איי הפסיפיק
-
שלום ! אני ובעלי מתחננים טיול לאיי הפסיפיק ברצוני לשאול העם יש איים יותר מועדפים ופחות מועדפים ? אני ובעלי לא כל כך בקטע של בטן גב אז רצינו לדעת איזה איים יש יותר פעילות ואטרקציות יפות כגון צלילה ועוד ...?
אשמח עם תעזרו לי תודה מראש !
-
איי הפסיפיקאפשרויות צלילה יש בהרבה מהם כי הם איים,
אבל אטרקציות וכו'- אין כ"כ הרבה - אפשר למצוא כל מיני דברים אבל זה יותר התרבות והתושבים, אם אתם באים לראות אטרקציות ודברים בולטים- בהרבה מהאיים אפשר לגמור אותם ביום-יומיים, ואני חושב שאם אתם מחפשים אטרקציות אז אתם לא בטוח שבוחרים ביעד הנכון אלא אם את ניו זילנד אתם מחשיבים כאיים בפסיפיק ( מה שנכון גיאוגרפית- אבל בד"כ לא מחשיבים אותה כאחת מאיי הפסיפיק הקטנים)
-
איי הפסיפיקאם אתם לא בעניין של נופש וחופים, עדיף אולי ללכת על איים שהם לא איי החופים הקלאסיים ואולי ללכת על יעד שלא בפסיפיק - זנזיבר למשל, שאפשר לשלב עם ספארי בצפון טנזניה. מבחינת ארכיאולוגיה האי הכי מעניין בפסיפיק הוא אי הפסחא, אבל הוא מרוחק מכל שאר האיים ולכן יקר ובעייתי להגיע אליו (ויש בו רק קילומטר אחד של חוף רחצה ולא הרבה חוץ מאתרים ארכיאולוגיים...). ונואטו אולי יכולה להיות מעניינת.
-
איי הפסיפיק -צלילה ועוד;יש הרבה מקומות צלילה גם בניו זילנד.. ואוסטרליה ובוודאי ביתר האיים מסביב
איזה אטרקציות נוספות אתם מחפשים ?
יש בניו זילנד הרבה אטרקציות, חלקן משגעות וחלקן משוגעות ולא מובנות (לא מזמן הם החליטו לבנות כריש ממונע - אתה יושב בפנים, הוא סוג של צוללת...- משהו שאני לא מצליחה אפילו לתאר חחח)
תנסי למקד אותנו ונוכל לענות לך יותר לעומק (אני בטוחה שחלקנו היינו גם באזורים נוספים)