-
הי ,מתכנן להשכיר רכב יומיים בהקונה.
1 האם לקחת את הרכב מטוקיו .
2 האם מהקונה . .
אנחנו שני זוגות לא צעירים ולא מתלהבים להסתובב עם המזוודות. בן רכבות ועד הגעה למלון -
השני.
השכרת רכב ביפן אפשר לעשות מעכשיו לעכשיו.
מניסיוני הרב בהשכרה ביפן, יש ליד כל תחנת רכבת מספר משרדי השכרה, בד"כ של החברות - טויוטה, מאזדה, ניסאן וטיימס (Times).
לא קרה לי מקרה שלא מצאתי רכב, גם אם לפעמים הייתי צריך לעבור מספר סוכנויות.
אם אתם יותר מאדם אחד, משאירים אחד עם המזוודות בפתח התחנה, וחוזרים עם הרכב לאסוף אותו.
גם אם זה יכול להיות (אף פעם לא בדקתי) יותר יקר לשכור ככה רכב, אתה מרוויח את ימי ההשכרה של הנסיעה מטוקיו או את מחיר הדלק הלוך וחזור.
אל תשכח להוציא רשיון נהיגה בינלאומי מתאים ליפן (נדמה לי שכבר אין הבדל ושגם הרשיון הישראלי מתאים, אבל שווה לבדוק).
לא יודע מה בתכנית שלך, אבל מעבר לאטרקציות האקונה, היא גם קרובה לפוג'י. ואם יש רכב, שווה לנצל אותו ל"סובב פוג'י" על כל המראות והאטרקציות סביבו.
-
אם הסיבה להשכרת רכב היא בעיקר חוסר הרצון להסתובב עם המזוודות , חשוב לדעת שביפן יש שירות שמעביר מזוודות ממלון למלון בעלות סבירה.
-
צודקת. אבל ללא קשר למזוודות אני בהחלט ממליץ לשכור רכב באזור הזה - האקונה, פוג'י, שהוא אחד היפים בהם ביקרתי ביפן ולהגיע
לכל הזויות המופלאות של האזור. על אחת אם זה בעונת הסקורה או השלכת.
-
רכב בהקונה ובאלפים בלבד.
במקומות בהן החנייה זמינה וזולה יותר.
רכב יאפשר לנו להגיע לעוד מקומות ועם יש חנייה זמינה ליד המלון שלקחנו מה טוב. -
@רוני-סופר תודה.
-
@karnielr קראתי על שירות המזוודות ,הבנתי שבן ערים ההתחייבות היא למעל 24 שעות זמן משלוח ואספקה.
-
אכן בזכות המלצתך שכרנו רכב ברוב הטיול ביפן ואין לי די מילים להודות לך על כך!!!!
-
@רוני-סופר אחלה טיפ , תודה.
-
רכב בהקונה ובאלפים בלבד.
במקומות בהן החנייה זמינה וזולה יותר.
רכב יאפשר לנו להגיע לעוד מקומות ועם יש חנייה זמינה ליד המלון שלקחנו מה טוב.חניה בכל יפן, אני מדגיש - בכל יפן, אסורה ברחובות, גם בעיירות קטנות ונידחות. מאידך, יש חניות מסודרות בשפע.
לעיתים במגדלי חניות בהן אתה מוסר את הרכב והוא נעלם במעלית.
כמעט תמיד זה בתשלום כזה או אחר וזה חלק מהשכרת הרכב ביפן, כמו דלק.
לגבי האלפים, תלוי מה אתם מתכוונים לעשות. אפשר גם בלי רכב. אם תפרט יותר אוכל לעזור
-
@רוני-סופר
אכן בזכות המלצתך שכרנו רכב ברוב הטיול ביפן ואין לי די מילים להודות לך על כך!!!!שמחתי
-
@רוני-סופר שני זוגות בגילים 55-65. מגיעים מקיוטו לטאקאיאמה ברכבת. ובתחנה בטאקאיאמה מתכנן לקחת רכב ליומיים אנחנו לנים ב wanosato

ולטייל באזור בעיר העתיקה ועוד מקומות שנקבל עליהן המלצות בגדול בטווחים של עד 50-70 קילומטר.
-
@רוני-סופר לפני האלפים מגיעים להקונה מטוקיו ,
בהקונה התכנון לקחת רכב ליומיים.
הראיקון ששכרנו רחוק מהעיר. ומעריך שבאזור זה נמצא מסלול רכוב שנהנה ממנו.
-
כל זמן שאתם לא תעשו את המסלול Tateyama Kurobe שנקרא גם הדרך האלפינית רכב ישמש אתכם באזור טקאיאמה.
אציע גם אפשרות גדולה יותר של טיול מעגלי טוקיו - האקונה -פוג'י - עמק קיסו - טאקיאמה -וחזרה לטוקיו.
זה אולי יצריך שינוי (אם אפשרי) בתכנונים אבל שווה ומצריך 7-9 ימים.
אבל, הי, הבעיה בכל טיול זה מה לא לראות. על מה לוותר.
-
פוסט זה נמחק! -
תופס פה טרמפ. אפשר לשלב במסלול ״שלך״ רוני את טרק הNakasando שהיום קראתי על בחורה צעירה שהלכה אותו והמליצה עליו וגם את קיוטו ואוסאקה?
-
שלום דרור,
בהחלט ניתן. "טרק" הנקסאנדו נמצא בעמק קיסו עליו דיברתי. אני הלכתי בחלקו התחתון בין הכפרים צומאגו ומגומה.
הכנסתי את המילה טרק למרכאות כי זה לא כמו הטרקים שאתה עושה , זה לא טרק בהימלאיה. זו הליכה נוחה בין כפרים מתויירים
בדרך כלל על שבילים מפולסים ומדופנים.
מהתאורים והתמונות של ליהיא מאיר אפשר להבין שיש גם מה שבין הכפרים, קצת יותר פראי.
בכל מקרה זה יפה ומהנה.
ואם לא הוכים את כל הטרק, אלא כמוני, מגיעים עם רכב והולכים קטע קצר, יש בעמק קיסו עוד מקומות יפים לבקר שלא לדבר על העמק עצמו
עם הצמחיה והנופים שלו.
-
@רוני-סופר לוותר על קיוטו ונארה?
-
קיוטו ״נחשבת לעיר היפה ביפן״?
-
כן הרעיון של ״הטרק״ אכן הגיע מליהיא. נדמה לי שהיא כתבה שזה קל מהקמינו שגם הוא לא קשה. אהבנו מאוד את הקמינו הפורטוגלי וההליכה בין הכפרים קוסמת לנו. צריך ללמוד יותר על המסלול בחורף כי הבנתי שהוא יכול להיות מושלג וגרוע מכך עם קטעי קרח…?