ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שייט על נהר הריין

פורום אירופה
    שייט תעלות
    3
    5
    140
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Aya_3203505
      Aya_3203505 נערך לאחרונה על ידי

מחפשת המלצות וטיפים בנושא שייט על נהר הריין. בין שווקי חג המולד. האם יש חברות מומלצות, טיפים מה לחפש מבחינת הספינה שמציעים. מה הגילאים של המטיילים בשייט כזה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

אני יכולה לספר רק מהצד של היבשה כי עשיתי טיול על הריין (ברכב) בחלק מהעיירות נתקלנו בספינות השיט הענקיות ונוסעיהן-- האוכלוסיה שאני ראיתי הייתה מבוגרת מאד (קשישים ללא ספק, אפילו קשישים מאד). דברים שכדאי לשים לב: השנה לא היו מים בנהרות, כולל הריין היה נמוך מאד בקיץ, והיו טיולים שהתבטלו, כך שאני מקווה שהוא מצליח להתמלא בנתיים. תוכניות הטיולים שראיתי בחברות שונות (בדקתי להורים מאד מבוגרים של חברה)לא היו בדיוק בין הכפרים של עמק הריין והמוזל, אלא הרבה יותר בערים גדולות שעל ציר התנועה. אם זה מתאים לך?-אחלה. אבל אם מחפשים עיירות ציוריות- לפחות בתוכניות שראיתי היו מעט מאד.

Aya_3203505 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Aya_3203505
          Aya_3203505 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית תודה רבה

• MERAVSHELL
            MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

אוכל לומר לך ממקור ראשון לגבי המוזל והריין- אנחנו מטיילים באיזור. כרגע הנהרות שאנו עוברים די מצומקים עם מעט זרימה. מקווה שאכן יתמלאו אבל בבקשה אחרי שנסיים את הטיול... כרגע הימים שמשיים וכיף לטייל כך.

• MERAVSHELL
              MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

כשדיברתי על נהרות מצומקים הכוונה כמובן לנהרות יותר קטנים- לא לריין..אני בריין רק עוד מספר ימים. פשוט באופן כללי כרגע המצב בהם לא נראה משהו. אבל זה לבטח ישתנה עד דצמבר.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון