איך הזמן עובר מהר כשנהנים..
-
פתאום נזכרתי שבדיוק היום לפני שנה, אחרי תקופה ארוכה וממושכת של צפייה, התרגשות ושינון של כל מה שקראתי כאן בפורום יצאתי סופסוף לדרך הארוכה שהנחיתה אותי אי שם בניו זילנד ואוסטרליה להרפתקאה הכי מדהימה שהיתה לי אי פעם (עד עכשיו לפחות). למרות הטיול הארוך מאד וה -
מעולה...מה זה המסע הזה? את השלט הבאתם איתכם או שהוא באמת היה שם? -
ואם כבר מדבריםאז עוד כמה שבועות זה שנתיים!!! מהיום שבו עליתי למטוס לסידני... בההההההההההה -
ואוו! איזה כיף זה נראה!פרט קצת על המסע... מאורגן? עצמאי? (כנראה שלא לא עצמאי לפי כמות הרוכבים...) -
מעולה...:Reזה היה מסע אופנים של מועדון ויקטוריה האוסטרלי. המסע היה מטקאפו עד לגרימאות או משהו כזה...800 קילומטר ב-11 יום אני חושב, וכמה אלפי רוכבים שישנו כל לילה בחניון אחר שהוקם לצורך העניין. השלט - היה שם, התמונה אינה מבוימת. הכוונה היתה להרחיק תרמילאים ועוברי או -
ואוו! איזה כיף זה נראה!:Reקודם כל - וידוי : אני לא השתתפתי במסע אופניים. המסע שלי בניו זילדנ היה שונה לגמרי. עד כמה שאני יודע - מועדון ויקטוריה הוא אוסטרלי, אבל חברים בו אנשים מכל העולם. כל שנה הם מדווששים במקום אחר, שנה שעברה כאמור זה היה בחוף המערבי של נ.ז.. כולל האט פאס, מקרורה -
מההה ? מכות !מה לא להציף את הפורום - עכשיו ומהר !!! פרסם !!! בבקשה ? -
מההה ? מכות !:Reטוב, טוב אדוני המנהל - הנה עוד כמה תמונות, למרות שהן לא משהו. (אז עכשיו אני לא אקבל מכות?) -
ככה עושים משלוחה של אופניים -
מקלחות (צילומי חוץ בלבד...) -
ולסיום: התיק שלי וחבר מזדמן -
חבר אה ?ה''חבר'' הזה עשה לי קולות של חתול מחוץ לאוהל בהר קוק ואחר כך עוד ניקר לנו את האוהל ואיזה בקבוק מקרי שנתנו לו כדי שיתעלל בו קצת... תגיד תודה שכל התיק שלך לא מלא חורים...השד הקטן הזה יודע לעשות נזקים עוד תמונות ! -
כן..... נוסטלגיהעוד חודש וחצי יעברו שמונה שנים קצרות מאז שעליתי למטוס של אל על - לטיול מסביב לעולם (שנגמר אחרי שנתיים וחצי בניו זילנד בלי שמיציתי לא את ניז` ולא את אוס`). -
חבר אה ?:Reחורים? ספר לי על זה... 3 זה לא מספיק? והוא גם פתח את הרוכסן של התיק והתחיל לשלוף את הארנק. -
''פותח תיק'' -
החוצפן בכבודו ובעצמו