ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גאיסלמר... כמה זמן?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    6
    873
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

היי: הייתי רוצה לדעת כמה זמן זה מדלהי לגאיסלמר? האם יש רכבת.. ואולי אפילו טיסה...? אשמח לתשובה יום מקסים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

גאיסלמר... כמה זמן?:Re
        הי ממה שאני זוכר, הרכבת לג`איסלמר לוקחת יותר זמן מהאוטובוס. כשאני נסעתי מג`איסלמר לדלהי המליצו לי לקחת אוטובוס לג`ודפור (בערך 7-8 שעות לא קלות) ואז עוד נסיעת לילה ברכבת לדלהי (בערך 12 אם אני לא טועה). אני די בטוח שיש גם טיסות לג`איסלמר - בררי באתרי חברו
        • פנינה מרקו
          פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

אין טיסות אזרחיות לג`איסלמר
          מאחר והיא נמצאת קרוב מדי לגבול עם פקיסטן, כך לפחות הסבירו לי, אין טיסות אזרחיות לג`איסלמר. יש רכבת ויש אוטובוסים. הייתי ממליצה על רכבת כי הרבה יותר נוח בה, אבל צריך להזמין מקומות מראש. כשאני הייתי בג`איסלמר וניסיתי לקנות כרטיס לרכבת לא הצלחתי להשיג אלא לש
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

גאיסלמר... כמה זמן?:Re
            יש רכבת נעימה, עם קרונות שינה, יוצאת כל יום ב 5 אחה''צ מדלהי, מגיעה למחרת ב 1 בצהריים לגיסלמאר בלי קפיצות, עם מזגן ושרותים, יש אפשרות לקנות אוכל טעים ונקי. ואפילו לא יקר (מחלקה שלישית ממוזגת, כולל סדינים, כרית ושמיכה נקיים כ 80 שקל לאדם.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

עוד שאלה....
              לימור תודה על התשובה האם זאת תהיה בעיה למצוא כרטיס באותו היום??? ואם את יודעת על רכבת מגאיסלמר שמגיעה לגייפור או פושקר? תודה...
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

לאותו יום עלול להיות בעייתי
                תלוי בלחץ על הרכבת. ככל שעולה הסטנדרט - יש יותר מקומות פנויים, כלומר, סביר להניח שבמחלקה שניה יהיה תמיד מקום. לשאלה השניה - יש רכבת מגיסלמר לאג`מר, ומשם 20 דקות נסיעה באוטובוס מקומי לפושקאר (או 15 דקות ו 150 רופי במונית), אותה רכבת עוצרת קודם בג`ודפור
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון