ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות ....

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    947
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vaka1
      vaka1 נערך לאחרונה על ידי

1. מהיכן הכי כדאי (הכי זול הכי מהיר הכי כדאי...) לטוס לקרייסצ'רץ' ניו-זילנד- ממלבורן או מסידני?
      2. מהי הדרך הטובה ביותר (משתלמת ובטוחה ביותר) לשלוח מטען מאוסטרליה לארץ (מטען עודף של backpackers בגודל של בין 7 ל 20 ק"ג)? באויר באוניה?
      3. מה כדאי לעשות עם קראוון שיש למטיילים באוסטרליה בזמן שהם צריכים לצאת לניו זילאנד (אחרי 3 חודשים) ולחזור לאוסטרליה - בגלל מגבלות הויזה? למכור? לשים בחנייה לזמן ארוך? מה האפשרויות?
      4.איפה הכי כדאי למכור קראוון באיזור מלבורן או סידני ואיך כדאי לעשות זאת? בעיירות ליד? בערים עצמן? במגרשי מכוניות ? בפארקי חניה לקראוונים? האם יש פארקי גולשים סמוך למלבורן ששם אפשר לנסות ולמכור ?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

שאלות ....
        1. אין הבדל עקרוני בעלויות. יכולים להיות הבדלים שנובעים מיום ספציפי או שעה ספציפית אבל בגדול אין ממש הבדל. הסתכלתי בג'טסטאר לטיסות ב-20 בפברואר (כדי שיהיה עוד מספיק זמן...) בשני המקרים הטיסה הכי זולה עולה 139$ לטיסה הכי זולה. ככל שתחכה יותר, המחירים כנראה יעלו. גם מבחינת זמן טיסה ההבדלים זניחים. תעשה מה שיותר מתאים עם המסלול.

2. לפני כמה שבועות היה דיון על משלוח ציוד מאוסטרליה. משלוח דרך הים יקח חודשים ארוכים, יכול מאוד להיות להיות שתגיע לפני המשלוח. בשורה התחתונה - אם לא אכפת לך שזה יקח חודשים - שלח דרך הים.

3. האמת? עם מגבלות הויזה שיש היום לצעירים קצת קשה לי לראות איך קורית סיטואציה כזאת בכלל: אתה הרי לא מקבל ויזה יום לפני הטיסה (כי זה מאוד מאוד מלחיץ להיות במצב של אני צריך לטוס מחר והדרכון שלי עוד בשגרירות). אתה רוצה להספיק לטייל באוסטרליה, להספיק לצאת ולטייל בניו זילנד ולחזור לאוסטרליה לפני סוף 3 החודשים? אני קצת פחות רואה את זה קורה. אפשר לצאת מאוסטרליה ולחזור אחרי יום אבל אז אין עניין של חניה לטווח ארוך. בכל מקרה, לא הייתי קונה ומוכרת רכב פעמיים - חבל על הזמן ועל ההפסדים הכספיים. לא תמיד זה משתלם לקנות ואן ויכול להיות שהפתרון הוא לקנות רק לחלק מהטיול (או באיזושהי צורה אתה מצליח לארגן לצאת ולהכנס ל-3 חודשים כל פעם). לא נראה לי ששווה לשלם על חניה לטווח ארוך, זה פשוט עולה יותר מדי, נראה לי שהנזק עולה על התועלת. וכל זה, כמובן, אם בכלל זה יהיה פרקטי מבחינת ויזה.

4. יש שווקי מכוניות בשתי הערים, אפשר לתלות מודעות באכסניות, לפרסם באינטרנט....
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון