כמה שאלות לגביי טיול ללונדון (טיול סולו)
-
ולגביי הטראוולקארד: האם הוא שווה משהו אם אני מטיילת לבדי רק לכמה ימים בודדים?
-
קיו גארדנס זה באזור 4, זה לא במרכז. אם חשוב לך לבקר שם אז נראה לי ששווה לשים את העוד כמה פאונדים בודדים על הכרטיס בטיוב. האמת שזה בדיוק מהמקרים למה שווה לך שהסכום הסופי שתשלמי יחושב אוטומטית לפי הנסיעות בפועל. אין צורך לשלם על שבוע שלם של תחבורה באזור 1-6 אם בפועל לא ממש תשתמשי בזה. לפי דעתי זה יהיה לך זול יותר מאשר טראבל קארד שבועי. הטראבל קארד עצמו הוא פשוט ״חופשי שבועי״ או ״חופשי יומי״. אפשר, במקרים מסוימים לקבל הנחות בכניסה לאתרים, אבל אם אתבד אז זה לא רלוונטי לך. לגבי הלונדון פאס, את צריכה לראות מה מבין האתרים האלה מעניין אותך לביקור. אם זה הרבה אתרים שאת תלכי אליהם עם הכרטיס או בלעדיו, זה כנראה משתלם לך. לי, אישית, עם תחומי העניין שלי ועם איך שאני אוהבת לטייל זה לא משתלם בכלל. לרוב האתרים ברשימה הזו אני לא אלך גם בחינם אז בטח שאני לא הולכת לשלם על זה.
-
לפי מיטב זכרוני, גני קיו נמצאים באזור 3..
-
-
פוסט זה נמחק! -
קיו גרדנס: מה זה משנה? את מעבירה כרטיס אשראי או סמארטפון עם Pay והוא כבר מחשב עלות אופטימלית בסוף היום/שבוע. אז יעלה כמה שקלים יותר.
לונדון פס: לא התנסיתי בו אבל הבנתי שהוא נותן הנחות בכל מיני אטרקציות ולא כולל נסיעה בתחבורה הציבורית, כאשר ניתן להוסיף אליו בתשלום Oyster למעבר בתחבורה הציבורית, שעד כמה שהבנתי זה ללא הנחה. אני אישית לא כל כך אוהב את הכרטיסים האלה כי הם מאלצים אותך ללכת לאטרקציות מסויימות כדי להפוך אותו למשתלם. יכול להיות שאני טועה.