ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עליה לטיסה ללא שם שני / אמצעי

פורום אירופה
    לובליאנה
    6
    9
    443
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • joshua28
      joshua28 נערך לאחרונה על ידי

שלום, יש לי טיסה לסלובניה ושכחתי להכניס את השם השני שלי בפרטים.

בדרכון בשם הפרטי מופיע Joshua Israel והכנסתי רק Joshua

האם זו בעיה? הטיסה היא בחברת israir.

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Roco M
        Roco M נערך לאחרונה על ידי

עקרוני השמות בדרכון ובכרטיס טיסה חייבים להיות זהים, זו אכן בעיה. אבל כיוון שאתה ישראלי עם דרכון ישראלי שטס הלוך ושוב, אני נוטה לחשוב שלא יעשו לך קשיים,כי זו חברה ישראלית היעד ישראל הלוך חזור עם ישראייר. במקרה הכי גרוע תשלם במקום להנפקת כרטיס חדש עם תיקון השם. ד.א. יש חברות שמאפשרןת תיקון שם באתר בחינם,או בתשלום סימלי, וכיוון שהכרטיסים אלקטרוניים אז אין בעיה לתרן באתר ולהנפיק חדש לפני הטיסה, הכל שיקול סיכון מול הוצאה כספית. אם אתה גם רק עם טרולי למטוס, סיכוי עוד יותר נמוך לבעיות בצקאין אצל דיילת הכבודה, אבל תמיד יכול ליפול על דייל קרקע קפדן ינת, ואז תשלם עבור תקון שם. אני אישית הייתי מתקן באתר ומוציא כרטיס אלקטרוני חדש מתוקן אם ניתן. קרה לי פעם שהקדומת mr, נרשמה לא נכון עם קדומת כינוי אחרת, תיקנתי בחברה זרה באתר 20 אירו. תבדוק באתר את מדיניות החברה לתיקונים קודם באתר, אולי בטלפון גםאחר כך,בזהירות עם מתן פרטי הכרטיס בטלפון כי אזyour are bustted,זהו. אם זה יקר,שמעתי עלאפשרויות שונות למשל אם הכרטיס ניתן לביטול ללא קנס, ורכישה מחדש באותו מחיר, כלומר לא מקבלים זיכויכספי אלא אישור זיכוי לרכישה הייתי שוקל לבטל את הכרטיס לרכוש מחדש, זה מוצא פחות טוב רק שדמי התיקון מאוד יקרחם ואין ברירה וכן ניתן לבטל בלי קנס.

• Roco M

ת4סוף את כל המידע מהאתר ותבדוק מה האפשריות לתיקון ועליות, לפני הטיסה, ואז תחליט, אם זה יקר ושווה את הסיכון לבעיה לעליה למטוס. אישית אם העלויות לא גבוהות תמיד עדיף לתקן לפני הטיסה.

• joshua28
            joshua28 נערך לאחרונה על ידי

הם רוצים 55 דולר על שינוי השם, ואין אפשרות לבטל את הכרטיס ולהזמין חדש

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Roco M

לדעתי אם לא שוחחת ישירות עם נציג ומסרת את פרטיך האישיים כבר, כלומר לא "הסגרת" את הבעיה בכרטיס עם זיהוי אישי, במודע לנציג החברה, אלא רק מידע מהאתר, בשלב זה תנסה להבין אם ניתן לתקן את הכרטיס עקרונית גם בשדה בצק אין. ואז תחליט אם לקחת הסיכון, לתקן בשדה או מראש, אבל לדעתי אם זו חברה ישראל וזה שם דני, קשה לי להאמין שלא יעלו אותך לטיסה. למרות שתמיד עלולים ליפול על מנהל צוות קרקע בעייתי. אם הסגרת את הבעיה לנציג בטלפון עם מספר הכרטיס, אין לך ברירה לתקן.

• הצועד בנעליו
                הצועד בנעליו @joshua28 נערך לאחרונה על ידי

@joshua28

אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה. שים לב שאני לא סוכן או עורך דין או מומחה מסוג כלשהו, סתם אזרח שחושב איך הוא היה נוהג במקרה כזה.

הטיסה של ישראייר או שישראייר רק הסוכן?

אם הטיסה של ישראייר אולי לשאול את הנציג אם מספיק שם פרטי ומשפחה ולא צריך שם שני? הם אלו שיודעים.

כמובן צריך שיהיה תיעוד לתשובה (אם היא לטובתך), אם שאלת בכתב (דוא"ל) אז לשמור את חליפת המכתבים, אם בשיחה טלפונית אז הקלטה.

• aljaje
                  aljaje נערך לאחרונה על ידי

באתר כתוב שצריך לכתוב(רק) שם פרטי ושם משפחה, אין לי מושג אם בהמשך מצויין שצריך לתת גם את השם האמצעי כפי שמופיע בדרכון. אז אם עדיין לא שוחחת עם נציג, נסה להשיג אותם בטלפון /וואטסאפ/פייסבוק/מייל. אם לא הצלחת תבקש מיילי הקרקע שיוסיפו את השם לפני שמדפיסים לך את כרטיס העליה למטוס ואם יוכלו להוסיף הערה כדי שבטיסת החזור לא יהיו בעיות, למרות שמה שחשוב ששאר הפרטים בדרכון תואמים(יש חברות שכותבות במפורש שיש צורך לכתוב גם את השם האמצעי).

• הילהלהלהלה
                    הילהלהלהלה נערך לאחרונה על ידי

מה עשית בסוף? קרה לי אותו דבר..

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • יונה וקשת
                      יונה וקשת @הילהלהלהלה נערך לאחרונה על ידי

@הילהלהלהלה הי הילה, אני לא יודעת אם את שואלת ספציפית על ישראייר?

בכל אופן לנו זה קרה עם לופטהנזה לאחרונה. התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם (המצויין בעברית), הנציג אמר שאי אפשר לשנות אבל הוא כן יכול לרשום הערה. משהו מעניין שהוא אמר לי - שזה תלוי גם ביעד. הטיסה שלנו היתה למינכן והוא אמר בוודאות שלא תהיה שום בעיה. אבל הוא גם ציין שאם הטיסה היתה לארה"ב היתה עלולה כן להיות בעיה.

בגלל שאני לא אוהבת הפתעות בשדה התקשרתי שוב ללופטהנזה פעמיים ודיברתי עם עוד שני נציגים שונים😊. שניהם אמרו לי את אותו הדבר - אי אפשר לשנות (להוסיף שם אמצעי) לכרטיס, אבל ההערה שהנציג הראשון רשם מופיעה אצלם במחשב ולא תהיה שום בעיה בכלל.

בסוף הטיסה התבטלה ע"י לופטהנזה😣 כחלק מגל הביטולים הגדול של החברות הזרות.

אבל אני מאמינה להם שאם היא היתה מתקיימת, ההערה שנרשמה היתה פותרת את הבעיה.

בכל מקרה דברי עם חברת התעופה שלך ובהצלחה!

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון