ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חיסונים לתאילנד

פורום תאילנד
    3
    5
    1176
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rose10
      rose10 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני מתכננת נסיעה לתאילנד לשבועיים בתקופה הקרובה, אזור בנקוק ואיים בלבד ללא צפון. רציתי לדעת האם צריך לקחת חיסונים, יש שאמרו לי שאם מדובר בתקופה קצרה ולא לצפון או לאזורים מרוחקים- אין צורך בחיסונים. האם זה נכון?  אני גם מבינה שיש משמעות לזמן לפני שכדאי לקחת חיסון יש לנו שבועיים- שלושה לא יותר..אשמח לעזרה מהמנוסים ממני Smile תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia נערך לאחרונה על ידי

חיסונים לתאילנד

הכי טוב וכדאי להתייעץ עם רופא - יש אנשים שעושים חיסונים ויש אנשים שלא.... (אני לא) אבל בשביל השקט הנפשי שלך תתייעצי עם רופא

• rose10
          rose10 נערך לאחרונה על ידי

חיסונים לתאילנד

היי תודה! אני מבינה שהרופאים כדי לא לקחת סיכון ממליצים כן לעשות (צהבת וטטנוס) אבל לא בטוחה שיש לי מספיק זמן בכלל...שמעתי מהרבה אנשים שלא עושים אז במי זה תלוי? Sad

• sadeamit
            sadeamit נערך לאחרונה על ידי

חיסונים לתאילנד

זה תלוי בעיקר בך...אף אחד לא ייקח על עצמו אחריות להגיד לך לא להתחסן.

אני מכיר אנשים שנסעו לארצות פחות מסודרות מתאילנד ולא התחסנו ואילו אני הלכתי ועשיתי כל חיסון אפשרי בערך (אני מדבר על אפריקה והודו למשל) + כדורים למניעת מלריה. בסופו של דבר צריך לעשות שיקול של סיכון מול תועלת.

אנחנו נוסעים בפסח והחלטנו כן להתחסן. אגב לילדים אין כמעט צורך בתוספת חיסונים בגלל תוכנית החיסונים המקיפה שנותנים היום.

• 72amalia
              72amalia נערך לאחרונה על ידי

חיסונים לתאילנד

זה תלוי בך..... אני אישית לא עשיתי באף אחת מהפעמים שנסעתי לתאילנד, גם לילדים לא עשיתי. לעומת זאת שנסעתי לאפריקה כן עשיתי.....

אם את סומכת על הרופא שלך תשאלי אותו תכלס כמה החיסונים באמת קריטים ותחליטו ביחד

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון