טיול במזרח-מאיפה להתחיל?
-
אני יוצאת לטיול במאי עד אוקטובר, יש כמה מקומות שאני רוצה לטייל בהם, נראה מה נספיק:סין,טיבט, לאוס, ויאטנם, הודו. איך כדאי לי לתכנן את הטיול, מאיפה להתחיל? מה המסלול המומלץ בין המדינות? אני אשמח לקבל גם רעיונות למקומות אחרים! -
מכאןהיי anatsega, תפשת מרובה, לא תפשת... לא כדאי להתפרש על כ''כ הרבה ארצות. או לרוץ ולעשות V על הארצות. לסין והודו צריך לפחות חודשיים בשביל להבין מה שקורה שם.. יש הרבה ''התחלות'' וכיווני התקדמות לטיול שאת מתכננת - בהנחה שאת באמת מתכוונת להיות בארצות שכתב -
מכאן:Reתבחרי באיזו מדינה את רוצה להשקיע, או איזו מדינה הכי מענינת ודוקא אליה אל תגיעי בהתחלה. תגיע למדינה אחרת קודם כדי להתרגל להתנהלות הטיול. אני רציתי להיות בסין והתחלתי בתאילנד, וככה ''השתפשפתי'' בשטח ולסין הגעתי הרבה יותר מוכן -
מכאן:Reגם אני רוצה להתמקד בסין, דוקא תאילנד לא היתה בתוכנית שלי אבל כמו שאפשר להבין אין לי ממש תוכנית ונראה לי שבכל מקום יהיה מעניין... חוצמיזה תודה על התגובות המהירות, כל הצעה תעזור לי וכבר מתחיל להסתדר לי איזה מסלול בראש (משהו מאוד כללי בינתיים) -
מכאן:Reתאילנד רק דוגמא. בכל מקרה אם את רוצה להתחיל מהצד הזה של המפה (ולא מהצד של נפאל/הודו) אז רוב הטיסות מגיעות לתאילנד ולא למדינות האחרות. תמשיכי לשאול ובסוף תדעי (כמעט) כל מה שאת צריכה -
סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה מדינההההההההההההה אני ראיתי המון בסין ראיתי 10 ערים בערך והיה מדהים שילבתי את זה יחד עם תאילנד לאוס וקמבודיה סהכ 3 וחצי חודשים לא לפספס מקום מדהים מאוד אם תרצי עוד פרטים אשמח לתת לך המלצות על סין מה לראות תהני חי -
טיול במזרח-מאיפה להתחיל?:Reאהלן anatsega, אני טס באותה תקופה לאותו מקום (עד כמה שאפשר) אם את רוצה את מוזמנת ליצור קשר ואלי נוכל לעזור אחד לשני לתכנן את הטיול. -
סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Reבטח שאני רוצה המלצות! אני מקווה שגם אני אזכור את הטיול עם כזאת התלהבות. אני חושבת על סין כי זה נראה לי מקום כל כך שונה ומיוחד. אם תוכלו גם להתייחס לאיפה כדאי לטייל מבחינת העונות (מאי-אוקטובר), לא רק בסין אלא בכלל. -
סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Reבעיקרון אין בעייה לטייל בסין ותאילנד ובלאוס וגם בוויטנאם כי למרות שתיתקלי בגשמים פה ושם שלא מפריעים כל כך לטיול אבל מזג האוויר חם תמיד בסין ממש חם ואין גשמים כמעט כלל ואני הייתי בסין מאוגוסט עד אמצע ספטמבר תהני חי -
סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Reאני טיילתי בסין בין החודשים מאי-יולי. בלינק המצורף תמצאי את המסלול שעשיתי (בערך, עם עוד כמה תוספות).... גם אני מצטרף לתאי בהמלצה למסלול יבשתי רצוף...בין אם תתחילי מהודו/נפאל ובין אם תתחילי מתאילנד.
http://www.far-east.co.il/china.asp -
טיול במזרח-מאיפה להתחיל?:Reמה לגבי לאוס-ויאטנם-קמבודיה? עליהם אני לא יודעת כלום, תאירו את עיני.