ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נחיתה בונציה - 13 יום - לאן?

פורום טיולי משפחות
    דלומיטים דירה ונציה סלובניה
    3
    7
    426
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mygaon
      mygaon נערך לאחרונה על ידי

אשמח ליעוץ לטיול קיץ הקרוב. קנינו טיסה ישירה הלוך-שוב לונציה. 

אנחנו שומרי שבת/כשרות, מנוסים בטיולים יפים (זלצבורג, הולנד, *אלפ"צ* 😍 🙂 , יער שחור, ורומניה). מבחינתי אין על שאמוני, אבל החבר'ה רצו משהו חדש.

אוהבים אטרקציות טבעיות (קניוניג, רפטינג, נקיקים) ונופים עוצרי נשימה (שאמוני), הרים פראיים, ופחות עומס ישראלי 😉 

השנה אנחנו בהרכב מצומצם 2 + 2 (11, 15) ואני מנסה לבנות מסלול - או לפחות למצוא מקומות לינה במחיר סביר בזמן המאוחר הזה. חשוב לי דירה יפה עם חדרי שינה ומטבח מלא (אוכלים, מבשלים ונחים בדירה). קשה למצוא. גם באתרים המקומיים.

נוחתים חמישי אמצע הלילה בונציה וסגרתי שבת בונציה.

יום ראשון נאסוף את האוטו ונמשיך. אבל לאן?

1- אולי 3 לילות קורטינה ואז לעבור 4 לילות אורטיזי (כולל שבת).(התחלתי לחפש לילה ואני לא מוצאת). ו-3 לילות בסוף אזור גארדה.

2- התחלה בדולומיטים מזרח ואז לעבור לסלובניה? יותר זול? ולפספס גרדלנד? (כבר היינו באפטלינג ופארק אירופה אבל הילדים אוהבים) כמה זמן להיות? מאיפה לחזור לונציה?

3- אופציות אחרות?

תודה!

פסגות מושלגות תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

שבוע קרינתיה באוסטריה, ושאר הזמן בסלובניה או דולומיטים. גארדלנד נהדר אבל נדמה לי שבקיץ חם שם וצפוף.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • mygaon

תודה התחלתי לקרוא סיפורי טיול באזור (תודה @myomer !) ונראה טוב. הם קרינתיה וסלובניה באמת יותר זולים מצפון איטליה? השאלה עכשיו - איך לחלק את הלילות? יציאה יום ראשון מונציה ל....? 2-3 כוכבים שונים ליציאה לטיולים ואטרקציות טבעיות ועיירות תיירות. חזרה לטיסה מונציה רביעי צהריים. איפה בקרינתיה מומלץ ולא נסיעה ארוכה מידי? (עד 3 שעות) הרצון להיות חמישי-שישי-שבת (או יותר) עם נוף מהמם אבל שוקק חיים ולא מבודדים (אולי בלד?) ואז עוד כוכב קרוב יותר לונציה?

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

בקרינתיה יש כרטיס אטרקציות אזורי (שדומה מאוד לכרטיסי אטרקציות אחרים באוסטריה) כך שהחיבכון בעלויות די גדול אם אתם מבקרים באתרים הרלוונטיים (ויש לא מעט). אם תתמקמו באזור של העיירה פילאך (Villach) תוכלו להגיע לרוב האתרים בנוחות. בנוסף, משם קל מאוד להגיע גם לאתרים של צפון סלובניה. לדוגמא בלד זה פחות משעה נסיעה. גם צפון איטליה במרחק נגיעה: אגמי פוזן כחצי שעה נסיעה. תוכלו להיות שם לפחות שבוע (כולל שבת) אפשר גם יותר - למשל עד יום אחד לפני החזרה. כרטיס האטרקציות ניתן לרכישה גם לשבועיים בתוספת קטנה. אם לא, אז לסיום כוכב נוסף קרוב יותר לשדה. אולי בטרייסט?

• פסגות מושלגות
              פסגות מושלגות @mygaon נערך לאחרונה על ידי

@mygaon

אני רואה שאתם אוהבים נופים אלפיניים, אז אני בעד הרעיון הראשון שלך, רק בלי גארדה. לחלק בין אורטיזיי לבין אזור קורטינה. במקום ללון בקורטינה, אפשר ללון יותר קרוב לגבול אוסטריה, וכך אפשר לעשות מאותו מקום לינה גם גיחות לכיוון לינץ, Kals,ואפילו לגרוסגלוקנר. הייתי קובעת את הלינות המדויקות לפי רשימת המקומות שבא לכם לראות.

• mygaon

תודה רבה! מצאתי סיפור מעולה של @myomer שיכול מאוד להתאים לנו. תודה לימור! אני עדיין מחפשת מקום מתאים לנו לשבת- עיירה כלשהו עם טיילת, שוק, נקודה תיירות שמושכת אנשים- ולא הר בודד (משעמם). יש כאלו? וילאך? אם יש מקום לחפש לינה חוץ מבוקינג ואירבנב?

• mygaon

ניסיתי לתייג את לימור- myomer https://www.lametayel.co.il/posts/p0kv79 סלובניה ואוסטריה - חזרנו ושוב אהבנו. את ונציה גם

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון