העברת ויזה מדרכון ישן לחדש?
-
יש לי ויזה בדרכון ואני רוצה לחדש אותו (את הדרכון) ויש לי רק שבוע לעשות זאת, מספיק רק להגיע למשרד הפנים והם מעבירים איכשהו את הויזה או שצריך גם שהדרכון יגיע לשגרירות להעברת הויזה לדרכון החדש? לציין אני ממש קצר בזמן אז איך אני עושה זאת הכי מהר שאפשר? תודה מ -
העברת ויזה מדרכון ישן לחדש?:Reמצרפים ומהדקים את הדרכון הישרן לדרכון החדש (מציינים לפקידה במשרד הפנים שאתה חייבלשמור את הדרכון הישן והיא פשוט גוזרת לו את הפינה כדי להדגיש שמדובר בדרכון לא בתוקף, וזהו, לגבי הדרכון החדש, לוקח להנפיק מספר ימים ואתה מקבל אותו בדואר רשום, אולי אם תתחנן ממש -
העברת ויזה מדרכון ישן לחדש?:Reעמית אבקש עם תוכל לקרוא את ההודעה הקודמת שלי בקשר להתאמת חתימות בטרוולס צ''ק לחתימה שבדרכון. ההודעה בכותרת ''מבקש עצה דחוף...'' תחת שם ''המרושש'' בשעה 14:17 ולראות עם תוכל לתת לי תשובה ומה אתה מציע לעשות בתודה מראש,תשובתך חשובה לי מאוד. -
לא רואה שיש לך הרבה ברירותאו לעקם את הידיים של הפקידת בנק כדי שתנפיק לך את הטרבלר מחדש ללא עמלה או לשלם על הטעות ולהוציא דרכון חדש, רק תזכור שבמידה והוצאת ויזה לאוסטרליה לקחת את הדרכון הישן אתך כדי שיראו שאכן יש לך ויזה. מעבר לכך אם כבר שים לב שבכרטיס האשראי שלך יש גם דוגמת חתי -
לא רואה שיש לך הרבה ברירות:Reא: תודה על ההתיחסות ב: נראה לי שאני יילך מחר למשרד הפנים יוציא דרכון חדש ואיתו יילך לשגרירות אוסטרליה ויבקש שיעבירו לי את הויזה לדרכון החדש כי לא נשמע לי הגיוני להסתובב באוסטרליה עם שני דרכונים שצריך לשמור עליהם וגם בטח יעשו לי בעיות בכניסה עם אני יגיע לא -
לדעתי לא יקבלו אותךללא תיאום מראש אין קבלת קהל, ותמיד ניתן לשים את 2 הדרכונים ביחד באותה עטיפה ולפתור את העניין.