9 יורו. והתחלף כמה פעמים. אז נסמוך שזה היה איזה שהוא שינוי...לא ראיתי כל שינוי.
תודה לכל העונים
-
תודה. הכרטיס לא הוזמן דרך ויוז אלא דרך סוכנות. בכל מקרה זה היה בוודאות אותו דבר, רגע אחד ב-27 יורו ורגע אחד ב-9 יורו. והתחלף כמה פעמים. אז נסמוך שזה היה איזה שהוא שינוי...לא ראיתי כל שינוי.
תודה לכל העונים