ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפוקט לקוסמוי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    6
    4453
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • snir2
      snir2 נערך לאחרונה על ידי

רציתי לשאול אם יש אפשרות לטוס לפוקט ואז לנסוע לברכת או אוטובוס ואז איזה מעבורת לקוסמוי כי המחירים לקוסמוי בטיסות מפחידים !! אם כן מב המרחק בין פוקט לקוסמוי תודה לעונים !!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gouzi
        gouzi נערך לאחרונה על ידי

מפוקט לקוסמוי
        קוסומוי נמצאת בצד המזרחי ופוקט בצד המערבי, זה לא כלכלי ומעייף ובוא נעשה את החשבון והזמן. טיסה זולה מבנגקוק לקוסומוי עולה כ-2400 באט. ועכשיו הדרך שלך. א. טיסה מבנגוקוק לפוקט כ- 1600 באט (במקרה הזול) ב. מפוקט (אוטובוס משולב עם מעבורת ) 350 באט לסורא
        • snir2

מפוקט לקוסמוי:Re
          תודה אני מעדיף בדרך האוירית הישירה לקוסמוי . דבר שני כמה קופונים אני צריך אם אני רוצה לעשות את הדרך הזאת : בנגקוק - צ`יאנג מאי צ`יאנג מאי - קוסמוי קוסמוי - פוקט פוקט - בנגקוק החבילה של ה - 3 קופונים כל הטיסות 150$ אם יש לך דרך לחסוך לי ע
          • gouzi

טיסות
            אני מעדיף בדרך האוירית הישירה לקוסמוי . דבר שני כמה קופונים אני צריך אם אני רוצה לעשות את הדרך הזאת : בנגקוק - צ`יאנג מאי - כלול בדיל צ`יאנג מאי - קוסמוי - לא כלול בדיל קוסמוי - פוקט - כלול בדיל פוקט - בנגקוק - כלול בדיל הטיסה הישירה צ`יאנג מאי -
            • snir2

טיסות:Re
              מהי הדרך הכי מהירה להגיע לפוקט מקוסמוי אם זה לא טיסה רכבת\אוטובוס\מונית .. וכמה בערך עולה כל אחד ואחד.. תודה
              • gouzi

מקוסומוי לפוקט
                יש שתי דרכים להגיע מקוסומוי לפוקט. א. מקוסומוי לוקחים מעבורת לסורטאני. מסוראטאני לוקחים אוטובוס לקראבי, 3 שעות פלוס מינוס, מעבורת לפוקט (יש פעמיים ביום כ-250 באט ולוקח כ-4 שעות). ב. טיסה מקוסומוי לפוקט, ישנם שתי טיסות ביום (לפוקט) במחיר של כ-2200 באט
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון