אולפני הארי פוטר, לוטון
-
מסיבת התה של אליסזיוה תודה והתמונות שלך מתעלת ריג׳נט מקסימות . בטיול האחרון לצערי דילגנו עליה אבל הייתי שם בטיול קודם ב 91 וגם אז היא היתה מקסימה .
-
מסיבת התה של אליסזיוה,
התמונות מתעלת ריג'נט יפיפיות.
אורנה - גם אני מאד ממליצה שיטוט באיזור התעלה. במיוחד בחלק שנקרא ליטל וניס - זיוה תיארה מאד נכון את האוירה של בתי עשירים מיחד אך גם תחושה מאד אנגלית מאידך.
אותה תחושה הרגשתי גם בהמפסטד.
ולגבי קיו - אנחנו היינו שם לפחות ארבע שעות, תוסיפי את זמן הנסיעה הלוך וחזור ובאמת זה לוקח חצי יום.
-
ריג'נט, בתי תה ועודזיוה, אכן יש לנו (לי) טעם די מגובש אבל אני לא מכירה את כל שכיות החמדה שמשתלבות בו...
כך שבהחלט יש מה להוסיף. התמונות של אזור התעלה באמת מקסימות, והיי, מיקה, חושבת שהיינו בהמסטד ולא שם??? היינו גם היינו. הפעם, נראה איך ישתלב בלו"ז הצפוף מאד... (גם ההית' בסימן שאלה גדול).מיקה, זה שבבאסלו סומן מייד, וגם החמישי, דווקא לסוף מסלול הליכה ולא להתחלה.... לגבי אליס בלונדון - ברור לי שהעיצוב זה חלק גדול ממה שמשלמים עליו, וזה נכון גם ל"אותנטיים" למיניהם, לדעתי. פשוט חשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה לילדים, בייחוד כשהם בהחלט מוזמנים באתר ומצוין במפורש שאין קוד לבוש.... יש לנו הרבה זמן לחשוב על זה, אבל היי, בינתיים יש לנו הזדמנות לצפות שוב באליס וארץ הפלאות של טים ברטון, בדיסק ששכב אצלנו בבית
הקיו עשויים להיות ה"פיצוי" הנאות שלי על ויקטוריה ואלברט וההית'...
-
מסיבת התה של אליסבנות,
אני מאוד נהנית מאשכול התכנונים שלכן....
מחזיר אותי לימים הנפלאים של התכנון בתקופה המקבילה שנה שעברה

מיקמיק, האסופ סטיישן הוא בית קפה מתוק ובעיקר טעים!
מה שעוד יותר שווה היא החנות הכפרית האנגלית הסמוכה - השארתי שם אי אלו פאונדים...
מוסיפה לך עוד מקום ששמרתי מהתכנונים שלי ולא הצלחנו להגיע:
http://www.victorian-teashop.co.uk/
אני רואה שם כתובית שהמקום עומד למכירה אז כדאי לעקוב סמוך לנסיעה אם הוא ימשיך לתפקד כבית תה או כבר לא. בכל אופן, הוא נראה שווה במיוחד.
ומאוד אהבתי את האטי'ס בבאסלו שבקישור שלך (לא היינו) - תעדכני כשתחזרו!
ואני פה (מדי פעם) לשאלות,
אוסי