ואז היא אמרה לי...כן
-
ואז היא אמרה לי...כן:Reצעיר הייתי וגם זקנתי ( התבגרתי). בזמני לא היה אינטרנט ובקושי ספרים. מאז שביתי השלישית קרן הודיעה שהכייון הוא אוס ו נז אני משוטט הרבה בפורום הזה , לומד מתעדכן, צופה ברשימות ומתכנן לעצמי וזוגתי שחגגה אתמול ממולדת את הטיול הגדול הבא שלנו. אנשים צעירים , נפל -
עמית מזל טוב!!!!!!!!!!!:Reשמחת אותנו עם ההודעה. אושר ושמחה לך ולנטע. אז זה השלב שמתברגנים, כן? שלא תפסיקו לטייל, ולחלום.. בעצם תגשימו את החלומות יחד. -
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!הרבה ברכות לזוג הצעיר ולכל המשפחה
ואם עדיין לא סגרתם על אולם ורב - אולי האתר הזה שמצאתי יוכל לעזור לכם
(הנוצות יהלמו אותך, עמית)
New Zealand Maori Weddings -
סיפור מקורי לספר לילדים
מזל טוב!!! -
איזה כיףהמון המון המון מזל''טים לחתונה !!!!!!!!!!!!! איזה יופי, ועכשיו הצעד הבא זה נסיעה לניו זילנד ?? המון המון אושר ורק טוב רונית (fa)ואבי -
מזל טוב !!! איפה הירח דבש ?מעניין איפה יהיה הירח דבש (-: (-: (-: ושוב מזל טוב !!!! ממליץ בחום (אם יש כסף) לעשות ירח דבש באיי קוק במיוחד באיטוטאקי (ראה תמונה) . -
. l`amour''אהבה היא הנכס היחיד המתרבה ככל שמפזרים אותו יותר. ככל שאתה נותן יותר, נותר לך יותר'' ר.גארי האהבה לוקחת למחוזות אחרים וזה לא עניין של גיאוגרפיה. שתזכו להרבה ממנה, לחיים משותפים ופורים ושיהיה עתיד מלא בנתינה וקבלה. שתבנו יחד זוגיות נצחית לשנים רבות -
ואז היא אמרה לי...כן:Reעמית מזל טוב לכם(:!!! ונשיקות לחמשת השכנים המקסימים שיש בחדר לידך... -
החיים הפכו להיות כמו סרטמלא בכנורות? הולך ברחוב נתקע לך בעצים? כל האושר, הכיף והשמחה שבעולם. ותמיד תזכור (בעצם, תזכרו) - אהבה מביאה אהבה
הרשה לי להיות קצת קיטשית..
''יונה אמיצה אחת אינה יכולה לרפא את השנאה
נשיקה מתוקה אחת אינה יכולה לעקור את הקנאה
חיוך מפויי -
אני הולך להיות ממש מקורי:הרבה הרבה מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
וברכות לפילזן על הניצחון
-
מזל טוב!!ומזל שמכבי הפסידה, כי אז מי יודע איך היה נגמר אותו יום. נטע ועמית שיהיה לכם רק טוב כל החיים!!!! -
מזל טוב
המון מזל טוב עמית!!! אולי איזה ירח דבש בניו-זילנד? אולי סוף כל סוף ניפגש פנים מול פנים? (לינה בקרייסטצ`רץ עלינו
ג`וני ורונית
אירוח ביתי
קרייסטצ`רץ, ניו-זילנד
http://www.saxonhomestay.co.nz -
ואז היא אמרה לי...כן:Reהמון מזל טוב וכמובן שאני ממליץ על ירח דבש באוסטרליה ניו זילנד עד 120 שנות נישואים -
ואז היא אמרה לי...כן:Reהמון המון מזל טוב לכם מאחלים לכם טיול בניו זילנד עם הילדים!!! -
ברכות וחרוזים מהזוג הנוסףאז אמנם לנטע הצעתי ראשון אך כנראה התזמון לא היה נכון למכבי לאחרונה אין הרבה הצלחה אבל לפחות יצאה לך מהעניין חתונה ועכשיו במקום לענות על שאלות תמצא את עצמך בפורום חתונות ויזה טיסות טרקים ועבודה לא חוקית כל אלא יתגמדו מול בחירת צבע המפית הרבה אושר, -
כן מזל טוב לכםכריסטי כבר מכינה את החדר המיוחד לירח דבש -
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!ושיהיה המון אושר והמון טיולים באוסטרליה וניו זילנד ובמקומות אחרים בעולם בקיצור שיהיה רק כיף -
יש לך מזלשהיא לא אוהדת הפועל ת''א... . נטע ועמית - מזל טוב. -
ברכות וחרוזים מהזוג הנוסף:Reאם כבר בברכות עסקינן ויש לנו כלה וחתן אז המון אושר נאחל לנטע ולמנהל
נ.ב. יכול שזו רק עוד דרך לכפות עלינו מפגש פורום?
טוב לפחות השתיה חינם...