ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מקיירנס לסידני

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    880
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אם אני צריכה לחזור מקיירנס לסידני ( בשביל הטיסת המשך לניוזילנד) מה האופציות שלי? אני יודעצת שאפשר בטיסה אבל המחיר נראה לי נורא גבוהה- מישהו יודע כמה עולה כרטיס באוטובוס ובכמה זמן הוא עושה את הדרך1פרטים אחרים? יעזור לי מאוד
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Colombus
        Colombus נערך לאחרונה על ידי

מקיירנס לסידני:Re
        אני לא יודעת כמה עולה אוטובוס בין קיירנס לסידני, אבל תקחי בחשבון שמדובר 3000 ק''מ וזו דרך מאוד ארוכה לנסוע באוטובוס. לגבי טיסה, אני דווקא טסתי בין קיירנס לסידני, ומצאתי שם כרטיס טיסה בוירג`ין בלו ב100$ AUS כך שזה לא ממש נורא. אופציה נוספת אם יש לך כמה י
        • 7בים
          7בים נערך לאחרונה על ידי

אם את לא מוצאת טיסות זולות הדרך הכי טובה היא באמת רילוקישיין, עדיף לרכב קטן אבל סביר להניח שתמצאי יותר קמפרוונים זמינים. על מרחק כזה מאוד חשוב למצוא חברה שגם משלמת חלק מהדלק! אחרת ייצא לך יותר יקר מאוטובוס. אם את מעוניינת אני יכולה לתת לך טלפונים של חלק מ
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום שנה שעברה טילנו אני וחברה שלי מסביב לאוסטרליה וביצנו מספר טיסות ברשת ''וירג`ן בלו'' ,הרבה פעמיים זה יותר זול מי לנסוע באוטובוס. הטיול שלנו נפסק באמצע והינו צרכים לבטל את הטיסות ובגלל זה נותרנו עם קרדיט(זיכוי) של ווירג`ן שאין לנו מה לעשות איתו כי א
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון