קיווי אקספיריאנס?
-
היי לכולם, השותפה שלי מאוד רוצה לעשות את ניו זילנד דרך הקיווי אקספיריאנס. חיפשתי בהיסטוריה של הפורום מה כתבו על `לראות ניו זילנד באוטובוס` בכלל על הקיווי אקספיריאנס בפרט - ולא מצאתי המלצות. להיפך... אולי מישהו יכול יותר לפרט למה כן או (מה שקרוב לו -
זה למה (לא)!קיווי אקספיריינס מאוייש כולו (סליחה, רובו, תמיד יש איזה מסכן שהגיע במקרה...) ע''י צעירים (ואני מתכוונת מאוד צעירים, בני 18-19), בריטים, שסיימו תיכון, לקחו את כרטיס האשראי של אבא ויצאו ''לחרוש'' את נ''ז. סליחה - את הפאבים של נ''ז... את חלקם הגדול פחות מענ -
קיווי אקספיריאנס?:Reישנם שתי חברות שמטיילות ברחבי ניוזילנד אשר נותנות ערך מוסף לטיול (כלומר, נותנות שירותי עזר כגון, לינה, אטרקציות) והם המג`יק והקיווי אקספיראנס. לשניהם יש מסלול לכל רחבי ניוזילנד והעיקרון שהם יוצאים מנקודה מסוימת ועוצרים בנקודה אחרת.בדרך ניתן לרדת איפה ש -
קיווי אקספיריאנס?:Reישנם שתי חברות שמטיילות ברחבי ניוזילנד אשר נותנות ערך מוסף לטיול (כלומר, נותנות שירותי עזר כגון, לינה, אטרקציות) והם המג`יק והקיווי אקספיראנס. לשניהם יש מסלול לכל רחבי ניוזילנד והעיקרון שהם יוצאים מנקודה מסוימת ועוצרים בנקודה אחרת.בדרך ניתן לרדת איפה ש -
-
אינטרסיטי -
מאוד מאוד יקר וממש לא משתלם -
ומה לגבי ה stray travel? -
ומה לגבי ה stray travel?:Reיש כמה חברות אוטובוסים \ הסעות בניו זילנד. חלק הם כמו אגד....מביאים אותך מנקודה לנקודה לדוגמא ה INTERCITY. וחלק הם כמו טיול מאורגן....כמו המג`יק והקיווי אקספיריאנס (לא רק לכל ניו זילנד, אפשר גם חלקים מסוימים). - אני חושב שזה עולה בסביבות 1200-1300 NZD.