ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מעיל/ חליפת סערה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    6
    1199
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matihof
      matihof נערך לאחרונה על ידי

חברים שלום אני נוסע בעוד שלשה שבועות לניו זילנד ומתחיל לארגן ציוד.בתוכנית שלי להרבות בטיולים רגליים הגם שאני שוכר רכב. שאלתי: - באיזה מעיל כדי להצטייד? אנא פרטו קצת מאפינים בתשובה ולא סתם ''מעיל רוח'' (כי אין לי מושג מה זה). האם קימים מעילים משולבים חימ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lior807
        lior807 נערך לאחרונה על ידי

לכל שאלה תשובה
        אני הייתי בניו זילנד הרב זמן ואני חייב להגיד לך שלא היה מעיל גשם.הבעיה היא לא עם הגשם כי אין שם הרב ה רוחות אלא קר מאוד בחלקים מסויימים ואני יכול להמליץ לך לא לשכור אלא לקנות כי הדרך לטרקים הטובים הן בדרכי עפר ואין כיסוי ברכב שכור לחילוץ משם ובאי הדרומי
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תשובה עניינית
          כדאי לקחת מעיל רוח - כזה שמגן מפני הגשם. מעיל כזה לא מחמם ולכן כדאי לקחת גם פליז טוב - ואז אפשר ללבוש את מעיל הרוח מעל הפליז וככה גם חם לך וגם את/ה לא נרטב/ת. מבחינת בגדי קיץ - הקיץ שם הוא לא כמו בארץ אלא הרבה יותר קריר, אבל יש מצב שיהיו ימי שמש, לכן כדאי
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

מעיל/ חליפת סערה:Re
            אני קניתי מעיל נגד גשם וגם מכנסיים נגד גשם.אלה הם בגדים שחובה לקחת ! הם אינם עשויים מבד בכלל ולכן אינם סופגים מים ומיתיבשים די מהר .מניסיון אישי,רצוי מאוד לקחת אותם .באחד הטרקים שעשיתי,ירד גשם זלעפות.יהיה לך קשה מאוד עם בגדים רגילים. דבר נוסף,קנה ביגוד ת
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מעיל/ חליפת סערה:Re
              כמו כן,הבא מכנסיים קצרות וחולצןת קצרות כי יש ימים שהם די חמים.מעיל הרוח/גשם יכול להיכנס לתרמיל.
              • ג'וני ורונית
                ג'וני ורונית נערך לאחרונה על ידי

כדאי מאד חליפת סערה
                ממש ממש כדאי להביא מעיל רוח/חליפת סערה. מה זה אומר? משהו מאד דק שמתקפל מאד קטן ושהוא לחלוטין (טוב, אף פעם לא לחלוטין...) נגד מים. חובה חלק עליון, מאד מומלץ גם חלק תחתון (מכנס). ביגוד כזה הוא גם נגד רוח (השם קצת רומז על זה...), וכשנעשה ממש קר לובשים
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון