טירול ובאווריה
-
שלום לכולם. כנראה נטוס לאוסטריה פעם רביעית בתחילחת יולי לשבועיים. משפחה עם 2 מתבגרים 16 ו 18. טיסות עוד לא הוזמנו בגלל חוסר וודאות לגבי תאריך הגיוס (יתכן שהבכור יצטרך לעבוד קורס קדם צבאי שעדיין לא ידוע המועד שלו) מסיבה זו החלטתי שכנראה שוב נטוס לאוסטריה שאותה יהיה לי הכי קל לתכנן בהתראה קצרה.
בהרכב משפחתי היינו ב: לפני שנתיים היינו העמק אוץ, קצת איזור האגמים, ובמיטרסיל (קפרון, האגם הלבן..), כמה שנים לפני היינו ב זלצבורגלנד, וקצת טירול מזרחי
בהרכב זוגי היינו לפני שנים רבות גם.
מתכננת להזמין טיסה למינכן. היעדים שאנחנו מעוניינים בהם:
אגם המלכים והר ינר ואולי קן הנשרים. נישמח לעוד מקומות מומלצים באיזור
אולי טירת קופשטיין
עמק צילר (מאיירהופן, קרחון הינטרטוקס, מסלולים, בעומק העמק (למשל אגם Speicher Zillergründl ומסלול טיבט הקטנה?) וקצת אטרקציות
איזור גרמיש מיטנוואלד, טירת לינדהוף, אולי Zugspitze (מה עדיף: הוא או הינטרטוקס?), קניון פארטנאך/קניון לאוטש..
צריכה עזרה במציאת המיקום האידיאלי לכוכב. רצוי 2 כוכבים אבל אם לא תהיה ברירה אפשר שלוש. וכמה לילות על אחד
והאם זה ממלא שבועיים. אשמח לרעיונות נוספים אולי בבאווריה אולי איזור אחר שמשתלב
בעיקרון אוהבים טבע מאוד אך זקוקים גיוון, הילדים לא אוהבים קניות אבל לא רוצים כל יום מסלול הליכה על הר אוהבים גם עיירות ציוריות עם חניות מעניינות (לא ביגוד), טירות אטרקציות.... אוהבים יש רעיונות?
-
לדעתי האזור יכול למלא שבועיים, אבל כמובן תלוי בתחומי העיניין. עשינו טיול דומה עם בן לפני צבא לפני המון שנים.
האם טיילתם כבר במינכן? לטעמי אפשר גם לחזור.אם הייתם.
באזור לש קן הנשרים יש גם מרכז תיעוד של מסמכים מתקופת הנאצים. מאד מעניןן, ויכול בהחלט לעניין גם נוער בוגר, אולי עם קצת תיווך. עכשיו אני רואה שסגור לשיפוץ עד הסתיו. יש מרכז כזה גם מינכן...
יש את הווצמן עם הרכבלים וניתן לטייל בשמורה שם.
טירת קופשטיין בהחלט חביבה.
אהבנו מאד את מטנוואלד ואובראמרגאו עם הבתים המצויירים והקניון. אפשר גם להציץ באיצטדיון , זה מעניין.
באזור טירול-מעבר לקופשטיין עם הטירה החביבה יש גם את שוואז עם מכרה כסף ועיר עתיקה חביבה. ועוד כמה טירות באזור. ויש את אגם אכן achensee עם אפשרות לשיט, טיולים בהרים מעליו, יש פארק חבלים עם כל מיני אפשרויות, קניונינג וכו'..
אהבנו גם את רטנברג, אלפבאך והאזור הזה.
כמובן זילרטל מאפשר הרבה בילויים ובאזור הקרוב לגרלוס יש יותר מאשר את הקרימל
לגבי לינות -אישית הייתי בוחרת לפחות 2-אחת באזור קן הנשרים, אחת באזור זילרטל ו-השלישית במינכן.
-
תודה. השאלה האם מעמק צילר ראלי להגייע לאיזור גרמיש /פוסן/ מיטנוולד/טירת לינדהוף? ואם כן איפה כדאי להתמקם שם שיתטאים גם לעומק והעמק וגם מחוצה לו?
ואת קופשטיין מאיזה איזור לעשות? לגבי מינכן לא היינו. אנחנו פחטת טיפוסים של ערים גדדולות ושופינג של אופנה לא מעניין אותנו. משום מה ניראה לי שהיא לא עיר יפה או מעניינת ואבל אולי אני טועה
-
לגבי מינכן כמו ערים אחרות באירופה יש עוד דברים לעשות חוץ משופינג.
יש ארמון נימפנבורג
יש מוזיאון ב.מ.וו לחובבי רכבים.
יש כמובן את האתרים בעיר העתיקה .
הפארק האולימפי.
בגדול אפשר לכסות ביום אחד את המקומות המרכזיים במינכן.
אם ניתן כמובן לחוות את הבילוי באחד ממרתפי הבירה המצויינים במינכן ולשלב ארוחת ערב.
מינכן שווה להזמין יום/לילה לפני הטיסה חזרה לארץ.
ומלון עם חניה ממוקם בטווח הליכה קצרה של מספר דקות מכיכר מריאן. ( חניה בחניון של המלון ולא ברחוב ע"ב מקום פנוי )
-
אישית לא הייתי לנה בזילרטל ונוסעת עד מיטנוואד וכו', אלא לנה בכמה דרום בוואריה ובזילרטל. עם ילדים גדולים נראה לי יותר הגיוני להחליף לינה, אבל זה כמובן אישי. לגבי מינכן=לטעמי גם יפה 0בחלקה) ובטח מעניינת מאד. ממש לא רק קניות ...תקראו עליה קצת. יש אתרים לכל הטעמים-מוזיאונים, האיצטדיון האולימפי, פארקים יפים, מוזיאון BMW, כל מיני סיורים מודרכים מעניינים. ואם אפשר גם גן-בירה. ואם אתם בעיניין יש גם את דכאו לא רחוק.