ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא צריך, רוצה !

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    4
    11
    754
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • K M
      K M נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב,

בימים אלה אני בעיצומו של השבוע השני על המדרונות. לאחר שבוע ב- Sella ronda, אני מקנח ב- St Anton.

אני גולש עם מגלש All mountain, ברוחב 84 מ"מ של Fischer. כמו שהכותרת מעידה, אני רוצה לרכוש מגלשים חדשים, וחשבתי לקפוץ למגלשים ברוחב של 102 מ"מ.

אשמח לשמוע מה דעתכן.ם.

אנגלי מלידה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנגלי מלידה
        אנגלי מלידה @K M נערך לאחרונה על ידי

@k-m

כדי לייעץ לך צריך להבין איך ואיפה אתה גולש.

תכנס לספורט ALBER מול SPORTHOTEL מתחת ל POST_HOTEL ותקבל ייעוץ מקצועי ע"פ הצרכים שלך.

לכל מגלש יתרונות וחסרונות ע"פ סוג הגלישה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אנגלי מלידה
          אנגלי מלידה נערך לאחרונה על ידי

נ.ב. אין מניעה להחזיק כמה וכמה סוגי מגלשים לפי מצב השלג ואזור הגלישה.

• drporat
            drporat נערך לאחרונה על ידי

לא קונים מגלש בשיא העונה בסנט אנטון אלא אם אין משמעות לכסף ו/או קיימת בעיה מוכחת בדחיית הסיפוקים. דעתי בלבד, כמובן. כמי שניסה והתאהב שם בזוג וקנה אותם כעבור חודש ב100€ פחות.

ולעניינו: ידועה המשוואה n'=n+1 כאשר n הוא מספר המגלשיים שכרגע יש לך, וn' הוא הערך אליו אתה שואף/צריך לשאוף. 🙂 מגלש 80/84 underfoot שבנוי נכון ונוקשה מספיק יספק פתרון מעולה לרוב מצבי הגלישה, אבל....

אם יוצא לך להגיע לאזורי שלג טרי ורך יותר מפעם בשנה (אפשר תמיד לשכור ליומיים שלושה מוצלחים כאלה, זה יעלה פחות מהקניה והטיפולים התקופתיים), אם אתה רוצה להתחיל לגלוש אוף פיסט או אם אתה גולש בסוף עונה בסלאש ומתקשה להשתלט עליו, אז יש מקום לזוג שני רחב בעיניי.

לצערי בwhitedot altum 104 שלי זכיתי להשתמש העונה רק במהלך כמה ימים באמצע דצמבר. בכל יתר היציאות שלי גלשתי על 80 ממ שאפשרו לי הכל ברגע ששיפרתי טכניקה. אבל כן שכרתי בפברואר באראבה ליומיים קפואים במיוחד זוג GS כבד וקשיח ברוחב 68 של S/Race והבנתי שאני ממש חייב אותו. בהמתנה למבצעי סוף עונה כעת בglisshop/ספורט קונראד.

אגב, שמת לב על מה רוב האוסטרים שם גולשים? סביב ה70. זה אמר לי הרבה על מה עלי לעבוד.

• K M
              K M נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על התשובות, שבהחלט מעוררות את המחשבה מה נחוץ ומומלץ, מעבר למה אני רוצה. אני גולש לא מעט גם מחוץ למסלולים, ואין כוונה לרכוש את המגלשים בשיא העונה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • K M
                K M נערך לאחרונה על ידי

שלום, בהמשך לדברים, אשמח על המלצה עם מי ניתן להתייעץ על מגלשים חדשים, ובעיקר על התאמה של Bindings עבורם.

• כהן מיקי
                  כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

יש שני סוגי ביינדיגס: הכוונה לביינדיגס אלפיים לא טורינו. דמו ביינדיגס: מסילה כבר מורכבת על המגרש אין צורך בהרכבה ניתן לכוונן מידות. יחסית נדיר במגלשי אופפיסט. ביינדינג רגילים: כדאי לבקש מהחנות שאתה קונה את הציוד שירכיבו. בד"כ בתוספת תשלום. לגבי מגלשיים קשה מאוד להמליץ בלי לדעת את הנתונים הפיסיים והטכניים שלך והיכן אתה רוצה לגלוש. מבחינת מבנה מגלשי אופפיסט מאופיינים בטיפ וטייל( tip and tail) ארוכים וגבוהים יותר. אם אתה גולש באירופה לא יפן תעדיף מגלש ארוך יותר על רחב יותר. בד"כ אין צורך בwaist של יותר מ 95 ס"מ. אם אתה מתכוון לעשות אופפיסט אמיתי ( לא גלישה ליד המסלולים) ממליץ שדבר ראשון תקנה ציוד בטיחות (rescue kit) ורק אח"כ מגלשיים.

K M תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • כהן מיקי

אלפיין וטורינג

• K M
                      K M @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

@כהן-מיקי

תודה רבה.

אני גולש גם על המסלולים וגם מחוצה להם, אך עדיין לא Off piste "אמיתי". אני כן יוצא לשלג עמוק (כשיש), ולכן חשובה לי הציפה. אני משתמש במגלשים עם רוחב של 84mm, והמחשבה היתה לעבור למגלשים ברוחב סביב ה- 100mm.

• drporat
                        drporat נערך לאחרונה על ידי

The Piste Office https://g.co/kgs/FWCThn ממליץ על Jon בחום. אחלה סיבה לבקר באנגליה ולהתחדש. בתאום מראש כמובן. הוא התקין לי את הShift bindings בזמנו

• כהן מיקי

@k-m החברה הסירטון נתונים סקירה על מגוון רחב של מגלשיים ברוחב - 90 mm.

שווה צפיה: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D-41q8XBK7TM&ved=2ahUKEwjd4O23n_D9AhW3V6QEHXCUCx0QtwJ6BAgbEAI&usg=AOvVaw32HjXPRDc2HWCg5qJ4aw3-

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון