ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

JR ליפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    8
    26
    4639
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 1אבי1
      1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

סלולרי מתאים ליפן

ליפה

לא אני כתבתי שיש צורך במכשיר  מתאים ליפן. 

אני עדיין לא בקטע הזה, אך אני ממליץ לפנות לספיקו בטל' 054-6600754. קיבלתי מהם שירות מעולה.

צודק רוני סופר שהנושא מתאים לשרשור חדש. 

עדכני אותנו

שבת שלום

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • antebi_s
        antebi_s נערך לאחרונה על ידי

עדכון

לאחר בדיקות באתרים שהוזכרו, הגענו למסקנה ששווה לנו לרכוש JR ל- 21 יום.

בחישוב לא מדוייק, נראה שההבדל יהיה לפחות 10% חסכון (כולל הטיסות משדה ולשדה תעופה בטוקיו), וזה לא כולל נסיעות בתוך טוקיו בקו ה- JR.

תודה על העזרה.

• liran_55
          liran_55 נערך לאחרונה על ידי

JR ליפן
          אנחנו מתכוונים לקנות את הפס לשבועיים וראיתי שיש באתר 2 סוגים של כרטיסים. אחד לקרונות הירוקים והשני רגיל.
          האם באמת יש צורך בכרטיס היקר יותר או שניתן לשמור מקום בכרטיס הרגיל?

תודה על העזרה.
          • annaly
            annaly נערך לאחרונה על ידי

JR ליפן

הכרטיס הרגיל מעולה Smile

אין צורך ביקר...

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

JR ליפן

ראשית גם אני בשלבי תכנון.

אני הגעתי בחישוב אפילו ל 30% חיסכון, אבל לי יש גם נסיעות ארוכות מאד שעלותן גבוהה.

לגבי השמור - גם לדעתי לא צריך את היקר שכן תמיד אפשר להוסיף לנסיעות כרטיס שמור, ואת הצורך בכך אלמד תוך כדי תנועה.

יחד עם זאת יש לשים לב לתאריכים 29/4 - 5/5 - תקופת חופשות ועומס על הרכבות וכן לתאריכים אחרים.

מצוטט מאתר מכירת הפס:

• Caution: Please note that during crowded periods you cannot be guaranteed a seat on a specific train.
              • The periods when seat reservations are particularly difficult to secure are as follows: 
                • December 29 to January 5 (The New Year holiday period is the most popular travel time for Japanese people, for vacations and returns to hometown areas.)
                • April 29 to May 5 (Due to consecutive holidays in a comfortable travel season, there is large - scale travel throughout Japan for leisure and recreation.)
                • August 13 to 15 (The "O-bon" season, another traditional time for travel to hometown areas.)
                • In major cities avoid traveling during the morning and evening rush hours (7:30-9:30 and 17:00-20:00).
              • kfc
                kfc נערך לאחרונה על ידי

JR ליפן

אולי כבר מאוחר להצטרף לדיון הזה, אבל אני לקראת נסיעה ראשונה ליפן ורכשתי JRPass בהמלצת מארחיי, שאירחו בעבר לא מעט תיירים - וזאת למרות שאין לי כוונה "לקרוע את יפן" וכנראה יהיו ימים שלא אשתמש ברכבת בכלל. מלבד מארחיי, גם ה-Lonely Planet ממליץ על הכרטיס למי ששוהה במדינה שבוע ומעלה. במילותיו: הכרטיס מאפשר נסיעה ברכבת במחירים שהיפנים רק חולמים עליהם. החסכון הוא לא רק כספי, אלא גם בעמידה בתורים, בקנייה של כרטיסים בכל יעד (כולל הצטיידות במזומנים או תשלום עמלות על שימוש בכרטיס אשראי/כספומט), בחופש שהוא מקנה - לשנות מסלול, לבקר במקום לא צפוי, לעשות גיחה באמצע, וכו'.

בהצלחה וטיול מרהיב לכולנו!

• 1
                • 2
                • 2 / 2
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון