ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נפתר גאורגיה- שאלות

פורום אירופה
    גיאורגיה
    5
    6
    250
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaelmif
      yaelmif נערך לאחרונה על ידי

היי, מתכננת טיול בגאורגיה בתחילת אוקטובר. מתחילים ומסיימים בטביליסי. שוכרים רכב 4X4 ל4 ימים

מבחינת מזג אוויר - אפשרי עדיין לנסיעה בדרך הצבאית עד קאזבגי?

לגבי עיר המערות: יש הבדל משמעותי בין אופליסציחה לורדזיה? תכננתי טיול מעגלי שנקודת תחילת חזרה לבטומי: בורג'ומי. ואז לכלול את אופליסציחה בדרך ובורגו'מי. האם יש הצדקה להאריך לורדזיה? (יבוא על חשבון טיול הליכה בפארק בבורגומי)

דרכים - אנחנו לא רוצים להכנס לדרכי שטח קשות. יותר בכיוון דרכים צדדיות/שבילים לא סלולים. איך אני מזהה במפת הכבישים את הדרכים הקשות?

תודה למשיבים 🙂

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @yaelmif נערך לאחרונה על ידי

@yaelmif

כל זה בארבעה ימים? 😕

הדרך הצבאית לבדה זה יומיים מינימום לעלות ולרדת ואפשרית באוקטובר. בזמני, 2013, עבדו על הרחבתה ושיפורה. אני מניח שאפילו הגיאורגים התקדמו היטב בשדרוג הדרך.

וארדזיה עדיפה מבחינת העניין והעוצמה. בשילוב עם בורג'ומי והשמורה שלידה גם זה לוקח יומיים ברוטו.

העניין ששני כיוונים אלה מנוגדים ומצריכים נסיעה הלוך וחזור.

אני לא רואה עניין בנסיעה עד באטומי וחזרה. לא בארבעה ימים.

לסיכום, יתכן וזו התשובה - שילוב של שני המסלולים הנ"ל עם עוד כמה תוספות על הדרך, כמו כניסה קצרה לגורי, עירו של סטאלין, עצירה במצחטה שליד טיביליסי.

לחליפין יומיים טביליסי ויומיים אחד המסלולים הנ"ל.

אה, 4X4 לא ממש נחוץ למה שכתבתי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Roco M
          Roco M נערך לאחרונה על ידי

זה לא טיול ל4 ימים. אבל בלוח זמנים לחוץ כן. אוקטובר זה כבר לעיתים קר עד קר מאוד, משתנה. לא חורף עדין.

• מוטי א
            מוטי א נערך לאחרונה על ידי

היי אפילו אני שאוהב לרוץ בטיולים ולנסוע שעות רבות לא הייתי ממליץ לכם לחשוב אפילו שתספיקו אלא אם אולי לא תשנו בלילות ותסעו בשעות שאין תנועה בכבישים. ב 4 ימים תעשו את טביליסי והדרך הצבאית …. וזהו

• hil
              hil נערך לאחרונה על ידי

מה מעניין אתכם לראות בדרך הצבאית או שרק קזבגי? בגדול, מטביליסי לקזבגי זה כ 3 שעות כנסיה - אפשר לעלות עם הרכב תלוי מה אתם רוצים לעשות בדרך, אפשר גם לטייל באזור קזבגי וגם לחזור ביומיים צריך לזכור גם שיש פחות מ 11 שעות אור

• הנושא סומן כנפתר  yaelmif yaelmif 
              • yaelmif
                yaelmif נערך לאחרונה על ידי

תודה למשיבים. רשמתי בטעות באטומי. התכנית - להתחיל ולסיים בטביליסי, כשיש לנו 4 ימים מלאים לטיול עם הרכב (לא כולל את טביליסי שנעשה כשנחזור) האם זה ישים ? טביליסי- הדרך הצבאית (כולל עצירות ותצפיות ומסלולי הליכה קצרים) - קזבגי- בורגומי-ורדזיה- חזרה לטבליסי דרך צאלקה וגשר היהלום החדש. ובהקשר לגשר היהלום: האם מומלץ?

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון