ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות לגבי אוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    5
    1734
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yamitatzmon
      yamitatzmon נערך לאחרונה על ידי

אני אמורה לטוס לאוסטרליה עוד חודשיים...בעוד כשבועיים בערך אני רוצה כבר להגיש בקשה לויזה, כנראה דרך האינטרנט ויש לי מספר שאלות...

1) המסמכים שאני צריכה להעלות להם לאתר- תדפיס פירוט דפי חשבון וריכוז תיק השקעות מהבנק, מכתב מהאוניברסיטה על תחילת לימודים באוקטובר וכנראה גם מכתב מההורים שהם עוזרים לי במימון ובכללי כל שאר המסמכים שאני אמורה להביא להם האם אני צריכה שהם יהיו באנגלית או שאפשר בעברית? 

2) מה סכום הכסף המינימאלי שצריך להיות לי בחשבון בנק בשביל לקבל ויזה  ל-3 חודשים? (אחרי שכבר שילמתי על כרטיס טיסה כמובן)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות לגבי אוסטרליה
        1. את יכולה לצרף מסמכים בעברית. אם משהו לא יהיה ברור יבקשו הבהרות.
        2. ההחלטה על הויזה היא לפי התרשמות כוללת מהבקשה ולא אחד לאחד לפי סכום כסף. קחי בחשבון סכום של לפחות 2000$ עבור כל חודש של טיול, בין היתר כי זה מה שזה באמת עולה, ואפילו יותר מזה. בכל מקרה זה לא שאם יהיו לך 10,000$ אז תקבלי ויזה אבל 8000$ לא. התמונה קצת יותר מורכבת. כדאי שיהיו לך 8000$ כי אחרת לא יהיה לך איך לממן 3 חודשי טיול.
        • yamitatzmon

כמה שאלות לגבי אוסטרליה

בעיקרון אני טסה עם בת זוגתי שהיא אזרחית אוסטרליה וכל המשפחה שלה שם ולכן יש לי איפה להיות כל התקופה שאני הולכת להיות שם זה אומר שהתקציב שלי יכול להיות נמוך יותר מ8000$ נכון? דבר שני יש לי עוד שאלה- יש לי חברים שהוציאו ויזה בצורה עצמאית עוד לפני שהיה ניתן להגיש דרך האינטרנט והם היו צריכים להיעזר בעורך דין כדי שיחתום להם על משהו או יתרגם להם משהו אני לא בדיוק זוכרת..בכל אופן השאלה שלי היא האם תמיד צריך להיעזר בעורך דין בשביל הויזה?

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות לגבי אוסטרליה

שוב, אין קריטריונים ברורים מה בדיוק צריך כדי לקבל ויזה. לפחות, לי לא ידוע על קריטריונים כאלה, שלפיהם אם יש לך 1, 2, 3 אז תקבלי ויזה ואם אחד מהם חסר אז לא. אני זוכרת כאן כאלה שהראו חסכונות של קרוב ל-100,000 ש״ח ולא קיבלו ויזה, כנראה כי הבקשה נראתה לא משכנעת באופן כללי. לכן אני לא יודעת להגיד לך כמה כסף בדיוק את צריכה. אם אתן ידועות בציבור וזה בעצם כמו ביקור משפחה, צריך לצרף אישורים רלוונטיים לזה (תצהיר ידועות בציבור, הזמנה מהמשפחה לביקור וכו׳). אם זה המצב אולי כדאי לא לחכות עם הגשת הויזה, כדי שאם יהיו בעיות תוכלי להגיש שוב או להביא עוד מסמכים רלוונטיים.

אני לא יודעת מה החברים שלך היו צריכים מעורך דין. באתר הבא, ויזת תייר מאתר השגרירות, מפורט בדיוק מה צריך להביא. אם למישהו יש איזשהו מקרה ספציפי שבו הוא צריך להסביר משהו חריג אז זה יכול להיות אבל זה לא סטנדרטי. אם את מביאה הצהרה של ידועות בציבור אז זה אישור מעורך דין.

תראי, הרוב מקבלים ויזה. ואם יש לך בני משפחה שמזימינים אותך להיות אצלם אז כנראה שבאמת את צריכה פחות כסף. בבקשה שלך לויזה יש לך אפשרות לכתוב מה התכניות שלך ולמה את נוסעת ודברים כאלה. זה המקום להסביר. אם הבקשה שלך תיראה טובה באופן כללי את תקבלי ויזה.

• yamitatzmon

כמה שאלות לגבי אוסטרליה

תודה רבה לך, עזרת לי מאוד

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון