פקיסטן
-
מישהו ביקר בפקיסטן? יש לי דרכון זר (דרא''פ), ללא חותמות כניסה או יציאה מישראל, ואני שוקל להשתמש בו להכנס לפקיסטן. בעיה אחת היא שכתוב שהוצאתי את הדרכון ב-ISR, והשאלה עד כמה זה סיכון, ובכלל מה הסיכון לישראלים המטיילים בפקיסטן. ידוע לי שאמריקאים רבים מבקר -
פקיסטן:Reבוא נגיד שלא הייתי לוקח את הסיכון. היחסים עם ישראל לא דומים לאלו עם ארה''ב. יש מספיק מקומות אחרים יפים שאפשר לראות. -
פקיסטן:Reאת זה אני אחליט, ברגע שאגיע למסקנה מהו הסיכון. לכן שאלתי אם יש כאן ישראלים שביקרו בפקיסטן. עצם העובדה שאין לישראל יחסים דיפלומטיים עם פקיסטן זו לא סיבה מספיק טובה עבורי כדי להימנע מלהגיע לשם. גלעד. -
פקיסטן:Remany turist i met doing the rout turkey >iran >pakistan and india BUT probolly you will not get visa if you have isr in your passport. better check in lonely planet forum and last thing, the situation in pakistan is dangu -
פקיסטן:Reגם אני בעל דרכון זר. כן הייתי מטייל באינדונזיה וכן הייתי מטייל במלזיה אבל לא הייתי מטייל בפקיסטן. הרושם שקיבלתי הוא שלא בטוח שם לישראלים ושמעתי סיפור (יכול להיות שזה שמועה) על בחור ישראלי שנכנס וגילו בסופו של דבר שהוא ישראלי. שירות הביטחון עצר אותו וגירש -
פקיסטן:Reיש לי חבר ישראלי עם דרכון ארגנטינאי שטייל בפקיסטן ליפני כמה שנים. לו היה לי דרכון זר פקיסטן היתה בהחלט בין האופציות הראשונות. -
פקיסטן:Reשמעתי אל תייר זר שהיה בישראל והיה לו חותמת בדרכון שהיה בארץ דרכון זר אים חותמת כניסה בישראל ועשו לו בעיות לכן צריך דרכון נקי בלי זכר לישראל וגם לא נעים להיות במדינה שאתה לא רצוי . ראיתי דרכון מלזי שכתוב כול המדינות חוץ מישראל. -
פקיסטן:Reאיתי, אם אין לך (ולו) התנגדות, אשמח אם תוכל לשלוח לי את כתובת הדוא''ל או\ו מספר הטלפון של החבר שלך שטייל בפקיסטן: [email protected] תודה, גלעד. -
דרכון זרבתור מטייל עם דרכון זר (שנוצל רק למלאזיה עד עכשיו) הייתי מאוד ממליץ לך לחדש את הדרכון שלך בחו''ל בהזמנות, אפילו עם תשלם קצת. שאתה מטייל במדינה שאתה ''לא רצוי'' בא, עדיף בשביל חסוך בעיות אפשריות, לדעת שהדרכון נקי. לא לשכוח גם כסף מזומן... כרטיס אשראי