עד כמה נחוץ רכב בטיול בוונקובר?
-
- היי למומחים בקנדה,
התיעצות לגבי וונקובר.
אנחנו משפחה עם 2 בנות בוגרות. מתכננים טיול של שבועיים וחצי ברוקים קנדים.( מקלגורי עד לוואנקובר) בחודש יולי השנה.
יש לנו 4 ימים מלאים בוונקובר.
אנחנו מגיעים לוונקובר בטיסה פנימית מקלגורי, אחרי שבועיים ברוקים קנדים. (קלגרי- אזור של אגם לואיז- אזור של אגם ג'יספר, כולל דרך קרחונים וחזרה לקלגורי ומשם טיסה פנימית לוונקבר). בחלק של רוקים נהיה עם רכב שכור.
אחרי 4 ימים בוונקובר, יש לנו טיסה חזרה לארץ.
השאלה שלי- עד כמה נחוץ רכב בביקור באזור וונקובר? האם ניתן להתסדר עם תחבורה ציבורית? לא מעונינים לנסוע לאי וונקובר וגם לא לעיר ויקטוריה.
רצינו להיות בעיר עצה ולהגיע לעיר whistler.
אשמח לדעתכם.
-
@izabela_3405232 בעיר עצמה אין צורך ברכב וגם לא כדאי לנוע עם רכב (בגלל החניה). מחוץ לעיר עצמה, אני חושב שרכב נדרש. אני לא בטוח לגבי הערים הקרובות כמו north vancouver ו- west vancouver. אני יודע שיש הסעה למי שרוצה מהעיר לגשר קפילנו. אני לא מכיר מספיק את הקף התחבורה הציבורית באיזורים מצפון לונקובר מעבר לכך. אני לנתי ב- North Vancouver ונסעתי עם אוטובוס למרכז עיר זאת, משם לקחתי את המעבורת לונקובר. מצד שני, ל- Lynn Canyon נסעתי עם רכב פרטי. לא יודע אם יש לשם אוטובוס.
לגבי נסיעה ל- Whistler, אינני יודע. היות ומדובר בעיר קטנה בפני עצמה, יתכן ויש לשם אוטובוס. הדרך ל- Whistler מלאה בפארקים פרובינציאלים עם מפלי מים ואגמים. אם רוצים לבקר בהם, כדאי להחזיק רכב.
-
רציתי לנסוע במרץ מוונקובר לוויסלר (השתבש בגלל המלחמה) ותכננתי לנסוע באוטובוס מיוחד לוויסלר. אולי גם בקייץ יש. בוויסלר אפשר להסתדר עם אובר אבל אם ממש רוצים לטייל באיזור, כדאי לשכור רכב. הדרך עצמה גם מאוד יפה (זוכר מלפני 31 שנים) ורכב שכור יאפשר עצירות