ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפושקר לאודייפור

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1427
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shulabalula
      shulabalula נערך לאחרונה על ידי

אני כרגע בפושקר...מישהו יכול להמליץ לי לאן כדאי לנסוע קודם לאודייפור או גי`אסלמר? כמה שעות נסיעה לאודייפור, מה עלות כרטיס נסיעה באוטובוס ומאיזה סוכנות כדאי לקנות? אני ממש לא סומכת על הסוכנויות פה..כבר עבדו עליי במחיר הנסיעה מדלהי לאג`מר..ואני לא רוצה שז
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מפושקר לאודייפור:Re
        אי אפשר להתחמק משיעבדו עלייך, בעיקר ברג`יסטן, צריך לקחת את זה בפרופורציות, זה הכל עניין של כסף ואולי גם טרטור של נסיעות יותר ארוכות.... בכל אופן, את נמצאת במקום לברר... סעי לאודיפור, ג`יסלמר נחמדה, אבל לא מדהימה... חוצמזה שאני לא חובבת רג`יסטן גדולה יא
        • ornoiman
          ornoiman נערך לאחרונה על ידי

לכי לקנות כרטיס בתחנת אוטובוס-יש חנות כזאת עם כל מני שלטים עם שמות של מקומות בחוץ זה מצד ימין אם את עם הגב לכיוון העיר לייד איפה שהוריד אותך האוטובוס הנסיעה לכל מקום היא באוטובוס דיי מחורבן למרות שכתוב שזה אוטובוס תיירים תבקשי מקומות מקדימה וקחי בחשבון
          • פנינה מרקו
            פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

אם את רוצה המלצות לגבי מקומות ברג`סטאן, גסט האוסים, סוכנויות אמינות וכדומה, תוכלי לקרוא באתר שכתבתי כשהייתי שם (חזרתי לפני כחודשיים) יש לך המון טיפים באתר, וגם המלצות לגבי אנשים שכדאי לקבל מהם שירותים. כתובת האתר מצורפת. תצטרכי רק להכנס ל''ארכיון'' (כי ב
            http://www.notes.co.il/pnina
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון