האם צריך ויזה לניו זילנד?(:
-
בעלת דרכון ישראלי כמה זמן שהיה מקבלים בכניסה? מה הם החודשים שבהן יש מינימום 24 מעלות ומקסימום 31 מעלות?? האם רק באי הצפוני וצפונו של האי הדרומי?? אני מחפשת בעיקר חופים... תודה דרך אגב האם יש ריכוז ספציפי לחוות כבשים??היכן? אם ברצוני להתנדב תמורת לינ -
האם צריך ויזה לניו זילנד?(::Reהיי לגבי לינה ואוכל תמורת עבודה, קוראים לזה wwoof, ניתן להירשם לזה באכסניית acb באוקלנד. קחי בחשבון שזה מצריך הרבה טלפונים ולא תמיד מובטחת עבודה. אנחנו ניסינו, התקשרנו לעשרות מקומות וכולם היו מלאים (סוף 2003). בהצלחה -
האם צריך ויזה לניו זילנד?(::Re -
חוות כבשים בניו זילנד?(::Reהיי תודה אבל אני לא רוצה חווה אורגנית אני רוצה לבקר בחוות כבשים ואם אפשר להתנדב שם... האם מישהו יוכל להגיד לי היכן המקום שהכי חם מבכינת מזג אויר במרבית השנה?? וכמה קר שם בחורף?? אני חוויתי את החורף בניו יורק אם אפשר להשוות ??? תודה -
חוות כבשים בניו זילנד?(::Reקחי בחשבון שקיץ שם הוא כמו סתיו אצלנו,קריר ולפעמים אפילו קר. בטיול שלי, הכי הרבה שמש שהיה לנו היה בנלסון, ועדיין אי אפשר היה להכנס לים, אם את בקטע של טיול חופים בכוונה שלשרוץ בחוף כל היום, אני יכולה להציע לך מקומות אחרים לטייל בהם... -
Beaches please recommendYes, I am looking for nice Sunsets and warm weather for Beaches, i also would like to experiance a nice farm with ships.... Thank u!! -
אוסטרליה, תאילנד , יוון...ניו זילנד היא לא המקום האידיאלי להיות כל היום בים, מהסיבה הפשוטה שהמים פשוט קפואים!! יש בה מיליון דברים לראות ולעשות אבל אני חוששת שרביצה על החופים היא לא אחת מהאוצפיות.