ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מכתב ממעסיק לויזה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    5
    2485
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nomanymore
      nomanymore נערך לאחרונה על ידי

היי,

רציתי לדעת אם למישהו יש פורמט או דוגמא למכתב ממעסיק שצריך לצרף לבקשה של הויזה לאוסטרליה?

אני בעיקרון נוסעת ל 5-6 חודשים לכן אני מתכוונת לעזוב את עבודתי כשאסע, ואני לא בטוחה שכשאחזור, אחזור לאותה העבודה.

אז איך זה אמור להיראות? אני טסה רק עוד כמה חודשים אז מן הסתם עוד לא דיברתי עם המעסיק, אבל אני מתכוונת להגיש את הבקשה בקרוב.

האם אמור להיות רשום שם משהו בנוסח "הנ"ל עבד אצלי מתאריך _____ בתפקיד _____ ומתכוונת להפסיק את עבודתה בעוד X חודשים בתאריך ______."

יש דרך יותר טובה לרשום את זה? (והבנתי שזה אמור להיות באנגלית...)

אם למישהו יש טופס מוכן מאוד אשמח לעזרה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • saharby
        saharby נערך לאחרונה על ידי

מכתב ממעסיק לויזה

עדיף שירשמו שאת יוצאת לחופשה וחוזרת בסופה לעבודה, גם אם זה לא בהכרח נכון. 

אם זו חברה גדולה סביר להניח שיש לה איזה פורמט מוכן לדברים כאלה (יותר נפוץ לויזות לארה"ב). וכן, זה צריך להיות באנגלית.

• nomanymore

מכתב ממעסיק לויזה

עדיף כן. אבל אני לא בטוחה שהם יסכימו לרשום את זה. גם הבנתי שהשגרירות לפעמים מתקשרת למעסיק ומאמתת את הדבר. אני לא חושבת שהמעסיק ירצה לסבך את עצמו בשקר מול גוף כזה... נגיד והם לא יסכימו לרשום שאני חוזרת לעבודה, יש לי סיכוי לקבל את הויזה בכלל?

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

מכתב ממעסיק לויזה

זה בסדר, אפשר לקבל ויזה גם אם את מתפטרת מהעבודה בשביל הטיול. לרוב הצעירים שטסים בגיל 21 לכמה חודשי טיול לא שומרים את המשרה והרבה מהם מקבלים ויזה לאוסטרליה. זה סביר שבגיל הזה עובדים בעבודות זמניות, זה סביר שמתחילים ללמוד, הכל בסדר. לכולם ברור שאם עבדת כברמנית שנה ואת טסה לחצי שנה טיול אז לא באמת ישמרו לך את העבודה. לא בגלל זה את לא תקבלי ויזה. 

• nomanymore

מכתב ממעסיק לויזה

תודה רבה Smile מה בקשר לפורמט של המכתב, האם מה שרשמתי פחות או יותר בסדר?

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון