אפריקה ניו זילנד
-
אנחנו רוצים לטוס לחצי שנה שנה
המטרה שיהיה כמה שפחות מסוכן זה 1
דבר שני יהיה נחמד אם נחסוך קצת כסף ..
דבר נוסף והחשוב מכול זה בילוי שזה ים מסיבות בחורות אלכהול ...
אבל יהיה נחמד אם נחסוך כמה שקלים .
אין בעיה לגור בניו זילנד נכון ? מבחינת ויזיה וכול זה ..?
אם יש לכם המלצה על עיר בעולםש היא יותר טובה מכולם אני מוכן לקבל !
תודה רבה

-
זול, ביקיני, מסיבות ושמש בחוף הים? שכח מניו זילנד -
אפריקה ניו זילנד = תמהיל מוזררוצים לחסוך כסף בטיול??? מסיבות??? ים??? בחורות??? ואלכוהול???? (אגב, זה תמהיל מסוכן ל6 חדשים ללא הפסקה)
הנה כמה עצות:
אלכוהול: (רוצים הרבה ובחינם?) אפשר לנסות בכל בר. יש להגיע עם מגש, ברגע שמישהו סיים את הבקבוק שלו, לאסוף אותו (כאילו שאתם אוספים להשליך) ואת הטיפות האחרונות לטפטף לספל קטן שיהיה קשור לכם בחבל לצוואר. תתפלאו כמה אלכוהול חינם אתם יכולים לאסוף (ולשתות) בדרך זו.
קונדומים: (אמרתם בילויים, בחורות ומסיבות? וזה מסוכן בגלל האידס בעולם) לא לקנות חדשים עד שהמשומשים יקרעו!! להשתמש שימוש חוזר כל הזמן. לשטוף, למרוח בשמן זית ולגלגל מחדש.
ים: תתפלאו, יש מקומות בעולם שבהם, כניסה לים היא עדיין בחינם! (לא כמו בכנרת למשל). חפשו ים ללא כרישים!
בחורות: בכדי 'לתפוס בנות' רצויי שתהיו יפים ומושכים. רצויי שלפני שתצאו לדרך, תעברו כמה ניתוחים קוסמטיים! שפרו את מראה האף, עובי השפתיים, קשת הגבות, עובי המתניים והורדת שער מהחזה. רצויי גם ליישר את השיניים.
מסיבות: מסיבות עולות בדרך כלל לא מעט כסף! את בעיית האלכוהול כבר פתרתי לכם וגם (אני מקווה) את בעיית הבנות, עכשיו נשאר נושא רשות הכניסה. אני מציע לכם לעבוד לפחות שנה אחת בבית דפוס וללמוד היטב היטב את נושא ההדפסה. זה יאפשר לכם בעתיד להדפיס לעצמכם את כרטיסי הכניסה למסיבות בקלות יחסית מבלי להזדקק 'לטובות' של מוכרי הכרטיסים.
נסיעות (למסיבות לים ולבחורות) מכוון שאתם רוצים לחסוך, כדאי להגיע ברגל ולא להשתמש בתחבורה ציבורית (זה יקר!) כדאי לכם לשפר! כיצד? רצי מרתון עושים ארבעים ק"מ בשעתיים וחצי. תתרכזו במרחקים של עד 20 ק"מ (חצי מרתון) זה יפתור לכם כמה בעיות: כספיות, (חסכון עצום) כשר גופני, רושם על נשים, חסכון בבגדים (תמיד אותן נעלי ריצה, גופיה ומכנס קצר). גם לא תצטרכו להביא הרבה פרטי כביסה ל'מכבסות המטבע'.
אני מקווה שעזרתי לכם מעט
-
הוקיטיקהנראה לי תפור עליכם!
-
הוקיטיקה -
הוקיטיקההוקטיקה
תודה על התשובה.
אבל מה עדיף ניו זילנד או דרום אפריקה?
ואיך אפשר למצוא ואיך אפשר למצוא חברה אמינה שנעבוד אצלה ? כי יש לא מעט רמאים ..
תודה רבה !
-
אתם בפורום הלא נכוןמדובר בעיירונת, שהיא אומנם על חוף, אבל טון גשם.
ניו זילנד היא מקום יקר רצח, ונטול חיי לילה ומסיבות וערים מעניינות, ובטח לא טולרנטי לעובדים בלתי חוקיים. זו מדינה למי שרוצה טרקים וטבע, טבע, טבע. אתם בפורום הלא נכון. -
אתם בפורום הלא נכוןטבע זה גם אחד הדברים החשובים אם לא ה ...
אבל זה הכול ביחד !
אז אה אומר שעדיף דרום אפריקה ?
איך אפשר למצוא חברה אמינה שאפשר לעבוד בה? כי יש כולכך הרבה ולך תדע מה אמין ומה לא ..
תודה רבה
-
הוקיטיקהASIS
לא התכוונתי שתגחך (לדעת עברית נכונה זה לא בושה בגילך ובמעמדך) התכוונתי 'להוריד' אותך מנושא עבודה לא חוקית בניו-זילנד !!! אתה לא רואה חדשות? לא קורא עיתונים? לא ראית מה הולך שם עם עובדי העגלות?
-
הוקיטיקהתפנה לבורא עולם שבגללו הכתיבה שלי לא להיט ולא אליי ...
אז ניו זילנד פסול
כנרא סגרנו על דרום אפריקה.
השאלה איך מוצאים חברה אמינה לעבוד אצלה ?
כי יש כולכך הרבה ולך תדע מי אמין ומי לא...
-
עבודה - לא בפורום הזהפורום למטייל לא עוסק בנושאי עבודהבחו״ל, חוקית או לא חוקית. בוודאי שלא תוכל לנצל את הפלטפורמה של הפורום הזה כדי לעבור על החוק.
עבודה לא חוקית היא רעה חולה ובעשותך את זה אתה הורס לכולנו. כולנו נתקשה לקבל ויזות ואישורי כניסה למדינות ככל שהמקרים האלה מתרבים. זה קורה בארה״ב, קורה באוסטרליה, מתחיל גם לקרות בניו זילנד. שלא לדבר על החרא של המוניטין שיוצא לנו במדינות האלה בעקבות זה. מפנה אותך להודעה של ״ליאת בניו זילנד״ מאתמול. כדאי להכנס לפוסט המלא שלה, ולקרוא שם איך כל נושא הישראלים שעובדים בעגלות נתפס על ידי הניו זילנדים. רמז, לא טוב, ויש השלכות רחבות בהרבה ממה שנראה לך.
מבקשת שלא להמשיך להגיב לשרשור הזה.
-
עבודה - לא בפורום הזהשקד..
נגיד לך מה בעיה ? שבאמת שאני לא יודע מה חוקי ומה לא .. קשה מאוד לדעת
אני כולה רוצה בילוי של חצי שנה ככה לנקות תראש מאיפה שאני גר פשוט להתרחק !
יש מדינות שהם מתאימות לצעירים שהם כן חוקיות ?
דרום אפריקה חוקית ? ראיתי למשל באיזה אתר שהוא רשם שדרום אפריקה חוקית רק אם החברה שנעבוד בה יש לה נסיון של חצי שנה או משהו כזה...
באמת שלא בקשתי שתמליצו לי ללכת אל משהו לא חוקי ..
אני רוצה ללכת למשהו כן חוקי .
-
עבודה - לא בפורום הזהקודם כל זה לא משנה את העובדה שהפורום הזה הוא פורום לטיולים ולא לעבודה, בין אם היא חוקית ובין אם היא לא. אני לא מכירה את חוקי ההגירה של דרום אפריקה. ברוב המדינות אתה לא יכול לעבוד באופן חוקי עם ויזת תייר. בוא נודה באמת, אף מדינה מערבית לא מאפשרת לסתם זרים לבוא לעבוד אצלה כאילו כלום. יש הסכמים בין מדינות שכן מאפשרים דברים כאלה כמו הסדרים של working holiday visa או אפילו תנועה בתוך האיחוד האירופי, לאזרחי האיחוד. לרוב זה כרוך בהסכם ספציפי. יכול להיות שמדינה מסוימת מאפשרת לחברות להביא עובדים בנסיבות מסוימות, ברוב המקרים דרושה איזושהי הוכחה שאין להם עובדים מתאימים במדינה הזו, ולכן הם צריכים להביא זרים. יכול להיות שבדרום אפריקה יש איזשהו חוק כזה, אני לא מכירה. בד״כ למדינות מערביות אין אינטרס סתם להביא עובדים ממדינות אחרות והן לא מאפשרות את זה. אותו דבר כמו בישראל. בשביל להיות עובד זר חוקי כאן אתה צריך לרוב מעסיק ספציפי שלא מצא עובדים ישראלים מתאימים. וגם אז, אתה עובד זר, על כל המשתמע מכך.
ברוב המקרים, עבודה בחו״ל של צעירים בעלי דרכון ישראלי בלבד היא עבודה לא חוקית.
אין בעיה לנסוע ולהתרחק קצת, כולנו פה כי רצינו או כי אנחנו רוצים לנסוע ולטייל במקום אחר. זה רק לא אומר שצריך לעבוד שם, בטח שלא באופן לא חוקי.
-
עבודה - לא בפורום הזהכן אבל אני רוצה לטייל תוקופה אורכה של חצי שנה לפחות .
מאיפה אני יביא תכספים האלו לתקופה אזו ... אני גם רוצה ללמוד אחרי זה ץ.!
-
מה שנקרא - החיים הם כלבהאתה יכול לנסוע למדינות זולות יותר ואז תוכל לטייל יותר זמן. בכל מקרה, בניו זילנד אתה מקבל אישור שהיה לשלושה חודשים. בשביל להשאר יותר זמן אתה צריך להוכיח יכולת מימון. לפני כמה חודשים התחילו דיווחים על צעירים שסורבו כניסה כי חשדו שהם באו לעבוד וכנראה שהם לא יכלו להראות הוכחות ליכולת מימון. יש אפשרות להוציא אישור עבודה זמני, בעיקר בחקלאות. אפשר להוציא את האישור כשכבר תהיה שם. זה נקרא seasonal work permit. חפש בגוגל, כאמור, זה פורום טיולים ולא פורום עבודה. אם אתה מעוניין לחסוך כסף בעבודה בחקלאות, אני בטוחה שתוכל למצוא באחד המושבים בערבה בארץ. וגם בצפון זו כבר אוטוטו העונה של הקטיף וייתכן שעדיין מחפשים עובדים. ייתן לך עבודה ל-3-4 חודשים ותחסוך לא רע.
-
מה שנקרא - החיים הם כלבהמה אני יעשה בחלקאות אני רוצה עבודה עם ציבור..
כמו מכירות
-
מה שנקרא - החיים הם כלבהתקשיב, ברוב המוחלט של המקרים זו עבודה לא חוקית. בניו זילנד יש לך שתי דרכים לעבוד באופן חוקי. או עם ויזת חופשת עבודה או עם אישור עבודה זמני שניתן לחקלאות. בכל שנה באזור נובמבר מחולקות 200 ויזות של חופשת עבודה והן נגמרות בתוך שעות. כל דרך אחרת היא לא חוקית. זה אומר לעבוד לא חוקית, בדיוק כמו תאילנדי שנגמרה לו הויזה בארץ.
סבבה שאתה רוצה לטייל בחו״ל הרבה זמן וגם לחסוך ללימודים (בדיוק כמו נפאלי שמטפל בזקנים כדי לשלוח כסף למשפחה, גם הוא רק רוצה לחסוך), עדיין, לדברים האלה יש השלכות.
ההשלכות יכולות להיות אישיות אליך אבל גם רחבות בהרבה. באופן אישי, אם תיתפס אתה תישלח למעצר, שם תמתין עד שיגרשו אותך מהמדינה. עזוב שמעצר זה לא כיף. אם יש לך בדרכון חותמת של גירוש, רוב הסיכויים שבחיים לא תקבל ויזה לארה״ב, למשל. גם אם בעוד 10 שנים תרצה לגייס משקיעים לסטארט אפ או להציג עבודה שלך בכנס מקצועי: גירשו אותך על עבודה לא חוקית - אין כנס. גם באירופה יכולים לסרב להכניס אותך, בקנדה, באוסטרליה, בכל מקום. תגיע לחופשה רומנטית בפריז ולא יתנו לך להכנס. לא יתנו לך להכנס לאנגליה לראות כדורגל. גירוש ממדינה זה חותמת שחורה לתמיד.
במובנים יותר רחבים, אני לא יודעת עד כמה יצא לך לשמוע על מה שהסעיר את ניו זילנד בשבוע שעבר ו-על התגובות לנושא. כשתופסים ישראלים שעובדים באופן לא חוקי זה בהחלט מצטרף ל״הישראלים האלה, גם מפציצים ילדים בעזה וגם באים לפה לעבוד על הזקנים שלנו!״ זה מאוד לא עוזר למה שחושבים עלינו בעולם. זה פשוט הורס לכל היתר. הורס לאוכלוסיה היהודית במדינה והורס לכל יתר המטיילים. ההחמרות בויזות ובאישורי הכניסה חלים על כל המטיילים בהמשך הדרך. לכולם יהיה יותר קשה לקבל ויזות, כולם יצטרכו להראות תדפיסים מחשבון הבנק כשהם מגיעים ואת כולם יתחקרו. כל ההחמרות האלה הן תוצאה של ניצול לרעה של ויזות. זה לא היה ככה פעם.
אני מאוד מקווה שתחליט להצמד לחוק ולא להרוס לכולנו, ובכל מקרה, כאן לא תקבל לא אמפתיה ולא סיוע לעבור על החוק, לא של ישראל ולא של מדינות אחרות.
-
אני רוצה לזכות בפיסהחיים הם לא תוכנית כבקשתך. אלא אם קיבלת ויזה מיוחדת לצורכי עבודה, אסור לך לעבוד עם ויזת תייר באף מדינה מערבית. ויזה לצורכי עבודה לא תקבל עם דרכון ישראלי אלא אם יש מעסיק שפנה במיוחד בשבילך לבקש וזה תהליך ארוך, שאף מעסיק לא יעשה עבורך בשביל סתם עבודה פשוטה שמקומי יכול לעשות.
בקיצור, כמו כולנו, תחסוך ואז תיסע, ובחר יעדים זולים יותר. זה מה יש.