מומחי לונדון נקראים לעזרה
-
לגבי הלונדון ווקסלא לדאוג מהמבטא. א - גם אם לא מבינים כל מילה, בעיניי עדיין שווה. ב - הם מדריכים תיירים, מכל העולם, חלקם מבינים אנגלית כנראה פחות טוב מכם. ג - ואם יצא מדריך עם מבטא סקוטי
, עדיין בעיניי הרבה פעמים יהיה יותר מעניין לסייר ולהבין שליש ממה שהוא אמר מאשר בכלל לא לשמוע אותו.אבל ברור שזה אישי לגמרי, לפי הסבלנות שלכם...
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהשלום לכולם, קודם כל תודה רבה על ההירתמות והעזרה שלכם!!
דבר שני- אני האבא שנשאר בבית לראות מונדיאל ועוזר בתכנון המסלול לפי הבקשות של הנוסעים, כיוון שלונדון מוכרת לי קצת יותר.
רוצה להוסיף הערה כללית: הטיול הוא לא טיול של לרוץ ממקום למקום ולנסות להספיק כמה שאפשר, אלא לעשות דברים בנינוחות ותוך כדי שיטוט, אחרי הכל בטירונות יש מספיק ריצות...יש מספר ימים שמתכונן בהם שופינג באוקספורד באחרה"צ, למשל יום 2, ולא ציינתי את זה בתוכנית. דברים נראים אחרת כשזה התכנון...
ג'מוס - האנגלים כבר אכן עם רגל אחת במטוס חזרה מברזיל... אבל עדיין צפייה במשחק של המונדיאל בפאב אנגלי יכולה להיות חוויה, ואני מאמין שהיא תקרה בסופו של דבר.
הארי פוטר לא רלוונטי בשבילנו...
רבקה - תודה רבה על הקישורים. את הסיפור של ליאור יצא לי לקרוא בימים האחרונים ולקחת ממנו רעיונות. אשמח לשמוע עוד פרטים על הסיור שהזכרת. והבלוג שלך יפהפה!
אלונה - מכיר את לונדון שלך. עשית אותה הכי טוב שאפשר. תודה על ההערות. לגבי מלך האריות- קראתי בטיפים שמדובר שהצגה שמומלצת לכל גיל וגם הטריילר נראה נורא מושקע. מה לגבי העלילה במחזות שהזכרת? מלך האריות הוא סרט קלאסי שכל אחד מכיר ולכן קל להתחבר. מתבגרים כידוע משתעמיים מהר ולכן אני מפחד שפאנטום או עלובי החיים ישעממו ויעיקו כי הם יותר כבדים מבחינת תוכן. מה דעתך?
מאדאם טיסו באמת מיותר? לפי דעתי זה מוזיאון חובה בלונדון, אחד שאם לא היית בו פעם אחת לא ראית חלק מלונדון... לא ביקרנו גם במוזיאון דומה לזה באף טיול שלנו.אוסי - לגבי שוק בורו: את לא חושבת שיותר מידי שווקים ישעממו? קראתי על בורו דברים טובים, גם עכשיו אצל לונדון של ליאור. אבל אחרי קמדן, פורטבלו ולפני הצ'יינה טאון, האם לא יראה אותו דבר? לקחתי את המלצתך על הטיילת ובעניין המוזיאונים, נלך על מוזיאון התחבורה. נראה מעניין. את פינת הנואמים אוריד מהתוכנית. אבדוק לגבי סיור הפאבים ולגבי פורטבלו.
אורנה- לקחתי את ההערה על מוזיאון התחבורה, אוסיף אותו. סיור פאבים ובורו - התייחסתי. שוב לגבי השוק בגריניץ: האם זה לא יותר מידי שווקים? זה לא חוזר על עצמו?..
שוב המון תודה, אשפצר ואעלה בבקרוב להמשך התייחסות שלכם!
שבת שלום ואשמח לשמוע מענה על שאלותי פה בתגובה
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהפאב אנגלי זו אכן חוויה גם בלי מונדיאל... בלי קשר שווה לאכול בפאב מדי פעם ולשתות real ale !
מאד אוהבת את רעיון הנינוחות. יש מספיק זמן ולא צריך לרוץ בשביל "לסמן וי"... מזכיר לי ששכחתי להמליץ על ההית' בהמסטד. שווה לנסות ולשלב טיול נינוח ופיקניק שם לפני סיור הפאבים. הנה קישור שיכול לעזור:
אגב, שופינג זה לא רק אוקספורד... מצרפת המלצות מהטיים אאוט:
לגבי השוק בגריניץ' - בזמנו אהבתי אותו יותר מאשר את קמדן. בעצם אהבתי אותו נקודה. אכן הייתי מורידה את קמדן או את פורטובלו ומשאירה אותו. בכל מקרה, הוא לא כזה גדול כך שלא מדובר בנתח גדול מיום כלשהו.
אורנה
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהלא מחזיק מעצמי מומחה אבל אנסה לעזור קצת
הסיור של לונדון וולקס בנוטינגהיל ופורטבלו מתקיים לדעתי רק בשבת.ענין מאוד אישי ההמלצה באם כן או לא.אני עם מתבגרת שלי לא הייתי לוקח אותו ולא בגלל טיב האנגלית.יש המון המון הסברים שלא בטוח שיענינו אותה למרות שעלי לציין שאין סיכוי שהייתי מגיע לחלק מהמקומות בלעדיו.לטעמי באם באים ביום שבת בהרכב שלכם אזי סיבוב בשוק וברחובות ראשים של השכונה עם בן 18 עדיף על הסיור.בהרכב שונה ללא ילדים בהחלט מומלץ
מאדאם טוסו-אשתי הייתה עם הבת בטיול בת מצווה והן נהנו מאוד.השנה היינו במאדאם טוסו בניו יורק ושני הילדים מאוד מאוד נהנו (וגם אנחנו) .
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהקודם כל אני מוכרחה להגיד שזה רעיון מבריק איך לראות מונדיאל בשקט. מגיע לך שאפו על היצירתיות

קח בחשבון שככל שהאשכול יתארך, הבלבול שלך ילך ויגדל. כי אני הייתי מוותרת על גריניץ' כולה כולל קו האפס לטובת יום נוסף בקמדן. והנה אורנה לחלוטין לא מסכימה איתי. ככה שיהיו פה עוד הרבה דעות נחרצות וסותרות. אבל זה חלק מהכיף.
כך גם לעניין מאדאם טיסו שבעיניי מיותר לגמרי. פעם הבאה במקום בובות השעווה אלך לבקר את הולמס והדוקטור שלו בבייקר סטריט הסמוך. אבל אתה הרי ממילא תכניס את מאדאם טיסו לתוכנית. כל מי שמגיע ללונדון בפעם הראשונה מכניס אותה לתוכנית.
לגופו של סימבה - בכל זאת הילד בן 18. אני מורידה את עלובי החיים ואפילו את פאנטום שאולי קצת יותר מתאים לבנות. LET IT BE וקווין גם יורדים מהרשימה אם הילד לא מכיר את השירים. אבל מה עם שרק ופיונה?
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהאלונה, תיקון קטן, לא הייתי במאדאם טוסו ולא מתכוונת להיות גם הפעם

לגבי גריניץ', יכול להיות שנפלתם על יום מבאס מבחינת המצברוח, זה עלול לקרות בכל טיול, לא נראה לי שיש מצב שלא היית אוהבת את השוק שם...
אורנה
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהביקור באחד מאצטדיוני הכדור רגל יכול לעניין את הנער?
הטור דה פרנס בלונדון
פסטיבל מוסיקה חינם ב South Bank
-
מומחי לונדון נקראים לעזרהאמנות רחוב)וסתם שוטטות ב) שורדיץ' ובריק ליין .חובה.יום א. גם בפעם הראשונה וגם בפעם העשירית.חד משמעית. סיור מאורגן? ממליץ.חסרונות - קצת עלויות והעובדה שאפשר לראות גם בלעדיו. יתרונות - דברים שאין סיכוי שתבחין בהם.ראה שוב את הסקירה של ליאור וחפש את הסיכומים שלי.
-
לונדון איי כבר לא ב 1+1?הרגע ישבתי עם אמא שלי לתכנון המסלול, לוקחת את הנכדה לטיול בת מצווה.
חיפשנו באתר של ה 1+1, הדפסנו קופונים למאדם טוסו, לונדון טאוור, גן החיות, אקוואריום. אבל לא מצאנו ללונדון איי. האם ירד?
מישהו יודע?
-
לונדון איי כבר לא ב 1+1?אם כתוב באתר This attraction is currently not available with 2FOR1 אז כן

מקריאה ברשת כנראה שכל שנה ההטבה תקפה רק בחודשי החורף ומורידים אותה בקיץ.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות