ויטמין B נגד זבובי חול
-
שלום, קראתי באתר המלצה לקחת ויטמין B נגד עקיצות של זבוב החול. האם מספיק לקחת בימים המועדים לעקיצות? צריך לקחת כמה ימים מראש? האם יש המלצות לסוג ויטמין B (לדעתי בבית מרקחת יש כדורים לכל B1, B2, ... B12 .. תודה לעונים! -
ויטמין B נגד זבובי חול:Reלקחת באותו יום זה לא יעיל... זה צריך להיספג בגוף במשך זמן, לי בזמנו אמרו שחודש לפני צריך לקחת -
ויטמין B נגד זבובי חול:Reמדובר על ויטמין B1 ויש לקחת אם אני זוכר נכון 2 כדורים ביום כשבוע לפני כניסה לאיזור, אגב, גם למרוח בן גיי או כל משחה סינית מסריחה אמורה להבריח אותם. בכל מקרה לא כל אחד מקבל עקיצות, מדובר באמת בהפרשה של הריח של העור, יש כאלה שיהיו חשופים יותר ויש פחות. -
תודה -
מסכימה עם עמיתלקחתי בחודש שלפני הנסיעה כל יום כדור מה חבל שזה לא עזר ובאזור המילפורד סאונדס ונלסון לייקס נאכלתי קשות.... תמונות יסופוקו במידת הצורך
-
תרופת סבתא (כמעט) נגד...לא יצא לי לנסות, כי לא הספקתי לשהות מספיק זמן ליד זבובי חול, אבל ערבוב של 50% שמן זית יחד עם 50% דיטול אנטיספטי (Dythol Antiseptic) שאפשר למצוא בכל בית מרקחת ו/או סופר בנ''ז, אמור להיות אחלה תכשיר נגד זבובי חול. אם את עדיין בארץ ובאיזור חיפה, צרי קשר ואנ