מקום מפגש לישראלים ומז''א
-
שלום רציתי לשאול שתי שאלות מרכזיות: 1. איפה כדאי להתחיל את הטיול באוסטרליה או ניו0זילנד מבחינת מקום טוב יותר להכיר ישראלים לטייל איתם (או אחרים) ממש בתקופה זו? 2. איפה כדאי להתחיל את הטיול מבחינת מזג אויר? האם בניו-זילנד כי שם החורץ עדיין לא קשה -
מקום מפגש לישראלים ומז``א:Reaustralia, defently not n.z the weather isnt good in n.z sydney or melbourne -
מקום מפגש לישראלים ומז``א:Refor how long r u planning to atay in australia??? if only a few month (the season in new zealand starts in november if i`m not wrong) i`m adviceing u to come to new zealand first and try to get the best from new zealand... i`m in new zealand now and its -
מקום מפגש לישראלים ומז``א:Reקודם כל אני לא מבין מה הדחף לפגוש עוד ישראלים בחו''ל ולטייל איתם אבל לא משנה. אני מאמין שרובם של התיירים ולא רק ישראלים נמצאים באי הצפוני של ניו זילנד בגלל מזג האויר הקר בדרומי ככה שאוקלנד יהיה מקום יציאה מרכזי ובאוסטרליה אני מאמין שבאיזור קרנס בצפון מזר -
מקום מפגש לישראלים ומז``א:Reהתשובה לשאלתך תלוייה במועד הגעתך לפסיפיק. ניו זילנד קרה עד נובמבר. באוסטרליה תוכלי למצוא המון מקומות לטייל עד נובמבר. אם את מתכוונת לצאת מכאן רק בנובמבר, הייתי מציעה לך קודם לטייל באוסטרליה כחודשיים שלושה ואחר כך להגיע לנ''ז לתקופה של עוד חודשיים. טיול -
שאלות נוספות לגבי אוסטרליהקודם כל תודה לכל המגיבים. אני מגיע עכשיו כך שמידע על מזג האויר עכשיו בנ''ז עזר קצת. האם מזג האויר קובע הכל, וכולם נמצאים רק בצפון שתי המדינות. כלומר כדאי להתחיל בקאיירנס ולרדת (השאלה אם יהיה שם חם יותר עוד חודש-חודש וחצי) או באוקלנד ולרדת. אני כן