ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מבקשת את עזרתכם_דחוף

פורום טיולי משפחות
    5
    7
    1171
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • safa3194907
      safa3194907 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני נוסעת בעוד כמה ימים לפריז טיסת אל על אני בהריון בשבוע 25 הבנתי שצריך אישור רפואי שיכלול גיל הריון ואיזה מספר הריון והאם ההריון הינו תקין ולא בסיכון הרופאת נשים שמטפלת בי בכללית מסרבת להוציא אישור שרשום בו חוץ מגיל הריון ומספר הריון , היא טוענת שאסור לה להוציא אישור שההריון שלי תקין ואני לא מטופלת בהריון בסיכון למרות שאני באמת נמצאת בהריון תקין ומעולם לא הייתי בסיכון , מה אני אמורה לעשות? אשמח לקבל תשובות במיוחד שאנשים טסו באל על עם הריון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

מבקשת את עזרתכם_דחוף

בדקת כיסוי ביטוחי?

לא יודעת מה המצב כיום, אבל כשהייתי בהריון עם בכורתי (לפני 16 שנה) נאלצתי לוותר בצער על השתתפות במשלחת סטודנטים לחו"ל שנבחרתי אליה כי זה נפל בדיוק על שבוע 26 של ההריון, שבו חברות הביטוח כבר לא הסכימו לבטח אותי.

• safa3194907

מבקשת את עזרתכם_דחוף

אין לי בעיה עם הביטוח יש לי בעיה עם רואפת הנשים שמטפלת בי שמסרבת לתת לי אישור על הריון תקין לחברת אל על , ביטוח כב ר עשיתי

• ריקי 5
            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

מבקשת את עזרתכם_דחוף

תבקשי מרופא המשפחה

• Salvador26
              Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

מבקשת את עזרתכם_דחוף

האם היא מוכנה לכתוב כי במהלך 25 שבועות מהלך ההריון תקין וללא סיבוכים/אשפוזים וכו' ואת לא נמצאת במעקב להריון בסיכון גבוה. אפשר גם לנסות לפנות למנהל רפואי של סניף קופ"ח בו היא עובדת או אפילו לרופא מחוזי במידה ומדובר ברופאה עצמאית. כבעצם היא חייבת לתת אישור שכזה.....

• keler1
                keler1 נערך לאחרונה על ידי

מבקשת את עזרתכם_דחוף

בשלב כזה של הריון -אנא בדקי כי הביטוח הרפואי שעשית מכסה לא רק אותך אלא גם במקרה של חו"ח לידה מוקדמת (טפו טפו חמסה חמסה) את הולד.

לא כדאי לקחת סיכון ולו מינימלי של נסיעה ללא ביטוח כזה כי אם לא קורה כלום לא צריך ביטוח ואם קורה עלות פגיה בחו"ל ומדובר בתקופה ממושכת עלולה להביא משפחה לפשיטת רגל .

• safa3194907

מבקשת את עזרתכם_דחוף

זה לא ההריון הראשון שלי ואין לנו במשפחה מצב של לידה מוקדמת ובטח לא בחודש השישי הסיכוי הוא כמעט אפסי ואין לי ביטוח לזה אבל זה לא מה שמדאיג אותי מדאיג אותי שחברת אל על לא יסכימו לעלות אותי למטוס בגלל האישור רפואי

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון