ויזה לאוסטרליה
-
שלום! כמה עולה ויזה לאוסטרליה? וכמה זמן בערך לוקח להוציא אותה? (נהיה אופטימים שבקשה אחת תספיק כדי לקבל....
)
-
ויזה לאוסטרליה:Reכ 200 ש''ח, דרך סוכן נסיעות בין 200 ל 250 ש''ח, שימו לב שמחיר הויזה הבסיסי הוא 200 והיתר הוא עמלת סוכן, כך שאת עמלה זו ניתן לקצץ בדרך זו או אחרת. זמן הוצאה דרך סוכן בין יומיים לשבעה ימי עבודה, במידה ולא אמרתי את זה בעבר ...94 אחוז ומעלה מקבלים את הויזה -
ויזה לאוסטרליה:Reאני קיבלתי היום (א`) את הויזה שלי (יש!!) אחרי בדיוק שבוע. הויזה עצמה עולה 200 ש``ח אבל יש עמלה לסוכן כמובן... באיסתא זה עולה סה``כ 280 ש``ח. נסיעה נפלאה!! -
ויזה לאוסטרליה:Reשלום לך ענבל. לפני שבוע הגשתי את הבקשה לויזה וקיבלתי אותה כעבור יומיים. תסירי חששות מליבך, אין שום בעיה לקלבל ויזה. -
תיקון להללמזל טוב על קבלת הויזה, אבל אין זה נכון שאין בעיות לקבל אותה - יש ויש, לי היו בעיות ואין לי שום רקע בעייתי או משהו כזה... מאוד החמירו את הכללים ולכן צריך לענות על הטפסים בתשומת לב ולקחת בחשבון שאולי תצטרכו להגיש עוד בקשה, כמו שקרה לי. בכל אופן, אוסטרליה שו -
ויזה לאוסטרליה:Reאין בעיה לקבל ויזה במידה והסוכן שלך לא אידיוט. אני פשוט הגשתי טפסים דרך סוכן אידיוט (איסתא באוניברסיטת ת''א ) שלא שלח את הטפסים הנילווים לאחר שהשגרירות ביקשה אותם, ולכן נושא קבלת הויזה עולה לי ביוקר, ונימשך על פני 3 שבועות כבר, והיד עוד נטויה... אסור ל -
ויזה לאוסטרליה:Reעמית...אי אפשר לעשות ויזה ישירות דרך השגרירות? -
ויזה לאוסטרליה:Reכיום הם מבקשים לא להגיע ישירות אליהם אלא לעשות את זה ישירות בדואר עצמאית או דרך סוכן מטעמים בטחוניים.