לילה אחד בפוקט, איפה לישון???
-
הי,
אנחנו נוחתים בפוקט בצהריים ומתכננים לסוע למחרת לקו פיפי.
האם למישהו יש המלצה על מלון ללילה אחד בפוקט?
האם כדאי לישון בפוקט סיטי (כדי להיות קרובים למעבורת לפי פי)?חשוב לציין שזה ב12.4 בדיוק בחגיגות שלהם שאנחנו דווקא רוצים לראות
אשמח לכל עזרה!!!!
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???מומלץ לישון קרוב לשדה כי אם תשנו בפאטונג יהיה לכם מאוד קשה להגיע לשדה למחרת, הרחובות עמוסים וזה פשוט קרנבל, מה שכן תוכלו לתפוס מונית הלוך חזור לפאטונג בכדי להינות מהחגיגות.
*נ.ב
למה לא להישאר בפוקט לחגיגות? לדעתי הרבה יותר כיף ...
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???היי החגיגןת לפי מה שהבנתי הן בב13 וזה בדיוק הזמן שאנחנו שם. למה לדעתך כדי להישאר יותר(אנחנו בלוז מוגבל).
שנית האם את מתכוון לישון בפוקט טאון? בכל סאת אני רוצה להגיע לחגיגות ושיהיה ערב נחמד.
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???- דבר נוסף אנחנו נוסעים לקופיפי מדוע אנחנו צריכים את השדה?
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???למה פוקט? טוב זה עניין של טעם החגיגות יהיה יותר חזקות שם.
סליחה חשבתי שהייתם צריכים להיות קרובים לשדה, תתעלם ממה שרשמתי לגבי זה.
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???או קיי אז אני מאוד מבולבלת.
אנחנו באים ללילה ולמחורת נוסעים לקופיפי (אין לחץ שלזמן). השאלה שלי היא איפה לידון בפוקט טאון או באיים? בכל מקרה חא יהיה זמן לחופים זה רק ערב ולילה.
האם כדי לישון בכלל בפוקט טאון?
כל עצה תעזור. אני מבולבלת
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???תיקחי מלון בחוף פטונג, יהיה לכם נוח שם. לדעתי לא יהיו פקקים בשעות הבוקר המוקדמות עד השעה 11:00 וגם אם כן, החברות ערוכות לזה וכשתזמיני את המעבורת , הם יגידו לך באיזה שעה האיסוף מהמלון.
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???- שאלה אחרונה. בעיר עצמה -פוקט טאון לא כדאי לישון?
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???חג המים בפטונג נהדר חבל לפספס,אין הרבה מה לעשות בפוקט טאון בלילה. בדרך כלל אין בעיה עם ההסעות למעבורת רק שזה לוקח יותר זמן. תהנו
-
לילה אחד בפוקט, איפה לישון???המלצה שלי היא מלון andatel מלון מאוד טוב להעביר בו לילה לפני מעבר .
http://www.booking.com/hotel/th/andatel-grande-patong-phuket .he.html?aid=376388;label=booking-name-he-CEb5Qm2pfMOb4IAJnI q5kgS31623051377%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2428%2C000%3Aac%3Aap1t1%3 Aneg;sid=16c066a06d37b3e01c1253cf824d086d;dcid=1
\
וגם ברגע שאתם סוגרים מעבורת +הסעה אוספים אותכם מהמלון בשעה שקובעים אייתכם אין פה שום בעיה בעניין הזה .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות