צלילות בגרייט ברייר
-
אני מתחיל לעלות את החוף המזרחי ואגיע לקיירנס וצפונה. יש לי רשיון צלילה, כוכב שני וכו׳. אני רוצה לצלול בגרייט באייר ריף בדרך הכי ממצה לצוללן מוסמך. מה הדרכים הכי זולות וטובות למצוא את המועדונים שמוציאים חבילות צלילה ומה המחיר פחות או יותר ליום עד 3 ימים צלילה(שוב בהתחשב שזה צוללן מוסמך ולא מישהו שאף פעם לא צלל). האם המקום הכי הגיוני להתחיל ממנו זה קיירנס? יש אולי מקומות פחות מתויירים עם אותם מחזות?
תודה
-
צלילות בגרייט בריירדווקא קיירנס לא נחשבת מקום טוב כל כך לצלול בו כי השונית שם במצב לא משהו בגלל ריבוי התיירים (די כמו באילת). המקומות היותר מיוחדים נמצאים בעיקר בצד החיצוני של השונית, איפה שאין הרבה תיירים, אבל יותר יקר להגיע לשם. אם לא בא לך להגיע עד לדם, אני הייתי בודקת לגבי צלילות בספינה הטבועה יונגלה, באזור טאונסוויל. לא מאוד רחוק, יש כל מיני טיולים לשם, ונראה לי יותר שווה מ״סתם״ להפליג באזור קיירנס.
במחירים אני לא מתמצאת, סורי.
-
צלילות בגרייט בריירבאזור של 1770 ו-Agnes Waters יש אתרי צלילה שאמורים להיות יפים מאוד.
גם האזור של ה-Whitsundays יפה.
אכן בקיינס המצב לא מזהיר עקב ריבוי התיירים, אבל גם שם קיימים אתרי צלילה מרוחקים יותר ושמורים יותר.
-
צלילות בגרייט בריירצללית לפני שנתיים בקיירנס, באמת לא מיוחד כמו שמדמיינים...
בשביל לGBR שאתה מדמיין, צריך להשקיע טיפה יותר.
ממה שאני זוכר, יום צלילה (3 צלילות ביום) מסירה גדולה ותיירותים (עם אחורות ושטויות) עולה סביב ה350$ (אם אני זוכר נכון).
בהצלחה!