ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול 10 ימים באוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    7
    2727
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אלוןנעם
      אלוןנעם נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנו פוגשים את בננו בסידני, לקראת סוף פברואר, לטיול עמו בן 10 ימים בו היינו רוצים לשלב את סידני, מלבורן ואיירס רוק. נשמח להמלצה למסלול טיול המשלב טיסות פנים. תודה דני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים באוסטרליה

בד״כ אני לא אוהבת לתת המלצות למסלול לאנשים שאני לא יודעת כלום עליהם ועל ההעדפות שלהם, במקרה שלכם אין ממש ברירה:
        3-4 ימים לסידני והסביבה, כולל הבלו מאונטיינז, אזור היין האנטר ואלי אם אתם בעניין. 
        3-4 ימים למלבורן והסביבה, כמה מבין האפשרויות הבאות - גרייט אושן רואד, פיליפ איילנד, הגראמפיאנס, וילסונ׳ס פרומונטרי.
        טיסה לאליס ספרינגס או לאיירס רוק וטיול של 2-3 ימים במרכז האדום: איירס רוק, האולג׳ס, קינגס קניון.
        בין לבין תצטרכו לטוס, אין לכם זמןמלשום דבר אחר. קחו בחשבון שבסוף פברואר / התחלת מרץ עדיין מאוד מאוד חם ומאוד מאוד לח במדבר, בממוצע סביב 35 מעלות במהלך היום.

• Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים באוסטרליה

הי

לדעתי להקדיש 10 ימים ל3 'מרכזים' באוסטרליה יהיה 'בזבוז' זמן ורק 'ריצה סביב הזנב' הייתי ממליץ לכם להתרכז בשני מקומות מתוך השלושה ולטייל בהם באופן יותר 'יסודי'

יש בכל אחד ממקומות אלו מה לעשות, לראות, לטעום ולהנות שיכול להספיק לימים רבים.

• אלוןנעם
            אלוןנעם נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים באוסטרליה

הי שקד תודה על תשובתך. אכן לא ציינו מקודם, אנו מעונינים לשלב בטיול שלנו טבע ונוף אורבני. כנראה שנוכל להאריך בעוד 5 את העשרה המקוריים...האם את ממליצה להגיע לטזמניה? אנו זוג הורים בני 50 ש״תופסים״ טרמפ קצרצר על הטיול אחרי הצבא של בננו....תודה

• שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים באוסטרליה

אם אתם רוצים טזמניה תוותרו על משהו אחר, אפילו אם תאריכו לשבועיים. מכאן הדברים נראים קרובים אבל הם לא. טזמניה היא בערך בגודל של שוויץ, וגם בה יש הרים ואגמים. אני מסכימה עם איתן, אתם רוצים יותר מדי במעט מדי זמן. אתם תצטרכו לטוס כל 3-4 ימים, תחשבו כמה זמן ילך לכם על להגיע לשדה תעופה, לטוס, לצאת משדה תעופה, להגיע לעיר... זה אפשרי, אבל הרבה אתם לא תראו. זה כמו טיול בר מצווה של אנגליה-צרפת-הולנד-בלגיה ב-10 ימים. 

אני רוצה גם להגיד לכם עוד דבר: אני לא מכירה אתכם או את הבן שלכם. אבל לי יצא לטייל עם ההורים שלי בניו זילנד במשך שבוע -שבוע וחצי. האופי של הטיול שלו הוא אחר. בטח ממה שאתם מתארים כאן. הוא כנראה לא מטייל טיול של לקום ב-7 ולטייל בקצב מהיר מאוד עד הגעה למקום הלינה ב-22, שזה בערך מה שאתם מתארים כאן, רק עם טיסות כל 3 ימים ועם 0 גמישות. שוב, לא מכירה אתכם, אבל אני חוששת שזה טיול שיכול להיות די מתוח. רק בשביל זה הייתי בוחרת מסלול אחר. הייתי שואלת אותו מה הוא רוצה ולפי זה מחליטה. אי אפשר להספיק להיות בכל אוסטרליה בשבועיים. תצטרכו להפסיד חלק מהדברים.

• mayank
                mayank נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים באוסטרליה

אני מסכים עם מה ששקד כתבה אבל בעיניי עדיף להתמקד קצת. 

אוסטרליה מציעה שילוב של אורבני וטבע כמעט בכל מקום.

אפשר להקדיש 10 ימים לסידני ולמלבורן לבד, ולראות בהם לא מעט טבע.

למשל, להיות יומיים-שלושה בסידני עצמה ואז עוד יומיים-שלושה בבלו מאונטיינס, ולאחר מכן להמשיך למלבורן, להיות יומיים-שלושה במלבורן (כולל טיול יום לפיליפ איילנד נניח) ואז לעשות עוד יומיים-שלושה (או יותר) של הגרייט אושן רואד (ואולי גם הגרמפיאנס). 

בעיניי זה יותר ממצה, יותר מהנה ותספיקו לראות את מה שאתם מחפשים.

*אם ממש חשוב לכם לשלב את אולרו (ואני בהחלט מבין רצון כזה), הייתי מוותר על מלבורן (כי אתם נוחתים בסידני) וטס ישירות לאיירס רוק, ומנצל את זה כדי לטייל שלושה ימים ב-Red Center (אולרו, אולגס וקינגז קניון).

ב-15 ימים זה כבר קצת יותר סביר לעשות גם וגם וגם, אבל זה כרוך בשלוש טיסות (סידני-מלבורן, מלבורן-איירס רוק ואיירס רוק/אליס ספרינגס-סידני/מלבורן).

• keves160
                  keves160 נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים באוסטרליה

כדאי לזכור את המרחקים באוסטרליה: אפילו כשמדברים על המרכז האדום, בין אליס ספרינגס לאיירס רוק יש  יותר מ-6 שעות נסיעה (מעל 400 ק"מ).

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון