ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. mygaon
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 8
    • פוסטים 36
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

mygaon

@mygaon

0
    מוניטין
    21
    צפיות בפרופיל
    36
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2969929 גיל 56

mygaon הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי mygaon

• RE: נחיתה בונציה - 13 יום - לאן?

ניסיתי לתייג את לימור- myomer https://www.lametayel.co.il/posts/p0kv79 סלובניה ואוסטריה - חזרנו ושוב אהבנו. את ונציה גם

פורסם בפורום טיולי משפחות
      mygaon
      mygaon

תודה רבה! מצאתי סיפור מעולה של @myomer שיכול מאוד להתאים לנו. תודה לימור! אני עדיין מחפשת מקום מתאים לנו לשבת- עיירה כלשהו עם טיילת, שוק, נקודה תיירות שמושכת אנשים- ולא הר בודד (משעמם). יש כאלו? וילאך? אם יש מקום לחפש לינה חוץ מבוקינג ואירבנב?

mygaon
      mygaon

תודה התחלתי לקרוא סיפורי טיול באזור (תודה @myomer !) ונראה טוב. הם קרינתיה וסלובניה באמת יותר זולים מצפון איטליה? השאלה עכשיו - איך לחלק את הלילות? יציאה יום ראשון מונציה ל....? 2-3 כוכבים שונים ליציאה לטיולים ואטרקציות טבעיות ועיירות תיירות. חזרה לטיסה מונציה רביעי צהריים. איפה בקרינתיה מומלץ ולא נסיעה ארוכה מידי? (עד 3 שעות) הרצון להיות חמישי-שישי-שבת (או יותר) עם נוף מהמם אבל שוקק חיים ולא מבודדים (אולי בלד?) ואז עוד כוכב קרוב יותר לונציה?

mygaon
      mygaon
    • נחיתה בונציה - 13 יום - לאן?

אשמח ליעוץ לטיול קיץ הקרוב. קנינו טיסה ישירה הלוך-שוב לונציה. 

אנחנו שומרי שבת/כשרות, מנוסים בטיולים יפים (זלצבורג, הולנד, *אלפ"צ* 😍 🙂 , יער שחור, ורומניה). מבחינתי אין על שאמוני, אבל החבר'ה רצו משהו חדש.

אוהבים אטרקציות טבעיות (קניוניג, רפטינג, נקיקים) ונופים עוצרי נשימה (שאמוני), הרים פראיים, ופחות עומס ישראלי 😉 

השנה אנחנו בהרכב מצומצם 2 + 2 (11, 15) ואני מנסה לבנות מסלול - או לפחות למצוא מקומות לינה במחיר סביר בזמן המאוחר הזה. חשוב לי דירה יפה עם חדרי שינה ומטבח מלא (אוכלים, מבשלים ונחים בדירה). קשה למצוא. גם באתרים המקומיים.

נוחתים חמישי אמצע הלילה בונציה וסגרתי שבת בונציה.

יום ראשון נאסוף את האוטו ונמשיך. אבל לאן?

1- אולי 3 לילות קורטינה ואז לעבור 4 לילות אורטיזי (כולל שבת).(התחלתי לחפש לילה ואני לא מוצאת). ו-3 לילות בסוף אזור גארדה.

2- התחלה בדולומיטים מזרח ואז לעבור לסלובניה? יותר זול? ולפספס גרדלנד? (כבר היינו באפטלינג ופארק אירופה אבל הילדים אוהבים) כמה זמן להיות? מאיפה לחזור לונציה?

3- אופציות אחרות?

תודה!

mygaon
      mygaon
    • RE: ייעוץ לדולומיטים וטירול 🙏

@יונית

שלום

הקיץ אני מחדשת את אותו טיול קורונה שנכנס למגירה.צפון איטליה. זוג + 2 (15, 11) שומרי שבת/כשרות.

נוחתים חמישי לילה בונציה - 13 לילות. שבת ראשונה בגטו בונציה.

יום ראשון להצפין לדולומיטים לשבוע לפחות. אולי 2-3 לילות באזור גארדה/גרדלנד בסוף עד טיסה חזרה רביעי צהריים מונציה.

(כבר עשינו אפטלינג ופארק אירופה ואשמח לשבור קצת את שביל החומוס).

אני מחפשת 2 כוכבים מומלצים בדולומיטים ללינה.

אנחנו אוהבים אטרקציות טבעיות (קניוניג וכוי) וטבע עוצר נשימה (כמו שהיה לנו בשאמוני).

יש מסלול מומלץ? טיפים? איפה כדאי לישון בדולומיטים?

mygaon
      mygaon
    • RE: ייעוץ לדולומיטים וטירול 🙏

תודה – לא חשוב לנו המלון הכשר. אני כבר מביאה את כל האוכל ומסתדרים.

פשוט מתלבטת איפה להתמקם באזור נוח ולא רחוק מטיולים יומי, לפני המעבר לטירול.

ואיפה כדאי להיות יותר זמן – דולומיטים או טירול?

(לא נראה לי נעבור ל2 כוכבים בטירול – כוכב אחד מרכזי. יש גבול לכמה מטבחים אני יכולה להכשיר בחופש 🙂 

mygaon
      mygaon
    • ייעוץ לדולומיטים וטירול 🙏

שלום

סוף סוף הוחלט על יעד לקיץ (דולומיטים וטירול) וקניתי כרטיסים שבוע שעבר לברגמו.

אנחנו זוג +4 (16, 14, 12, 😎 ויש לנו 12 לילות (11 ימים) טיול.

אני מתלבטת איך לחלק את הימים, בהינתן שנוחתים מאוחר ולא רוצים לסוע רחוק, אבל אולי בכל זאת נעשה יום הראשון בונציה אז כדאי להתקדם לכיוון.

(לילה אחרון קרוב לשדה)

אני מחפשת המלצות על נקודות לינת כוכב בדולומיטים (וגם בטירול) כאשר אנחנו לא אוהבים נסיעות ארוכות כל יום. 

גם מחפשת אטרקציות (טבעיות כמו קניונינג) מומלצות באזור. (אני לא ממש מצליחה למצוא בחיפוש עם האתר החדש הזה)

לפני שנתיים היינו שבוע בשאמוני והיה מושלם (מרכזי ויפה עבור שבת גם - אנחנו שומרי שבת וכשרות) ומחפשים את השאמוני של הדולומיטים 😉

תודה לעזרה

mygaon
      mygaon
    • RE: לינה באלפים צרפתיים

אנחנו שכרנו דירה במרכז שאמוני מ-

https://chamonixallyear.com/

הייתי מאוד מרוצה מהדירה ומכל השירות שלהם לפני. בהחלט הייתי חוזרת אליהם.

מאוד דומה אבל לא היה להם דירה מתאימה לזמנים שלנו היו-

http://www.highmountain.co.uk/

או

https://www.mountain-base.com/

בהצלחה

mygaon
      mygaon
    • RE: ***האלפים הצרפתיים - שלד מסלול***

שלום ותודה לשלד מסלול. אני מוסיפה הרבה  לתכנון שלנו.

אני מצאתי המלצות על vitam (לא גדול במיוחד אבל נחמד) אבל לא הצלחתי למצוא דעות על aquapark, כאשר האתר שלהם נראה יותר שווה.

חשבתי לשלב aquapark  בחלק השני של שמורת הקרקס, אבל זה לא מסתדר על המפה בדרכים. האם זה אפשרי? 

Walibi – גם הילדים שלי מאוד רוצים ושוב לא הצלחתי למצוא הרבה דעות. מישהו מכיר?

mygaon
      mygaon
    • RE: אפליקציה לתכנון טיולים

אני מאוד אוהבת planapple.com

יש חלוקה לתיקיות ויש מפה. מאוד נח. אפשר גם להוריד לטלפון לשימוש אוף-ליין. אני גם כותבת את הרוב באנגלית. 

בהצלחה!

mygaon
      mygaon