ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה במערב

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית יוסמיטי כביש מספר 1 סן פרנסיסקו סיאטל סן דייגו מערב ארהב
    2
    4
    138
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בשמילס
      בשמילס נערך לאחרונה על ידי

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתכנון הטיול, אנחנו יוצאים בתחילת נובמבר כ3 שבועות למערב
      08/11 - נחיתה בלוס אנג'לס ונסיעה לסן דייגו
      08/11-10/11 - סן דייגו
      10/11-14/11 - לאס וגאס
      14/11-17/11 - חשבתי לשלב יוסמטי (אנחנו לא נצטרך יותר מיום אחד , יותר מכך רק ישעמם אותנו) עם שאר הימים אצטרך את עזרתכם
      17/11-21/11 - סן פרנסיסקו וכביש 1 - שגם בו נצטרך המלצה חזקה להשאר יותר מיום אחד
      22/11 מגיעים ללוס אנג'לס ל6 לילות

אנחנו קבוצה של חבר'ה אוהבי נוף על מנת להצטלם להתפעל וזהו... אז כך אם נראה לכם מוגזםם המהירות -יכול מאוד להיות, אם זה ממש בלתי אפשרי אשמח להערות
      אשמח אם למישהו יש המלצה לשינוי להוספת יעדים וכן להערות והארות, בהתחלה חשבתי לשלב את סיאטל אך אינני יודע כמה זה אפקטיבי היות ובנובמבר היא מאוד גשומה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

היי, ליוסמיטי יש יום נסיעה מלאס וגאס ולכן זה כבר יומיים. סיכוי שמעבר טיוגה כבר יהיה סגור באמצע נובמבר אבל יש סיכוי שגם לא. בכל מקרה הייתי מתכנן את הנסיעה בהנחה שהמעבר כבר סגור וצריך לנסוע מסביב. לגבי לא צריכים יותר מיום, אפשר להתווכח על זה גם לגבי חובבי הטיולים המהירים. לגבי כביש 1, יומיים זה המינימום לטעמי. יש הרבה מה לראות. האקווריום במונטריי, כרמל, פוינט לובוס, ביג סר, טירת הרסט. גם הנסיעה די איטית כי זה כביש מפותל.

הקצב לא נראה מהיר בכלל. הקצבתם מספיק זמן לכל מקום. אתם אומרים שאתם מטיילים מהר כך שלדעתי ניתן להוסיף עוד מקומות. על סיאטל הייתי מוותר כי זה באיזור אחר לגמרי. יש מלא אופציות גם בקליפורניה וגם ביוטה או אריזונה. למשל תוכלו לדחוף את הפארקים זאיון וברייס כ 3-4 שעות נסיעה מלאס וגאס. יש עוד אופציות. ממליץ להסתכל קצת על שירשורים דומים ולראות מה מושך אתכם.

בשמילס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • בשמילס
          בשמילס @SJM נערך לאחרונה על ידי

@sjm צודק וכאן ההתלבטות שלנו מה להוסיף, אנחנו מגיעים גם עם ילדים אז העניין שלהוסיף עוד טבא ללא אטרקציות זה קצת ישעמם ויקרין להמשך הטיול

בגדול חשבתי להגיע ליסמטי מאזור סן חוזה או סקרמנטו , העניין שיש יותר מדי זמן פנוי לפחות יומיים שלושה שאנחנו מעדיפים יעד אחר, אפילו בטיסה

אשמח אם יש לך משהו להמליץ

• SJM
            SJM נערך לאחרונה על ידי SJM

לפי התכנון שהצגת, אתה מגיע ליוסמיטי מלאס וגאס. זה השתנה?

אין לי ילדים אז אין לי המלצות מניסיון עם טיול עם ילדים. טיסה זה סיפור ששורף חצי יום עד יום לכל כיוון, תלוי ביעד, ומצריך לא מעט לוגיסטיקה, במיוחד בהרכב מורחב. לא בטוח שזה הפתרון הטוב ביותר. יש מלא טבע באיזור יוטה שמפוצץ באטרקציות שילדים יאהבו. למשל ראפטינג בנהר הקולורדו, שייט באגם פאוול, יש גם את כביש 66 באריזונה שיש עליו את העיירה סליגמן ששימשה כהשראה לסרט "מכוניות", ועוד. מציע לחכות לתגובות מהורים שמנוסים באטרקציות מסוג זה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון