ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו אינגלנד באפריל

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק ורמונט בוסטון ניו אינגלנד
    5
    5
    387
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayubi71
      ayubi71 נערך לאחרונה על ידי

שלום

אנחנו אמורים לטוס לניו יורק לחופשת הפסח מה 12.4 עד 25.4

רציתי ללתכנן מסלול נסיעה לניו אינגלנד

האם בתקופה זו כדאי לנסוע לאזור זה ?

dhz עודד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מדובר על תחילת האביב. הקור הגדול וסופות השלגים מאחורינו. אבל עדיין רחוק מלהיות קיץ. ככל שמתקרבים לחוף ויורדים בגובה הטמפרטורות עולות. למשל בבוסטון מדובר על 15 מעלות בצהריים. ככל שמתרחקים מהחוף ועולים בגובה הטמפרטורות יורדות עד כדי מעלות בודדות בסטאו, ומתחת לאפס בפסגות ההרים. ואלו כמובן הטמפרטורות בצהריים. בלילה תורידו 8-10 מעלות. כמובן שאלה ממוצעים, בעונות מעבר הטווחים מאד גדולים. לא צפוי לא שרב ולא סופת שלגים, אבל בהחלט יכול להיות קר יותר וחם יותר ברמה ניכרת. הכבישים לא אמורים להיות חסומים בגלל השלג, אבל יתכן כפור על הכבישים בעיקר באיזורים הכפריים ובעיקר בשעות הבוקר המוקדמות מה שמחייב נהיגה זהירה.

אני מניח שמסלולי הליכה בטבע לא רלוונטיים. גם אלה שפתוחים מתאימים יותר למי שמורגל למזג האויר. אבל טיול טבע שכולל בעיקר נסיעה ועצירות קצרות לתמונות אפשרי, אבל לא קל. קחו בחשבון סיכוי לא זניח לגשם, וגם לעננות שפוגעת בנוף. צריך לזכור שככל שמדובר על נוף מרשים יותר, לרוב זה איזור פתוח ולכן הרוחות חזקות יותר ו"מקדם הרוח" של מזג האויר משחק תפקיד. בהרים כשמראש קר אז הרוח יכולה בהחלט להיות ה"קש ששובר את גב הגמל". לאורך החוף, הרוח יכולה להביא נתזים שפחות נעימים כשקר. הערים הגדולות (ובראשון בוסטון) כמובן שזמינות לטיול לאורך כל השנה. העיירות בהחלט יכולות להיות מעניינות גם. אבל האוירה בהן פחות תוססת אם זה חשוב לכם. ובהחלט יתכנו מקומות שעדיין סגורים מהחורף.

השאלה היא מה מטרת הנסיעה אם מדובר על זוג שרוצה טיול רגוע ומהנה, עם דגש על ערים ועיירות ויכול להתגמש בהתאם למזג האויר – בהחלט אפשר . אם מדובר על מי שמחפש טבע – פחות רצוי אם מדובר על משפחה / ילדים / חוסר גמישות אן כל דבר אחר – שווה לחשוב לעומק.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dhz
          dhz @ayubi71 נערך לאחרונה על ידי

@ayubi71 ביקרתי לפני שנים בניו אינגלנד בחודש אפריל. זו היתה נסיעת עבודה לאיזור בוסטון ובסוף השבוע נסעתי לטיולים באיזור. מזג האויר במסצ'וסטס היה סביר. קר, אבל לא קפוא במהלך היום. יתכן ובלילה היה קפוא, כך שהייתי צריך לגרד את שכבת הקרח הדקה מחלונות המכונית. אני כבר לא זוכר.

נסעתי באחד מסופי השבוע לביקור בהרים הלבנים ועברתי לאורך כביש 112 (ה- Kancamagus). הכביש היה פתוח, אבל מצידיו היה מושלג. הייתי הבודד או מהבודדים שביקרו שם באותו הזמן. אני חושב שגם מרכז המבקרים היה סגור. בכל מקרה, פסחתי עליו

לסיכום - לא העונה האידאלית לביקור בהרים הלבנים. בחלקים הנמוכים יותר, כמו מסצ'וסטס, רוד איילנד וקונטיקט ניתן לבקר.

לטעמי, עדיף בעונה זו לנסוע דרומה מניו יורק במקום צפונה.

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מוני
            מוני @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

שלום

תגובות קודמי מעולות

ממליץ לאמץ אותן!!

מוני

• עודד
              עודד @ayubi71 נערך לאחרונה על ידי

@ayubi71

אל תעשה לעצמך את זה. הייתי בניו אינגלנד בכול חודשי השנה ופעמיים בחודש אפריל. קר מאוד ואם כי זה לא

שיא עונת החורף והשלג עדיין יש שלג ולא מעט אתרים סגורים. בקיצור כעצת קודמיי לך יותר דרומה.

• נעול על ידי  Whale- Hello There There Whale- Hello There There 
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון