ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

היי חברים, תזהרו מחברת גוליבר. לצערי זה עלול לעלות לכם ביוקר.

פורום טיולי משפחות
    כרטיסים קפריסין המלצות משפחות כללי טיסה
    9
    25
    787
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונה וקשת
      יונה וקשת @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי, אז אנסה לסכם, לפחות מבחינתי:

פותחת השרשור פרסמה אזהרה על חברת גוליבר בהתבסס על אכזבה שחוותה בטיסה שהוקדמה.

היו מגיבים (אני ביניהם) שסברו שגם אם גוליבר יכולה היתה לתת שירות טוב יותר, הרי שמי שבאמת רוצה ללמוד את השיעור הנכון מהסיפור שתואר, הרי שכדאי שיקח בחשבון גם שטיסות צ'ארטר דורשות התייחסות שונה מטיסות סדירות (חל עליהן גם דין שונה).

לגבי הצעתך "להזהר" כשמגיבים מבלי להיות מומחים:

קצת צחקתי, מודה.

בוא, האינטרנט לא נולד אתמול בבוקר.

כולנו יודעים (אני מקווה) שכשיש בעיה רפואית עדיף להתייעץ עם רופאה. זה לא מונע מאיתנו גם לגגל את הסימפטומים שלנו ולקרוא תגובות בפורומים כאלה ואחרים, מאמרים וסיפורים שמידת מהימנותם מוטלת בספק.

שפע המידע והדיעות מעשיר ועוזר מאוד, אבל בסופו של יום אנחנו כולנו אחראים על ההחלטות והבחירות שלנו.

אם פותחת השרשור תשקול תביעה נגד גוליבר - היא תפנה לאשת מקצוע.

כשהיא מפרסמת אזהרה - מותר ואף רצוי להגיב, גם בלי להיות מומחה - הדיונים בפורום הזה הם מה שהפכו אותו למקור מידע עשיר ומועיל (וגם מבדר, לעתים).

זה אופיו של עידן המידע - השיח פתוח, המידע זורם, הסינון ואימות העובדות - באחריות הקורא.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

על סמך מה את קובעת שעל טיסות שכר חל דין שונה? ואני לא צוחק, שואל בשיא הרצינות. שואל כבר בטח בפעם החמישית בלי לקבל תשובה. אני עדיין ממליץ להשתדל לרשום כאן מידע מדויק ונכון גם אם המשתתפים אינם אנשי מקצוע כי לדעתי מידע לא נכון הופך את הפורום למועיל פחות, אבל זו רק דעתי והמלצתי כמשתתף פשוט בפורומים, אני לא מחליט כאן על כלום

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יונה וקשת
          יונה וקשת @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי יונה וקשת

על סמך מה את קובעת שעל טיסות שכר חל דין שונה?
          ואני לא צוחק, שואל בשיא הרצינות.

על סמך העובדה ששר התחבורה חיים קורפו התקין בשנת 1982 את תקנות רישוי שירותי התעופה (טיסות שכר), תשמ"ב- 1982, וזאת מתוקף סמכותו לפי סעיפים 6,4 ו- 23(א) לחוק רישוי שירותי התעופה, התשכ"ג - 1963 .

צא וגגל.

וכאן באמת תם הדיון מבחינתי.

• aljaje
            aljaje נערך לאחרונה על ידי

החוק מתייחס לכל טיסה הממריאה מהארץ(ע"י חברת תעופה או מארגן טיסה), אבל במקרה הנ"ל היא קיבלה הודעה על הקדמת הטיסה במועד מוקדם יותר שאינו מזכה בפיצוי - https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/500_707.htm
            טיסה שמועד המראתה הוקדם 8. (א) נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שמועד המראתה הוקדם ביותר מחמש שעות ולא יותר משמונה שעות, וקיבל הודעה על כך ממפעיל הטיסה, מהמארגן או מנותן שירות סוכנות הנסיעות פחות מ-14 ימים לפני מועד הטיסה הנקוב בכרטיס הטיסה, יהיה זכאי להשבת תמורה או לכרטיס טיסה חלופי, לפי בחירתו. ואם אינו טועה, האדון שדורש תשובה כבר דן בנושא בתקופה אחרת: https://community.lametayel.co.il/topic/71074/%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9-%D7%94%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%A0%D7%94%D7%95%D7%92

• ayeletback
              ayeletback נערך לאחרונה על ידי

בכל מקרה גוליבר הוא לא העניין פה ( לא שיש לי משהו בעדם ולא חושבת שקניתי מהם אי פעם ). כל סוכנות היתה נותנת אותה התשובה.

לפני שבועיים טסתי לני יורק קניתי מראש כרטיסים לטיסה 1:00 בלילה כדי שזו תהיה טיסת לילה. כמה שעות לפני הטיסה ( לפני ההגעה לנמל) היא נידחתה לבוקר. העיכוב היה נמוך מ 8 שעות. לא מגיע לי דבר. שילמתי על טיסת לילה יותר וטסתי בבוקר. ולא יצאתי בקריאות החרמה...כי זה החיים זה קורה.

• 1
              • 2
              • 2 / 2
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון