קטלינס פארק
-
היי מישהו מכיר מקום בשם הזה? אם כן האם הוא מומלץ? -
קטלינס פארק:Reהקטלינס הוא אזור שלם בחוף הדרום מזרחי של האי הדרומי בין אינברקרגיל לדנידין (זה לא פארק אלא יער מדינה). נהוג לנסוע בדרך החופית ולעצור לצלם בע''ח כמו פינגוינים וציפורים (גן עדן לצפרים). אני ויתרתי עליו לטובת הר קוק ואני לא מצטער על זה. -
באמת אין לך על מה להצטער -
אולי קצת...אני נסעתי יומיים לאורך הקטלינס במז''א מצוין, ולמרות שהמים היו קפואים, החופים הנטושים שם היו פשוט מהיפים שראיתי בניו זילנד. חול לבן (Canibal Bay...), מפרצים ארוכים, מגדלורים על מצוקים (Nugget Point) וכמו שנאמר חיות ים מגניבות (דולפינים, כלבי ים ושאר רובצי
אתר נחמד על הcatlins -
קצת סדרהרבה נוטים לבלבל בין ''דרך הנוף הדרומית'' ובין אזור הקטלינס. דרך הנוף הדרומית יוצאת מדאנדין ומסתיימת בטה-אנו. בדרכה היא עוברת את אזור הקטלינס שמשתרע מבלקלוטה ועד קצת לפני אינברקרגיל. האזור מדהים ומורכב מהמון טיולים קטנים ויפים. יערות גשם, חופים דרמתיים -
מצטרפת! לא לפספס!זה האזור הכי עשיר ונגיש לצפייה בבע''ח! יש דולפינים, כלבי ים, פינגווינים, אריות ים ואפילו פילי ים (בעונה...). וכמובן גם המון המון ציפורים... חוץ מזה - יש גם מפלים, יערות, חופים ומפרצים מדהימים, מגדלור, תצפיות מהממות וגם יער מאובן ממש על החוף - מקסים! הנ -
פינגווינים בקטלינז -
יער מאובן בקטלינז -
אותו יער מאובן ואריה יםאני וחברה שלי התלבטנו אם להגיע לשמורה הזו כיוון שעדיף מכונית ואנחנו טיילנו בטרמפים אבל רצה הגורל והביא לנו שני גרמנים עם קרוואן שטיילנו איתם יומיים בכל האיזור והיה פשוט מהמם!!! אחד הבקרים היפים בחיי כשהתעוררתי בבקפאקר עם מרפסת על הים ומתחתיי שוחים דולפיני -
אותו יער מאובן ואריה ים:Reחחח... שכחתי את התמונות -
אותו יער מאובן ואריה ים:Re -
קטלינס פארק:Reתודה רבה לכולם, כרגיל אחלה תשובות....
עוד 5 שבועות והספירה לאחור נמשכת.....