ממי לשכור 4X4 בסאן דייגו?
-
היי
מתכננים לנחות ולקחת רכב שנוכל לעלות איתו בבטחה לאיזור אגמי ביג בר וארווהד (ARROWHEAD)....
ממי לקחת 4X4 קטן?
תודה מראש למומחי הפורום
-
תדע לך שחברות ההשכרה לא מתירות שימוש בדרכים לא סלולות/לא תקניות
ברוב חברות ההשכרה, אלמו, אוויס, הרץ, דולר וכו' תמצא רכבי SUV 4X4, אני שכרתי SUV באלמו ובחרתי באחד כזה
כדאי ומומלץ לשכור רכב SUV דרך הסוכנויות הידועות בארץ, לא ישירות בסן דיאגו, כי דרך הסוכנויות הביטוחים כלולים בהצעות המחיר
-
תודה ראובן איך שכרת בארץ דרך אלאמו? מבדיקה ראשונית שלמה ואופרן לא מציעים 4x4. מתכנן לנסוע רק על כבישים אבל יתכן שיהיה קרח שלג…. אפשר להזמין שרשראות מראש?
-
אגב בשלמה סיקסט מבקשים 7 שח ליום לביטוח צד ג שזה שטויות אבל 70 שח ליום עבור Supplemental Liability Insurance אני מבין/מניח שכדאי לי להוסיף את שני הביטוחים כדי לכסות תביעות נזקי גוף לנפגעים מצד שלישי במקרה של תאונה…?
-
1) באלמו מגיעים למגרש ההשכרה ועם שכרת SUV שולחים אותך לחניון של רכבים כאלה, בד"כ יש גם 4X4, תלוי בעונה ובחגים שם כי אם יש עומס אז מסתפקים במה שיש.
2) הסוכנויות בארץ מציעות ביטוחים CDW או שם דומה (נגד גניבת הרכב, נזק מתאונה וכד') וגם SLI או שם דומה שזה ביטוח צד ג' עד מיליון דולר ולדעתי חובה בארה"ב כי תביעות צד ג' יכולות להרקיע שחקים. אם המחיר של שלמה סיקסט מתאים, צריך להוסיף את ביטוח צד ג'. דרך אגב, לסיקסט ארה"ב יש אחלה רכבים ואני מניח שלא תהיה בעיה למצוא מה שאתה מחפש או אפילו - אם תהיה נחמד - ישדרגו אותך בחינם.
3) כרגע ידוע לי על מבצע בסוכנות אופרן עם 10 אחוז הנחה דרך האתר של נטע דגני - NETA DGANI, חפש בגוגל את האתר שלה, המבצע בתוקף למזמינים עד 31/3
4) שרשראות שלג אפשר לרכוש בסופרים הגדולים כגון: וולמארט, לא השתמשת ? תחזיר באריזה המקורית ותקבל את הכסף חזרה
מתי אתה נוסע ? לא בכל תקופה צריכים שרשראות שלג. כמו כן, למיטב ידיעתי, חברות השכרה כמו אלמו מציידות את הרכבים בצמיגים ALL SEASON. אני נסעתי עם רכב של אלמו, רכב פרטי COMPACT, במבול של שלג וקרח על הכביש, לאזור אגם טאהו והכל עבר בשלום. בטח קיללו אותי אלה שנסעו מאחור. הרכב לא החליק אפילו טיפה. אבל יש אתרים שבארה"ב שדורשים שרשראות להיכנס אליהם.
-
תודה ראובן נוחת ביום חמישי הקרוב. השרשראות זה למקרה שהרשויות ידרשו ואז צמיגים כאלו או אחרים לא יעזרו. מנסיון ישן, כאשר נדרשות שרשראות אז זה נאכף על ידי המשטרה. פשוט יש מחסום שבלי שרשרת אתה לא עובר. יצא לי ש4x4 העבירו אבל אם התנאים קשים גם 4x4 נדרש לשרשראות.
לאגם טאהו נוסעים באוטוסטרדה כשבאים ממערב והיא מתוחזקת ומפונה משלג בעדיפות גבוה. אני לא בטוח שהעליה לביג בר דומה. זו תהיה הפעם הראשונה שלי שם. אבדוק את האתר של נטע דגני.זה ממש לא סימפטי להיות על כביש מושלג או מוקרח בלי 4x4 או שרשראות. לפני איזה 6-7 שנים שכרתי שברולט טאהו שהיה אמור להיות 4x4 אבל לא היה כזה ונקלעתי איתו לשלג בסיירה נבאדה. בשן ועיין הצלחתי להחנות אותו בביית ששכרנו והתקשרתי לחברת השכרה. זה היה טרטור לא רגיל….
-
נסעתי לטאהו דרך כביש NV207, לא דרך אוטוסטראדה, ואין אוטוסטראדה לטאהו, יש כביש US50 מכיוון רינו אבל הגעתי מדרום בכביש חד מסלולי והיה סיוט.
כבר נסעתי בהרבה שלגים בארה"ב

מכיוון שעכשיו לא עונה, אולי תתקשר לחברת ההשכרה וישריינו עבורך רכב 4X4, עכשיו לא אמורה להיות בעיה של רכבים בחברות ההשכרה למעט לאס וגאס שיש אירוע גדול וכבר התריעו שלא יהיו רכבים להשכרה, לא יודע איפה אתה שוכר
-
ראיתי, שוכר בסן דיאגו
-
תודה ראובן שכרתי באמת דרך נטע דגני \ אופרן וזו הייתה ההצעה הטובה ביותר עד כה.
אומנם לא היה 4x4 אבל אנסה לשדרג במקום. בכל מקרה אקח שרשראות -
אם אכן שכרת SUV, במגרש ההשכרה סביר להניח שישלחו אותך לחנייה של SUV ויתכן שתמצא שם 4X4, אתה בוחר ברכב מתוך אלה של אותה הקטגוריה.
גם אפשר לבקש מהפקידים שמגרש שימצאו לך אחד כזה, אולי לתת לעובד שטר של 20 דולר, באלמו שידרגו אותי פעמים רבות ללא כל בעיה וללא כל תמורה/תוספת
שרשראות שלג, כפי שכתבתי, נראה לי שבאחד בחנויות הוולמארט סופרסנטר הכי טוב, לא השתמשת, תחזיר באריזה המקורית ויזכו אותך על המקום
-
ראובן אין עליך אכן הוואוצ׳ר שלי לאלאמו ושכרתי פורד אדג׳ שזה כמובן SUV. עכשיו הסתבכתי עם המבחר של השרשראות באתר של וול-מארט ששלחת. יהיה בסדר
-
אני ציינתי את האתר של וולמארט כדוגמה, לא כל המופיע באתר נמצא בחנות (אפשר להזמין מראש ולאסוף בחנות מסוימת)
הכי טוב להיכנס לנות וולמארט סופרסנטר (לא לסניף שכונתי) לחפש ולהתרשם, יש עובדים שעוזרים במקום
לדעתי צריך לרכוש משהו לא יקר ופשוט להרכבה וכפי שכתבתי, לא משתמשים, מחזירים באריזה המקורית
-
תודה ראובן
-
נעול על ידי
Whale- Hello There There